tell me what do you see when you're looking at me

0
Hallå där gottfolk! Kom hem för typ en timme sen, har umgåtts med mina babes. Var ner epå stan förut och köpte lite presenter till Hanne, sen käk på Ginger. Drog hem till Hanne sen så kom Frida. Vi har sprungit runt på Willys och skrattat tills vi fått kramp i magen. Nu ska jag sova dock, för ska upp klockan tio imorgon för att vara hos Hanne klockan 11 för lite finfrukost med mina girls. Sen hem, sen blir det finmiddag hos Hanne på kvällen! Får se om vi drar ut efter det eller om vi blir kvar hemma. Något kul hittar vi nog på iallafall, går inte att ha tråkigt med dom människorna alltså!
 
Igår var jag hos tandläkaren klockan ett. Därefter mötte jag upp Hanne och Frida på stan för lite käk. Efter det drog vi hem till Hanne, och senare på kvällen drog vi till Ginger(ja, vi har varit där 3 gånger på två dagar) med folk. Men vi var där som sällskap, så det är okej. Efter det drog vi till Hemmakväll, sen lekte vi lite i stadsparken och blåste upp kondomer, sen en snabbis på corner bara för att det är standard.
 
Har varit slarvig med bloggningen, jag vet. Men det är för att jag kommer hem sent som fan och då orkar jag inte blogga. Men ska göra en videoblogg imorgon som jag laddar upp på kvällen sen. Så slipper jag skriva när jag kommer hem, bara att slänga in en videolänk liksom. 
 
Aja, nu ska jag sova. Natti!
1. gulle 2. gulle 3. gulle
4. mat 5. mat 6. mat
 
 
 
 
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo