roadtrip baby!

0
On our way, kanske skriver ikväll!

Horsö next!

0
Sitter och chillaxar lite, om sisådär 2 timmar ska jag och Nea till Horsö och stannar till tisdag, blir nog inte så mycket bloggat då. Måste även passa på att säga grattis till Malin som blir shortsmyndig idag! Puss på da!
 

Last week!

0
Sa ju att jag skulle skriva mer "ingående" om förra veckan, haha!

Onsdag: På morgonen hade vi teknik, det gick väl ganska bra, jag och Nea lekte med salt och vatten för att kolla om det gick att leda ström i saltvatten, haha! Kan säga att det där vattnet vart grumligt till sist.. Men det var lite sådär lagom kul att bjuda våra classmates på det sen, haha! Det smakade verkligen SKIT! Haha! Sen hade vi svenska, biologi och engelska innan vi slutade, och vi slutar vid 13:40 på tisdagar, ASNAJJS!!
hrtjutsaltvatten!
Torsdag: Inget e-val, så jag hade sovmorgon till 10:20! Sen bild, då hamnade jag, Josse, Hasan, Anton och av någon anledning Arianit i datasalen och skrev långa diagram. Vi håller på med en grej som heter UF(Ung företagsamhet) i klassen och det går ut på att vi blev utskickade till olika företag i Västervik och fick veta lite vad dom höll på med och så. Sen fick vi ett uppdrag att lösa åt dom, och snart ska dom komma tillbaka till Ludde så vi ska kunna presentera våran lösning. Eller ja, vi skulle intervjua 100 pers om drömyrken och butiker och lite sånt.. Men vi blev klara, och det känns bra! Något som känns mindre bra är väl att jag bröt nageln på tyskalektionen. Så nu är mina naglar korta igen! Men det är rätt skönt, jag är inte lika rädd om mina händer, haha!
ykijf
FRIDAY, FRIDAY, GOTTA GET DOWN ON FRIDAY: Nej, vi brände nästan ner skolan istället.. Vi skulle typ, lägga kokosfett på ett porslingslock och bränna underifrån och se vad som hände.. Det började brinna(Det skulle det) och lågan blev alldeles för stor och började nästan smälta utsuget.. Sen började nästan en skåpslucka brinna sen slutade det med att ett papper började brinna. Känns bra sådär i slutet på veckan..
jtdjt
Resten av pappret..
htsht
Nea och Lollo var glada iallafall, även att de nästan brännt ner en skola med cirkus 240 elever..

That girl, that girl, she's such a bitch.

0
Halloj! Har inte haft internet på lääänge, så har inte skrivit men nu jävlar! Den här veckan har väl varit lite som vanligt, har lekt med vatten och salt på tekniken, nästan eldat upp kemisalen, brytit av tumnageln och bara mått skitbra! Sounds good? yesbox! Skriver mer ingående om dagarna snart när jag orkar lyfta på röven och hämta usbsladden. En blogg utan bilder är inte en blogg! Eller jo.. kanske..
 
 

Jeffrey Campbell is a fucking genious!

0
Vi vet alla hur galet snygga Lita's är, jag är helt kär i dom skorna, men det är inte bara dom av JC som man dör för. Jeffrey Campbell är fanimej ett geni, kolla här vilka snygga skor! jcjcccjcjcjcjcjcjc
Sen var jag tvungen att ta med dom här i spets, hur fina är dom inte? Tänk er till bruna ben och en färgstark klänning!

shoes

0
shooes
Överst: Scorett
Underst: Topshop
 
Seriöst, träklackarna med guldspännet från topshop.. Finns dom i butik och dom passar, är dom nog fan mina! Snyggare skor har jag inte sätt på länge!

Påsklovet so far!

1
Heej allihopa!
 
 Faktum är att allt jag gjort i 2 dar nu är att äta popcorn, sitta framför datorn och spelat Pokemon. BRA LIV.
 
 Har ni en jädra tur, och jag har blivit tillräckligt uttråkad kanske det till och med blir en videoblogg? Stor osannolikhet, men man kan väl alltid hoppas? Fyfan, klockan är tjugo i tolv och jag har överskottsenergi så det sjunger om det. Bra liv, som sagt See you later alligator!

got my niggas in paris and they goin' gorillaz

0
Kom hem från Nea för sisådär 2 timmar sen. Sov där igår, och vi hade lika skojj som vanligt. Fick för oss att skaffa pudelfluff, så vi spenderade 2 timmar på att fläta varandras hår, tjockade oss med kladdkaka, chips och popcorn, såg skojj film och pratade hela natten. Nuu sitter jag och klickar runt lite på weheartit, kollar upp vilka klädaffärer jag och Nea måste till när vi och resten av enheten ska besöka storstaden i Juni(Så om ni har några förslag, kommentera!), och målar mina naglar. 
 
Vi hörs!

maybe it's not my weekend, but it's gonna be my year

0
Hallå där.
 
Igår i skolan hade vi bara e-val, vilket jag inte heller kunde ha för att någon inte kan ta ansvar och pallra sig till stallet! Det förstör ju bara för mig, idiot! Jaja, sen när jag kom tillbaka till skolan hade vi heeeela eftermiddagen att arbeta med ett arbete. Jag, Hasan, Josse och Anton skulle intervjua 100 pers om vad dom tyckte om Västervik och lite sånt, gick riktigt bra, nu har vi runt 80 pers från både Ludde och Ellen Key! Sen fick vi sluta lite tidigare, så jag och Anita snackade lite sen hade jag sällskap med Hanne, Frida, Suana och Becka hem! Jag åkte direkt till Linnea och där var även Lollo. Vi hade lite roligt tills klockan var dags att gå till bion. Vi va på The Hunger Games igen, och den var lika bra som sist! Dock blev jag och Lollo mobbade, bara för vi grät.
 
Idag ska jag bege mig till Piperskärr, och sen är det ju påsklov, yeaah! Har inga direkt planer, men något hittar jag väl på!
 

FETT JÄVLA SUR!

3
Tack vare att andra människan i min grupp skiter i ridningen kunde jag inte rida eftersom Alfons måste ha sällskap.. Så nu får jag åka hem igen. FAN vad sur jag blir!

Topshop leverar!

0
topshop

Ny blogg peeps!

0
Halloj! Bytt bloggportal, äntligen! Kan dock ingenting, så jag kör på en såndär ful redan färdig design. Jaja, den gamla bloggen kommer dock fortfarande vara kvar, men jag skriver ju här. Uppenbarligen.
 

Välkommen till min nya blogg!

0