prioriteringar inför Bråvalla 2014

0
Här är mina prioriteringar inför Bråvalla Festival 2014, dom artister som jag absolut verkligen MÅSTE se, i ordning. Dvs. den översta är den jag måste se mest av alla, sen downhill from there typ.
 
Iron Maiden.
Legender. Dom kan man bara inte missa. Om jag så måste stå där själv och se dom så ska jag göra det. Coolare än Rammstein imo.
Of Mice & Men.
Ett av dom bästa metalcore banden idag. Austins vocals är som porr för öronen. Det blir dessutom bandets första spelning i Sverige, det får jag bara inte missa. Då har jag sett både Pierce The Veil och Of Mice & Men's första sverigespelning, och det är bara så jävla coolt enligt mig.
Bastille.
Ni som har följt min blogg ett tag vet att jag är totalt jävla nerkärad i Dan Smith. Hans röst är så unik och vacker. Hela bandet är unikt och vackert. Kan dö lycklig när jag har fått sjunga med till Laura Palmer live.
Bring Me The Horizon.
Såg det här fantastiska bandet den 5e December 2013, men dom är så äckligt jävla bra så jag kommer absolut att se dom igen. Oliver har inte alltid varit så bra live, men nu är han på topp, och dom är snuskigt jävla bra live, kan vara ett av dom bästa band jag sett live(vet att många inte håller med här, men jag tycker faktiskt att dom var så bra).
The Offspring.
Så jävla bra. Det är inte konstigt att dom dominerade under 90-talet. Så sjukt bra, och att se dom live kommer att vara oförglömligt. Poppunk när den är som bäst.
Imagine Dragons.
Sån sjuk live energi, sånt sjukt bra sound. Kommer bli euforiskt att höra Radioactive live.
Veronica Maggio. 
Min drottning. Så fantastisk människa, sån fantastisk musik. Hon förgyller mina dagar, och att få skrika halsen hes till refrängen av Välkommen In kommer kännas fantastiskt.
Anthrax.
Thrashmetal när den är som bäst. Min pappa har sett dom live för en sådär 20 år sedan, och enligt honom var dom det bästa band han sett live. Så ja, jag tror inte jag kommer bli besviken.
Alesso.
En av dom bästa inom dagens Housemusik. Redigt grym DJ. Den bästa på Bråvalla i år, om dom inte bokar Avicii igen vilket jag tvivlar på.
Axwell ^ Ingrosso.
Ta två av genierna i Swedish House Mafia och släng upp dom i samma DJ-bås. Kan det bli annat än bra? 
Adrian Lux.
Sverige är så jävla bra på att producera DJ's alltså. Adrian Lux är grym.
 
 
 
 
 
 
Vilka prioriterar ni till Bråvalla 2014? 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo