Don't hold your breath, i'm not losing sleep over you.

0

Holaaaa! Chillar lite i piperskärr atm. Ganska chill dag i skolan, gick väldigt fort haha. Spelade upp efter skolan, spelade fel och glömde bort texten och allt för att jag höll på att skita på mig av nervositet, men Anja sa att det var skitbra så jag litar på henne, haha! Aja, är cptrött så ska väl sova snart. Vi höööörs!

 


Get on your fucking knees and cry me a fucking river

0
Hola! Äntligen hemma i min säng, haha! Gick till skolan som vanligt, snackade lite betyg osv. med Anja, annars hände det väl inget värt att nämna, haha. Efter skolan drog jag, Maja och Nea till Willys, sen drog Maja till sig och jag och Nea till Nea, hah. Chillade lite, sen drog vi och letade efter Tjustgården. Fyfan, dumma i huvudet är vi. Ligger ju precis vid tandläkaren, men vi sprang runt överallt, sjuka och varma. Kom dock fram till sist och blev runtvisade lite, sjukt gullig personal måste jag säga! Kommer bli skitbra sommarjobb där! Sen satt vi utanför ett tag,  helt cptrötta i benen.. Fick till sist skjuts hem, käkade lite mat och bara babblade och lyssnade på funk, hahaha.. Imorgon ska jag bege mig bort till henne igen, sleepover ya know. Kommer bli toppen! Ska även köpa min avslutningsklänning imorgon, superfin är den! Men aja, vi hörs! Byyyyye.
 
 

Gick och la mig med blött hår, woke up with this. WHAT THE..?!

0

If I had it my way I'd slit your throat with the knife you left in my back

0
Hello! Idag har jag inte gjort ett piss. Kollat halva sjunde säsongen av Supernatural, tyckt synd om mig själv och sovit. Helt perfekt söndag om du frågar mig. Fortfarande helt förstörd i halsen, låter helt sjukt konstigt när jag pratar.. Får böna och be till Anja att jag får spela upp inför henne nästa vecka istället för nu på tisdag. Kommer inte kunna sjunga en ton rätt, kan ju knappt prata..  Aja. Igår var jag och Nea ett tag. Gick en promenad, pratade lite och tyckte synd om oss själva för hon är också sjuk, ahahah.. Får se om jag kan sova inatt.. Vaknade vid nio idag.. Gick och la mig vid 3.. Det här är inte bra alltså, men jag kan ju fan inte andas när jag ligger ner, då lär jag inte kunna sova.. Jag som brukar sova till två när jag är ledig, buhuhuh..Men vi hörs imorgon dudes.
 
 
 



SJUK.

0
Hola Amigos!
Kunde knappt sova inatt, täppt som fan, hostar som fan och har feber som fan. Känns skönt, inte. Hur eller hur så måste jag och mor ner till stan och fixa lite, så får ge mig ut och smitta ner lite folk. Annars händer det inte så mycket. Är klar med tekniken men får lämna den på måndag istället. Usch, hatar att vara sjuk. Vaknade redan klockan sju imorse och kunde inte somna om, så jag spelade Angry Birds i två timmar. Men aja, vi hörs.
 
 

I'm fucking back!

0
HEJSAN! Har inte haft internet PÅ EN HEL VECKA.. Men nu har jag fixat det, haha! Har inte gjort så mycket, lite prov och sånt. Fick A & B på tyska delarna av nationella och A i engelska muntliga delen, så det är gött! Känner mig hängig som fan, har feber och allt annat härligt som man får under en förkylning. Tror jag stannar hemma från skolan imorgon, faktiskt.. Men nu ska jag väl skriva sista delen på mitt teknikarbete så hörs vi!
 

Sugar, we're going down swinging

0
Hola! Chill skoldag, handlade med Nea efteråt. Nu sitter jag och kollar på Wayne's World igen, sjukt skön film! Ska inte göra någonting ikväll, plugga lite och tagga inför nationella! Har typ bloggtorka så förvänta er inte allt för många inlägg, haha! Byyyyye.
 

Life is short, I'll make it what it's worth.

0
Hola! Bra väder ute idag alltså, cyklade bort till papi förut och satan vad skönt det var! Tjugo grader, hoppas innerligt att det håller i sig. Såg att jag hade fått sommarjobb också, Kirurgi/Urologiavdelningen på sjukhuset! Börjar kvart i sju på morgonen dock.. Fyfan, men slutar kvart över ett så det är gött! Kommer inte bli kul för pappa, mitt morgonhumör är inte att leka med, speciellt inte när jag måste gå upp så tidigt på sommarlovet.. Men jaja, får ju betalt! Pengarna kommer lätt gå till min tatuering, i can't wait! En lila fjäder på sidan av vaden tänker jag tatuera. I drömmar så brukar fjädrar betyda resor och frihet, och det betyder mycket för mig då jag absolut inte vill fastna i Västervik, utan jag vill upptäcka världen och kunna göra det utan att någon eller något hindrar mig. Lila för att det är min absoluta favoritfärg, haha. Dessutom är det ju farligt snyggt!

Iron Man 3D

0
Hello! Som sagt så kollade ju jag och Hanne på Iron Man 3 igår, och fy satan så bra den var! Robert Downey Jr. är så jääkla bra. Kom hem runt tolv och käkade lite, sen somnade jag direkt. Idag vaknade jag runt nio för att katten väckte mig och sen har jag bara suttit vid datorn. Ska duscha nu, sen åka bort till min far och hämta lite grejjer. Kanske skriver nått mer ikväll, kanske inte. Vi får se. Bye!

Life is short, I'll make it what it's worth.

0
Hello! Hade en bra skoldag idag! Började med nationella, den muntliga mattedelen. Gjorde den med Rasmus, Arianit och Kristian och det var väl bra, dom flesta var helt överens om svaren på frågorna, haha. Sen hade vi kemi, och jag har en så jävla bra känsla inför kemiprovet. Känner att jag har koll på allt! Anyways, sen efter det hade vi ett kort SO-pass, sen lunch, sen idrott. Jag och Hanne spelade brännboll med killarna och dom andra orienterade. Har absolut ingen koll på vilka som vann för vi körde bara för skojjs skull. Sen så vände dom sig till alla möjliga människor för att få tur. Tror att Aria t.o.m. bad till senapsill för att få tur.. Efter gympan hade vi slöjd, sen drog jag hemå.
 
Nu har jag duschat och fixat lite, och om 2 timmar kommer Hanne hit, sen drar vi ner till bion för att kolla på Iron Man 3 i 3D! Kommer bli awesome! Kanske skriver när jag kommer hem, men troligtvis inte. Bye!
 
 

BRING ME THE HORIZON - JOIN THE CLUB

0
I know I bend and I break all my promises
But now it's time for the truth
I keep my head in the clouds and I hope that I can't just be invisible to you. 

Are you sick, are you tired, are you feeling faint?
Your lips are turning blue
I know you wish you were dead to the world
But there's something you should know

You're scared, I can see you tremble
Shaking like a dog, shitting razor blades
Feel love shadows like a stranger 
Well join the club, yeah join the club

Do you wish that you could cut yourself out of your skin?
Well join the club, yeah join the club
Whatever the fuck it takes to feel like you fit in 
Well join the club, yeah join the club

Life is a song with no one to dance to
Same old shit happening and nobody knows
My heart is a dead horse, there's no point in beating 
Just let me sink, let me sink into the fucking ground

Fuck it

You're scared, I can see you tremble
Shaking like a dog, shitting razor blades
Feel love shadows like a stranger 
Well join the club, yeah join the club

Do you think you're the only one who feels the way you do?
We're all fifty shades of fucked up 
Well join the club, yeah join the club


I know I bend and I break all my promises
But now it's time for the truth
I keep my head in the clouds and I hope that I can't just be invisible to you 

You're scared, I can see you tremble
Shaking like a dog, shitting razor blades
Feel love shadows like a stranger 
Well join the club, yeah join the club

Do you think you're the only one who feels the way you do?
We're all fifty shades of fucked up 
Well join the club, yeah join the club

We're all fifty shades of fucked up

0
Hejsan! Hade en bra valborg, ganska seg men wth! Mötte Nea nere vid biblioteket, sen gick vi vidare till brasan. Mötte Arianit, Hasan, Jawad, Oscar och Rasmus däruppe, så vi umgicks med dom. Gick runt lite uppe vid kulbacken, killarna skaffade sig nya 11-åriga homies och sen på kvällen skiljdes vi åt. Jag och Nea drog till hemmakväll och vart killarna stack vet jag inte. Vi köpte lite Snapple iallfall, sen drog vi till donken. Satt och snackade lite, jag köpte med mig lite käk sen drog vi hemåt. Jag följde Nea hem, sen stack jag hem och käkade sådär runt tolv. Men vafan, är man hungrig så är man! 
 
Vaknade klockan 11 idag, gick upp och käkade frukost sen runt 3 kom min broder hit. Han stack hem runt halv fem och sen dess har jag pluggat tyska. Nu ska jag kolla Harry Potter 1 sen så får vi se.. Taggar orientering imorgon om vädret håller i sig, jätteskönt ute nu! Men aja, vi hörs!