my heart is bleeding, like the ink from my pen

0
hellu! Idag har jag legat inne heeela dagen, ätit pizza och spelat tv-spel. Igårkväll hängde jag med swagigaste brudarna i viken, vi käkade lite på donken och var ute på äventyr hela natten. 
 
By the way, kom ut från Corners toalett och blev typ överfallen. Gissa av vem? Anita! Typ skrek och tjöt, så skönt att hon är hemma! Vi snackade lite grann, sen så skulle hon dra vidare och vi satte oss på Corner och värmde upp oss ett tag. Hälsade lite på Hasan och Arianit(som var där igen, precis som vi lol) och sen så drog vi hem. 
 
Imorgon är det skola igen, med GANSKA chill lektioner. Tyska, matte och idrott, men vi ska vara i miniaulan på idrotten så ja, inget jobbigt där inte.
 
Har inga direkta planer för veckan, ska köpa YMAS biljetter med Alice nån dag, och köpa en present till Hanne. På fredag ska jag, Hanne och troligtvis Frida sitte uppe hela natten och kolla på nattinnefotbollen, så det blir nice. Är inte så där jätteintresserad av fotboll annars men det är alltid kul med nattinnefotboll, haha! 
 
Men ja, vi hörs väl nån gång i veckan.
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo