born to rage

0
Hejsan! Tänkte att det var dags för ett riktigt inlägg, har inte skrivit det på ett tag. Men ärligt talat så har jag varit för lat.. 
 
Hur sjukt är det inte att det snart är jul?! Jag känner ingen julstämning alls dock.. Men aja, det kanske kommer snart. Får se. Idag har jag bara varit i skolan, slutade runt tre någon gång och drog hem. Har inte gjort något speciellt sen dess, bakat lite, spelat gitarr och suttit vid datorn. Skulle ha dragit till Maxi med Linnea nu men hon svarar inte och nu hinner jag inte, så stannar väl hemma och kollar Walking Dead istället. Eller nån film. Får se. Ska ta tag i plugget imorgon också, har prov på Upplysningen, Amerikanska Revolutionen, Franska Revolutionen och Napoleontiden om nån vecka. Inte alls mycket som ska in i huvudet, nejdå. Inte alls.. Ugh..
 
Aja, drar väl igång en film nu, så får ni ha det gött tills jag skriver igen, hahahaha...
 
 

Vild lördagkväll

0
Hallå! Kan passa på att blogga nu genom corners wi-fi, hahahahaha.. Har inte gjort ett piss sen jag skrev sist.. Varit med vänner, snackat skit och pluggat. Händer nog inte så mycket framöver, får se om jag kan blogga något. Mitt internet strular som fan så det blir lite svårt. Men ja, ni får ha det fint så hörs vi väl nån gång!

Atm

0
Chillar på corner med Hanne, Aria och Hasan!Sorry

0
Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag, men internet har strulat lite och så har jag bara inte orkat, haha! Men ja, det har väl inte hänt något speciellt. Skola som vanligt, börjar bli lite drygt känner jag.. Men aja,  jag får väl bita ihop och kämpa lite till. Kanske skriver imorn. Bye!Tell your stories to me. Show your bruises. 
Let's see what humanity is capable of handling.

0
Hejsan! Kom hem från Hanne runt ett, har umgåtts med henne hela kvällen. Vi har gjort det vi alltid gör, ätit och skrattat. Drack lite gott och gick ända till Hemmakväll för att köpa snapple, och cirka ett kilo godis.. Men jag har haft superkul och känner att det var skönt med en kväll där man bara kan vara. Äta, skratta och bara inte göra någonting speciellt. 
 
Hade även supertrevligt i fredags hemma hos Lollo! Vi käkade tacos, badade badtunna och hade det allmänt trevligt. Hade ont i käkarna så mycket som jag skrattade. Men ja, det brukar bli så för min del.
 
Men vi kaaaaaaanske hörs imorgon, beroende på om jag har något intressant att skriva om. Puss
 

just stand up for yourself and who you claim you used to be

0
Heeeeejsan! Kom hem nu efter en dryg skoldag och utvecklingsamtal. Vet inte varför, men jag blir så jäävla trött om dagarna. Nästan pinsamt trött, jag skulle lätt ha kunnat somna på matten förut.. 
 
Imorgon så ska jag och fina vänner bada badtunna och ha tacomys ute hos Lollo, så det ska bli trevlans. Får se om jag tar några bilder.. Troligtvis inte då ingen vill se mig i bikini ändå, hahahahahah.. Men ni får ha det trevligt för nu tänker jag kolla AHS för det kom ut ett nytt avsnitt i natt. Älskar den serien alltså.. Men aja, byeeee.
 

You are a hero and survivor. Your eyes are getting tired.

0
Halloj! Kom väl hem för nån timme sen eller nått, har haft en oerhört chill skoldag idag. 40 min svenska, sen teater. Även om teatern var dryg som fan så är det alltid chill att slippa skolan, hahahaha. Men allvarligt talat dock, jag tror att vi alla nästintill sov framåt slutet. Den var liksom mer än 2 timmar lång, ugh. Men aja. Nu ska jag kolla det nya Supernatural-avsnittet, så får vi se vad som händer sen. 
 

Hyllar Real Friends till skyarna.

0
"If you wore your personality on your skin, no one would take a second look"
-
"Don't act like you're better than me. We're both fools lost in this cold world"
-
"Shit runs through my head every day that I would never tell anyone. You're just like me, the only difference is that I'm honest enough to scream my flaws"
"Maybe this year I'll be able to stand up on my feet, or maybe I'll fall again"
-
"My thumbs are broken but I'll take these broken thumbs over your grip on an empty life"
"Moving on is something I've always had trouble with but this year I swear I'll get past it."
-
"I want to fall asleep and wake up four years ago. We were just kids who didn't know what love was or what we were digging ourselves into"
-
"But that's the way I always want to be. Forever a lost boy with bony knees"
"Keep your chin up out there, don't forget where you came from and who cares about you"
"You're not so good at getting away from all of the karma that lies between your tongue and cheek.
It's gotten to the point that you're the spitting image of everything I never want to be"
"I guess I'll sleep alone tonight. You'll tell everyone you're different, but you're just a shade of grey that never stuck out to anybody"
"I wish a lot of things were the way they used to be. The streets that used to make me feel alive just make me feel alone. The holes in the wall get bigger every year."
-
"Anchor down your feet and say; 'Fuck the past and everyone that dragged you here'. Just stand up for yourself and who you claim you used to be. "
"I'm not gonna lie. My skin and bones have seen some better days."
-
"I guess it took a year to realize that what I had was everything I needed to feel okay. But still I've got these sleepy eyes that have seen too much for me to handle."
-
"There's no point to the floorboards in my house. Nothing feels right"
"I'm just not ready to cut my hair and settle down. I'm not liking the thought of looking at myself and seeing all the stress of my mother, and heavy eyes of my father."
-
"We're just kids stuck in this town outside of a big city. Where everyone wants you to grow up as fast as they fall"

Världens mysigaste <3

0I'm a trumpsta mothafucka'

0
Hejsan! Sitter hemma hos Nea nu, känner mig ganska sliten sen igår alltså.. Men kul hade vi iallafall! Har dansat, skrattat och deppat(fick ett litet depp-ryck påväg hem, hahahah. Aja, har haft det skitkul med mina girls, så det här ska vi definitivt göra om!

Nu är jag så jävla trött, så jag ska bara vänta in Hanne, sen hem och sova en timme eller två. Sen får vi se vad som händer ikväll. Ni får ha det gött så får jag se om jag skriver nått ikväll!