somedays i dont know if i am wrong or right

0
Hallåj! Sitter hemma hos mamma just nu, ska vara kattvakt och har alltså hela lägenheten för mig själv, hell yes! Skiitnice, kanske ringer någon sen eller något. Just nu så ska jag bara ta det lugnt dock, fett trött efter paddlingen!
 
Igår vid två samlades alla vid korpaholmarna, vi fick varsin kanadensare och sen var det bara att börja paddla mot Borgö! Jag paddlade med Carl & Anton, och det gick döbra! Vi kom fram samtidigt som Oscar och Nea, medans alla andra var låångt bak! Sen satte alla upp tälten och lite, sen skulle vi paddla en extra bit. Gick lite sisådär, Anton kunde typ inte styra.. Sen när vi kom tillbaka så åt alla sen drog jag, Hanne, Josse & Nea ut i 2 kanadensare och paddlade lite. Jag och Hanne försökte välta våran, men det gick inte! Vi försökte verkligen med allt, men det var typ omöjligt.. Sen hoppade vi i och badade, rätt skönt! Sen snackade vi med några tyskar som hade seglat dit och sen gick vi i land igen. Snackade lite runt elden och så tills klockan var runt 12. Sov hos Josse & Hanne men somnade inte förens vid 3 för att vi snackade lite, och sen kom Hasan & Jawad och förökte skrämma oss..
 
Vaknade imorse vid halv 9, packade ihop allt och paddlade hemåt. Paddlade med Lollo & Nea den här gången och det gick MYCKET lättare! Farmor hämtade mig, Josse & Hanne sen så åkte alla hem! När jag kom hem packade jag upp allt, hängde blöta kläder på tork och käkade lite! Kollade på Hungerspelen igen, sen kom pappa hem och ja, nu sitter jag här. Får se hur jag gör, hursom så är det skiiitnice att ha hela lägenheten för mig själv! Men vi hörs! :)
 

Your mind is playing tricks on you my dear.

0
Hallåj! Har typ inget att blogga om, därför har jag inte skrivit något. Skolan, som vanligt. Sen umgås jag bara med folk.. kul att läsa om! Eller inte.
 
På torsdag ska klassen ut och paddla iallafall, ska bli dönice! Hoppas att vi får tur med vädret bara.. Aja, har lite buisness att ta hand om nu, ses!
 

Of Monsters And Men - Little Talks

0
galet bra låt!
 

Norrköping & första skoldagen!

0
Hallåj! Är hemma efter första skoldagen. Var helt okej, kul att träffa alla igen. Hatar dock att Annica inte är kvar. Ska snart ut med Josse, väntar på henne så tänkte blogga under tiden.
 
Norrköping var nice! Shoppade lite(bilder kommer senare) och gick på Rix FM Festival! Fyfan så nice, när Panetoz kom ut.. Hade ont i benen i flera dagar efteråt, så mycket som vi hoppade! Annars har det inte hänt så mycket. 
 
Maja hade en liten tjejkväll i fredags för hon hade fyllt år, det var dömysigt!
 
Aja, ska ut nu. Skriver kaaaanske mer ikväll, får se!
 

i'm not moviing

0
Framme i Norrköping! Just nu sitter jag framför datorn, Nea framför mobilen och Emelie framför ugnen! Har bakat kladdkaka, nice fifan. Kan förövrigt meddela att Norrköping har snygga killar runt varje hörn! Men nu ska vi äta kladdiskakis så ni får ha det braa! Bjuder på en ful cambild sålänge, haha!
 

men jag är lyckligare nu

0
Haallåå! Skriver lite kort nu, ska till Norrköping senare! Kanske skriver ett inlägg därifrån!

Vill bara säga grattis till finaste Maja som fyller 15! ♥

It's getting hot in here, so take off all your clothes!!

0
HALLÅ! Spenderade natten hos Nea i huuset, rätt myys. Idag så har vi inte gjort så mycket, vi dampade lite på morgonen. Sen drog jag till mammis och klippte hennes hår, och hon blev nöjd så det är väl bra! Sen tänkte vi dra o bada, men vädret ändrade sig så vi sket i det och hade kaffebjudning(istället för tè) istället, haha! Sen drog jag hem, fick även en suuuperfin tavla! Sen så åkte jag, Nea och Emelie till Willys på kvällen, för jag ville ha tuggummi.. Nu sitter jag och skriver, ska snart sova. Känner dock för att slå till pappa, han harklar sig hela tiden ffs. Störande som fan. Men jag skriver imorgon! Btw, någon annan som ska på Rix FM Festivalen i Norrköping? Lär bli feeettt! Längtar redan!
 

We gonna live it up like we just want the lights off

0
Hallååå! Var och hälsade på farmor idag, hon får inte åka hem än. Lite tråkigt, så jag stannade kvar lite längre. Skulle igentligen ha varit med Josse, men hon typ dampade så jag sket i det. Har kollat igenom säsong 1 av Awkward istället, seriöst bästa serien någonsin. By the way, hur sjukt är det inte att skolan börjar om 18 dagar?! VART TOG SOMMAREN VÄGEN?! Usch, det går för fort! Jag vill inte! Aja, nu ska jag fortsätta att kolla awkward, sen så får jag se om jag drar ut eller något, det är ju fredag! Aja, vi höööörs!

its like wishing for rain as i stand in the desert

0
Hallå! Vet inte riktigt vad man ska skriva.. Har inte gjort så mycket dom senaste dagarna, färgat hår och ätit sallad. Typ. Farmor har opererats också, var sjukt nervös men allt gick bra och dagen efter låg hon och skrattade i sjukhussängen, så hon mår bra! Idag var jag med Josse, vi sprang runt och dansade Macarena-dansen, normalt. Imorgon ska jag hälsa på farmor, sen får jag se vad som händer. Vi höörs.