somewhere in neverland

0
Halloj! Sover hos Nea idag, och imorgon ska vi till brandstationen och gå vilse eller något. Haft en bra dag i skolan, haft en bra dag efter skolan. Finns inte mycket mer att säga, haha..
 
 

Because i'm just a teenage dirtbag, baby!

0
Hola! Har haft en oerhört bra dag faktiskt! Spenderat hela dagen med världens bästa vän! Vi har dansat, lagat mat, gjort chokladbollar och skrattat något otroligt mycket, precis som vanligt med andra ord! Imorgon har vi prov, dock känns det galet lätt, så jag är faktiskt inte så jättenervös. Men nu är jag sjukt trött, så jag ska sova nu. Sweet dreams (almost) everyone!
 

You turned into a pretty big waste of my time.

0
Aldrig mått bättre! Skönt att bli av med avskum som bara kastar skit på en. Har det mycket bättre utan sådana människor i mitt liv, skönt att dom ärliga är kvar. Nya tag, nu när all skit är borta. Någon måste ju vara den mogna i situationen, och det råkade bli jag. Aja, nu ska jag sova. Pöss.
 

you turned into a pretty big waste of my time.

0
Har hänt en hel del drama på bara en dag, men det är inget jag tänker ta upp här för ärligt talat så tror jag inte någon av mina läsare bryr sig. 
 
Seg skoldag, var med Nea efteråt. Vi chillade och hade det gött som vanligt, vi färgade hennes hår också. :) Kan ju säga som så att det såg ut som om någon hade blivit slaktad i duschen när den röda hårfärgen hamnade typ överallt, haha! Vi käkade lite subway också, finaste som finns! Kladdkake-bak var också något vi var tvugna till att göra, men det gör vi typ alltid så det börjar bli lite standard. Imorgon ska jag till min älskade mor och bara spendera tid med henne och min bror. Det behövs nu känner jag. Aja, nu ska jag sova. Skriver imorgon. Adios!
 

Linnea Nyander Andersson.

0
Vet inte vart jag ska börja. Ärligt talat kan jag inte föreställa mig ett liv utan dig. Jag skulle förmodligen inte ens vara här idag om det inte vore för dig. Du är min allra bästa vän, finns ingen som kan mäta sig med dig! Visst, vi har bråkat ett x antal gånger, men vi vet hur våran relation fungerar och vi hittar alltid tillbaka till varandra. Det känns så jävla bra att ha någon jag verkligen kan lite på, någon jag kan berätta allt för. Någon som lyssnar och förstår, någon som faktiskt bryr sig. Det finns ingen som kan mäta sig med våran vänskap, vi är så jävla unika. Du är vacker inifrån och ut, och om någon säger något annat kan dom dra. Vi behöver inte sådana människor i våra liv. Vi förtjänar bättre efter allt vi har varit med om. Jag älskar dig idag, imorgon och för resten av mitt liv. Jag skulle allvarligt talat inte klara av ett liv utan dig, du betyder mest för mig. Jag behöver dig i mitt liv, annars skulle jag gått under för längesen. Älskar dig habibi, inget kan någonsin skilja oss åt! Bästa vänner för alltid, och det svär jag på!♥

shit's about to go down.

0
Orkar inte med allt whinande och gnäll. Gräver ner mig under täcket och glömmer bort omvärlden för ett tag.

fake tales of san francisco

0
Kom hem runt tio, och sen dess har jag kollat lite American Horror Story och fått postlimit på tumblr. Nu ska jag se en film, och sen får jag se när jag somnar. Känner mig inte trött alls, trots att jag skulle kunnat somna vilken sekund som helst för nån timme sen.
 

i'm not giving in

0
Helloe! Klockan var väl cirka kvart i tolv när jag kom hem igårkväll, så jag valde att inte blogga då, haha! Men Jack Reacher var skitbra, lätt värd pengarna! Idag har jag varit och handlat med Malin, och lite senare ska jag bort dit för nån tjejkväll, blir väl säkert bra! NU ska jag göra mig iordning och lite, skriver ikvällI(If i'm not too tired).
 

words can't express your beauty

0
Hello! Skön dag i skolan, inga jobbiga lektioner precis. Efter skolan drog jag och Nea runt vår lilla stad lite, sen drog jag hem och käkade. Nu ska jag snart ge mig bort mot Hanne för att sen dra ner till bion, nu hoppas vi på att Jack Reacher levererar! Skriver ikväll, kram.
 

i don't think i wanna be saved

0
Hello! Bra dag idag. Gjorde faktiskt bra ifrån mig på tyskan, för en gångs skull. Jag, Hanne och Josse höll även i gympan, och det gick också ganska bra(förutom att vi framkallade typ 5 skador eller något). Jag har varit hemma heeeeeeeeeela dagen och insåg för några timmar sen att det där förbannade jävla evolutionarbetet inte kommer göra sig självt. Kyss mig i ändan säger jag bara. Imorgon ska jag och Hanne se Jack Reacher(because Tom Cruise) och på lördag var det nån tjejkväll hos Malin. Nu ska jag skriva lite mer på evolutionsarbetet och efter det ska jag belöna mig själv med första avsnittet av säsong 2 av American Horror Story! Första säsongen var sinnes bra, så har fett höga förväntningar inför 2:an, trots att allt som har med mentalsjukhus och liknande skrämmer skiten ur mig. Allvarligt talat, jag tror inte det finns något som jag tycker är mer obehagligt förutom det. Aja, vi höres. Puss.
 
 
 
 

long live the reckless and the brave

0
Hallåj! Låång dag i skolan. Rätt gött ändå! Har haft en döbra helg, och en skön måndag. Hoppas det håller i sig hela veckan. Nu har jag börjat med Evolutionsarbetet och kollat ett avsnitt av American Horror Story, sjukt bra serie det där! Aja, nu ska jag lira songpop, sen plugga ännu mer. Ciao!
 

All Time Low.

0
 
Love it.
 

You make me happy.

0
Hallåj! Idag har jag spenderat heeeeeeeela dagen med Nea! Sover här igen, ahah. Vi har varit på bistånd östeuropa och hittat lite kul grejer. Hittade mig ett par jeans som var väääldigt stora, tur att det ska bli shorts av det. Vi köpte en hel drös med VHS-filmer som vi såg på för några timmar sen. Vi har även lagat feeet mat och tränat på Clas Ohlsson! Nu sover hon sött, och jag sitter uppe.(Standard här i huset.) 
 

you think you know everything. you think you know me.

0
Hallåj. Seg skoldag, med undantag för gympan. Nea tyckte nämligen att det var en bra ide att demonstrera hur man INTE ska göra när man gungar på en barr. Man ska alltså INTE släppa när man flyger bakåt, då det resulterar i att man slår i knäna i golvet. Efter lite tjat åkte vi upp till akuten, jag körde runt henne i rullstol och sen så var det inget mer med det. Knät mådde bra så vi drog hem till henne igen. Sen kollade vi lite i en second-hand butik, sen köpte vi pizza och lite. Sover även här ikväll, men hon verkar redan ha däckat så jag sitter här i mörkret själv och skriver.  
 
Aja, heeeerråå.
 
By the way, Malin. Ta dig i brasan för att du tipsade om American Horror Story, typ helt fast nu! :(
 
 

Hey look, actual "unique" questions!

0
1: Do you sleep with your closet doors open or closed? Open at my dad's place, closed at my mum's place.
2: Do you take the shampoos and conditioner bottles from hotel? Noo.
3: Do you sleep with your sheets tucked in or out? Out.
4: Have you ever stolen a street sign before? Nope..
5: Do you like to use post-it notes? Well.. it's not like i don't like to, but i rarely do.
6: Do you cut out coupons but then never use them? Hell yes.
7: Would you rather be attacked by a big bear or a swarm of a bees? Bees.
8: Do you have freckles? In the summer i do.
9: Do you always smile for pictures? Most of the time.
10: What is your biggest pet peeve? I really don't see why anyone would want a spider as a pet.. They're disgusting.
11: Do you ever count your steps when you walk? Sometimes.. does that mean i'm weird..?
12: Have you ever peed in the woods? Yees..
13: What about pooped in the woods? God no.
14: Do you ever dance even if theres no music playing? Nope.
15: Do you chew your pens and pencils? Not really, sometimes i do.
16: How many people have you slept with this week? None.
17: What size is your bed? Uhm.. no idea.
18: What is your Song of the week? Passenger - Let Her Go
19: Is it okay for guys to wear pink? Ofcourse it is.
20: Do you still watch cartoons? Hell yes.
21: Whats your least favorite movie? Probably.. The Wickerman or something.. 
22: Where would you bury hidden treasure if you had some? I have noooo idea..
23: If you're a girl, bra size? If you're a guy, pants size? That's not your bloody buisness, is it?
24: What do you dip a chicken nugget in? Curry.
25: What is your favorite food? Chickensalad with feta cheese or something..
26: What movies could you watch over and over and still love? The Hunger Games, The Lord of The Rings trilogy, Zodiac and some other great movies.
27: Last person you kissed/kissed you? Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.
28: Were you ever a boy/girl scout? When i was reaaalllyyy small.
29: Would you ever strip or pose nude in a magazine? No.
30: When was the last time you wrote a letter to someone on paper? Uhm.. i don't know.. maybe a month ago?
31: Can you change the oil on a car? Nope.
32: Ever gotten a speeding ticket? No.
33: Ever ran out of gas? Nope.
34: Favorite kind of sandwich? Nutellaaaa.
35: Best thing to eat for breakfast? Eggs and fruits. That or cheerios.
36: What is your usual bedtime? after 00.
37: Are you lazy? A bit too lazy.
38: When you were a kid, what did you dress up as for Halloween? A witch, as every other kid in the neighborhood did.
39: What is your Chinese astrological sign? Ox.
40: Are you horny? Nope.
41: Do you have any magazine subscriptions? No.
42: Which are better legos or lincoln logs? Legos.
43: Are you stubborn? Yes.
44: Who is better...Leno or Letterman? Leno, love that chin.
45: Ever watch soap operas? No.
46: Are you afraid of heights? Yes, very.
47: Do you sing in the car? I always do.
48: Do you sing in the shower? Same.
49: Do you dance in the car? Yes.
50: Ever used a gun? Softgun.
51: Last time you got a portrait taken by a photographer? My friends don't count, so neveer.
52: Do you think musicals are cheesy? Some are, some aren't. 
53: Is Christmas stressful? As fuck.
54: Ever eat a pierogi? Yeah.
55: Favorite type of fruit pie? Strawberry or rhubarb.
56: Occupations you wanted to be when you were a kid? Geesh, i wanted to be everything. A archeologist, a police-officer, a astronaut, a hair-dresser etc..
57: Do you believe in ghosts? I used to, but not as much nowadays,
58: Ever have a Deja-vu feeling? Yes, i get atleast one every day.
59: Take a vitamin daily? Nope.
60: Wear slippers? No, i hate having sweaty feet. (Which i usually get from wearing slippers.)
61: Wear a bath robe? Naah.
62: What do you wear to bed? Underwear.
63: First concert? No idea, probably Eric Saade..
64: Wal-Mart, Target or Kmart? Target, i think.. But the South Park version of Wal-Mart is pretty epic.
65: Nike or Adidas? Adidas!
66: Cheetos Or Fritos? Cheetos.
67: Peanuts or Sunflower seeds? Sunflower seeds.
68: Ever hear of the group Tres Bien? Nope. Well i've heard the name but never looked it up.
69: Ever take dance lessons? Nope.
70: Is there a profession you picture your future spouse doing? No, not really.
71: Can you curl your tongue? Yeah.
72: Ever won a spelling bee? I've never been in one, but i guess i'd win.
73: Have you ever cried because you were so happy? Oh yeah.
74: Own any record albums? My dad's got some i think..
75: Own a record player? Nope.
76: Regularly burn incense? No, i prefer aroma lamps.
77: Ever been in love? ..
78: Who would you like to see in concert? 1D .
79: What was the last concert you saw? Probably the Rix FM festival.
80: Hot tea or cold tea? Hot tea! WHO drinks cold tea?! Sure if it's ice-tea, but i'm sure no-one drinks regular tea cold..
81: Tea or coffee? Well, coffee tastes like ass without sugar, so tea.
82: Sugar or snickerdoodles? Sugar.
83: Can you swim well? Yeah.. kinda.
84: Can you hold your breath without holding your nose? Noo, haha.. 
85: Are you patient? Depends on the situation.
86: DJ or band, at a wedding? Band.
87: Ever won a contest? Yeah.
88: Ever have plastic surgery? No.
89: Which are better black or green olives? Black!
90: Can you knit or crochet? Crochet. :)
91: Best room for a fireplace? Livingroom.
92: Do you want to get married? Someday.
93: If married, how long have you been married? 
94: Who was your HS crush? I'm not writing out any names.
95: Do you cry and throw a fit until you get your own way? Nah, that's kind of immature..
96: Do you have kids? Nope.
97: Do you want kids? Someday :)
98: Whats your favorite color? Purple!
99: Do you miss anyone right now? Yeah.

Hello internet!

0
Jag har inte bloggat om mitt liv för att det inte är så värst intressant. Allt jag har gjort är att glo serier, spela Tomb Raider. Så.. det är liksom inte så intressant. Aja, nu ska jag se på American Horror Story för Malin sa att det var bra, så let's give it a go. Aja, puss.
 
 

new year resolutions

1
1. Få bättre betyg.
2. Bli nyttigare, motionera mer och gå ner i vikt.(!)
3. Vara gladare.
4. Våga mer.
5. Kliva ur min "comfort zone" mer.
6. Ha den bästa sommaren i mitt liv.
7. Få bättre självförtroende.
 

kissar på mig

0
 

i gave you all

0
Hello. Hur mås det? Nejmen, nytt år, nya tag. Nyårsafton var helt okej, likaså dagarna efteråt. Har varit med Hanne både idag och igår, vi har lunchat på stan och lirat xbox, cuz' we're men. Imorgon tänker jag skriva lite på biologiarbetet, dra bort till mor och fixa lite grejjer och bara ta det lugnt. Så mycket mer har inte hänt 2013.