Bråvalla dag 3-4(LÅNGT INLÄGG)

0
Vaknade runt 10. Samma morgonrutin, fylla på med vatten, gå på toa, lämna in telefonen på laddning. Sova. Hämta telefon. In på festivalområdet.
 
Först på schemat var Of Mice & Men. Stog långt fram, och dom var sinnes bra! Riktigt gulligt när Alan fick en groda som han sen satte på sin förstärkare. Sjukt bra live var dom också! Austin fick syn på ett fan som hade ett brev till honom, så han fick en av vakterna att langa det till honom uppe på scenen. Tyckte det va så fint gjort av honom, åh! Deras första Sverige-spelning va det också! 
 
Sen efter OMAM var det Bastille! Fick sämst plats, men va glad ändå! Lyckades trycka mig fram till barriären låååångt på högersidan efter ungefär halva spelningen. Sen så springer Dan ner och springer åt vänstra sidan och tar i allas händer. Tänkte jävla piss, och trodde han försvann runt scenen(man går upp på baksidan) men så vänder han och springer åt mitt håll! Sträcker mig ut över barriären och så springer han förbi leendees och tar i min hand. Han är så jävla fin så jag typ dog, sen sprang han runt till baksidan och sprang ut på scenen igen. Dan Smith i Bastille har alltså tagit i min hand!! Helgalet!
 
 
När Bastille hade spelat klart började det regna som fan, så jag ställde mig vid utkanten av gröna scenen(Panorama eller vafan den hette.) och kollade på Bad Religion. Är inget megafan, men Alice gillar dom så hon stog där inne. Frös sönder och blev dötrött, mest för att dom var riktigt tråkiga live. Sångaren såg ut som Chase i The Community. Kunde en låt, så sjöng med lite i den, förövrigt var det riktigt tråkigt.
 
Efter det gick vi oh käkade. Köpte pizza, fick 2 salamiskivor på.. Fett besviken, då dom pizzorna brukar leverera annars. Aja, det va gott ändå. Köpte en förbannat god chai latte också. Sen chillade vi i Norrköping Lounge i nån halvtimme.
Sen var det dags för The Offspring! Riiiktigt bra! Trots att vi stog långt bak var det riktigt bra drag! ALLA hoppade och fuckade ur. Riktigt bra spelning imo. 
 
Sen gick vi tillbaka till tältet för att det var 1 och en halv timma kvar till avslutningen med Axwell ^ Ingrosso. Böt om till lite torrare kläder och gick tillbaka. Ska jag vara ärlig var jag riktigt besviken på avslutningen.. Avicii var så himla mycket bättre. Visst, det är klart att det är svårt att leva upp till fucking Avicii, men jag tycker att dom förlitade sig alldeles för mycket på effekter och fyrverkerier, något Avicii inte gjorde. Hade de inte haft dom där effekterna tror jag att flera hade känt som jag. Deras musik höll inte helt enkelt. Gick efter typ halva. Somnade med värk i hela kroppen men med ett leende på läpparna.
Dagen därpå var det bara att packa ihop och åka hem. Campingen var fylld med övergivna tält, ölburkar och trasiga partytält. Tycker ärligt synd om alla som är där just nu och städar. Känns både sorgligt och skönt att det är över. Kommer sakna så mycket. Musiken, människorna, stämningen, maten, leran. Till och med lukten, som jag har en sorts hatkärlek till. Det luktar riktigt illa, tänk er flera liter alkohol som legat och jäst i solen, blandat med spyor, piss, svett och rök. Men den påminner om festival, och det är därför jag gillar det, trots att det luktar förjävligt. 
 
 
Tycker överlag att det var sjukt mycket bättre än förra året. Fler toaletter, mer asfalt runt scenerna, större område, mer sittplatser, bättre band, skönare människor, bättre ljud på scenerna, bättre stämning överlag, bättre security(skönare människor hahah), mer vattenstationer och tycker faktiskt att chipsystemet har funkat riktigt bra! Vi laddade på på torsdagen men märkte inte alls av något strul. Handlade på kvällen och det funkade hur bra som helst. Skönt att slippa hala fram plånboken varje gång man ska handla! MEN, skulle ha köpt en Metallica tröja av en kille som hade ett skitbra ställe med massa gammal musik och lite streetwear tröjor, men han tog bara emot kort och kontanter. Så det sög. Jag menar, man skulle ju kunna handla med chipet överallt? Men aja, överlag har det funkat bra tycker jag!
 
Något som va lite sämre var väl vädret, men det kan man ju inte styra över.
 
 
Längtar till nästa år, då ska jag dra med massa människor och ha det fetaste campet någonsin!
 
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo