Last week!

0
Sa ju att jag skulle skriva mer "ingående" om förra veckan, haha!

Onsdag: På morgonen hade vi teknik, det gick väl ganska bra, jag och Nea lekte med salt och vatten för att kolla om det gick att leda ström i saltvatten, haha! Kan säga att det där vattnet vart grumligt till sist.. Men det var lite sådär lagom kul att bjuda våra classmates på det sen, haha! Det smakade verkligen SKIT! Haha! Sen hade vi svenska, biologi och engelska innan vi slutade, och vi slutar vid 13:40 på tisdagar, ASNAJJS!!
hrtjutsaltvatten!
Torsdag: Inget e-val, så jag hade sovmorgon till 10:20! Sen bild, då hamnade jag, Josse, Hasan, Anton och av någon anledning Arianit i datasalen och skrev långa diagram. Vi håller på med en grej som heter UF(Ung företagsamhet) i klassen och det går ut på att vi blev utskickade till olika företag i Västervik och fick veta lite vad dom höll på med och så. Sen fick vi ett uppdrag att lösa åt dom, och snart ska dom komma tillbaka till Ludde så vi ska kunna presentera våran lösning. Eller ja, vi skulle intervjua 100 pers om drömyrken och butiker och lite sånt.. Men vi blev klara, och det känns bra! Något som känns mindre bra är väl att jag bröt nageln på tyskalektionen. Så nu är mina naglar korta igen! Men det är rätt skönt, jag är inte lika rädd om mina händer, haha!
ykijf
FRIDAY, FRIDAY, GOTTA GET DOWN ON FRIDAY: Nej, vi brände nästan ner skolan istället.. Vi skulle typ, lägga kokosfett på ett porslingslock och bränna underifrån och se vad som hände.. Det började brinna(Det skulle det) och lågan blev alldeles för stor och började nästan smälta utsuget.. Sen började nästan en skåpslucka brinna sen slutade det med att ett papper började brinna. Känns bra sådär i slutet på veckan..
jtdjt
Resten av pappret..
htsht
Nea och Lollo var glada iallafall, även att de nästan brännt ner en skola med cirkus 240 elever..

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo