panik

0
Hallåj! Ska skriva lite kanske.. 

Igårkväll var jag och Josse ute en sväng, men framåt 22.00 började det bli lite för mörka moln på himlen och blåste storm så vi gick hem. 

Idag har jag haft en ta-hand-om-sig-själv-dag. Ansiktsmask, hårinpackning, nagelfix, plocka ögonbryn, smörja in mig lite extra osv. Skönt som bara den! Behövde det efter den här veckan, har nog aldrig varit så stressad! Jag kan dock inte visa när jag är stressad. Fick en liten panikattack på tyskan. Allt for runt i huvudet och jag fattade inget, så våran lärare fick lugna ner mig och gå igenom allt steg för steg, men sen gick det bra. Jag som aldrig brukar stressa! Aja, skönt som bara den att det är över iallafall!


Imorgon ska jag och mamma till min kusin Alex och hälsa på, ska bli kul, har inte riktigt träffat honom på länge, bara hälsat om man mött varandra typ. Senare på kvällen ska vi handla in lite grejjor till måndag, våran klass och 7i ska till Lögarbergen för att sexorna ska ha typ besök på Ludde, så vi får inte vara där. Känns helt sjukt, för 2 år sen var det vi som var på besök. Vill inte att tiden ska gå så fort! Tycker det är tragiskt att vi snart börjar nian, men samtidigt är jag taggad inför gymnasiet. Tänker utnyttja tiden på Ludde så mycket jag kan, för snart är den över. Kommer ihåg i början av sjuan, våra lärare sa att det kommer gå jättefort, men självklart så trodde ingen på dem. Kan ju säga att vi verkligen förstår vad de menar nu. Men ska somsagt försöka njuta så mycket av tiden vi faktiskt har kvar, vi ska ut och vandra den sjätte(tror jag det var) juni och åka till Stockholm den 12, så jag tänker verkligen njuta av alltihop. Nae, men nu ska jag läsa lite mer i Revolt, MÅSTE få veta hur det slutar!


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo