Bråvalla dag 1(LÅNGT INLÄGG)

0
Klev upp vid 7, tog en dusch och gjorde mig iordning. Dubbelkollade all packning och blev upphämtad runt 10. Kom fram till Norrköping runt 1, sen tog det lite mer än en timme att hämta ut armband och sätta upp tält och sånt. Så missade tyvärr Krunis, men istället började vi med att kolla på Den Svenska Björnstammen. Stog långt fram och det var ett jävla drag, trots att det bara var typ jag och 4 andra som kunde texterna(bortsett från Vart Jag Mig I Världen Vänder och Svalkar Vinden, men vem fan kan inte dom liksom?). Älskar hur konstiga dom är på scen(inte på ett dåligt sätt). Lite charmigt liksom, unika.
 
Gick lite tidigare från dom för att komma långt fram på Bring Me The Horizon. Dom var lika bra som för ett halvår sen, även att det var lite färre gamla låtar den här gången(men det är ju skillnad på festival och konsert). 
Hör ofta att BMTH ska va så jävla dåliga live men båda gångerna jag har sett dom har dom varit grymma!
 
Efter det spelade Imagine Dragons, och trots att vi stog ganska långt från scenen va det riktigt bra drag! Grymma live, riktigt mycket energi på scenen. Sen höll sångaren i ett av dom bästa, mest genuina och fantastiska tal jag hört på länge. Fick en tår i ögat faktiskt, riktigt fina ord.
 
Gick lite tidigare från Imagine Dragons för att komma långt fram på Anthrax, så missade Radioactive. Men tycker bara den låten är sjukt jobbig nu, så vad gör det igentligen? Då tycker jag Amsterdam är tusen gånger bättre. 
 
 
Anthrax har funnits i över 30 år men dom är lika energiska och grymma än idag. Kan ha varit en av dom roligaste spelningarna på hela Bråvalla, Belladonna är helgalen! Sprang runt med keps och skidglasögon trots att han är 53 år gammal. Skulle min pappa(som är yngre) springa runt lika mycket skulle han dö av utmattning. Sen är Scott Ian alltid kul att kolla på, er nästan alltid ut som att han håller på att skita på sig, hahahah! Han sa även något i stil med "We're not Kanye West" när Belladonna påpekade att det var mycket folk där. Såå skön snubbe alltså. Sen så gjorde dom en underbart fin tribute till Dio och Dimebag, och en cover av TNT som skapade riktig allsång i hela publiken. Känns riktigt coolt att ha sett dom live ändå, dom är riktiga legender!
 
Sen efter det satte vi oss på asfalten och kollade på Lana Del Rey. Det lät riktigt bra, även om jag inte gillade hennes hur hon förde sig på scen. Men det var riktigt fint gjort av henne att gå ner och krama/ta bilder med/ta emot gåvor från sina fans vid barriären.
 
Sen efter det var det dags för LEGENDERNA. Iron fucking Maiden. Stod på håll, mest för att det faktiskt låter bättre där och för att vi var för trötta för att slåss med grabbarna nära scenen. Dom var riktigt bra, även att man märkte hur inövat hela numret faktiskt var. Kändes som att dom kom dit, levererade det dom skulle och klev av scenen. Vilket är förståeligt med tanke på att det är Iron Maiden. Klart dom ska ge precis det publiken förväntar sig.
 
 
La oss nästan direkt efter, somnade direkt. Så himla trött efter en riktigt bra inledning på Bråvalla.
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo