Irriterande.

0
Hämtar lite inspiration från en god vän vid namn Alice(kolla hennes blogg btw, http://alicelund.blogg.se/ ) och gör en lista på saker som irriterar mig. För det är en hel del nu på senare dagar, faktiskt. Kalla mig gnällkärring, se om jag bryr mig.
 
 
* Folk som lyssnar på ett band bara för att sångaren är snygg. Visst, det är ju bevisat gång på gång att inom popen måste man se bra ut för att lyckas. Man behöver inte ens vara musikalisk. Sålänge man är snygg. Men inom den mer alternativa sidan av musikbranchen brukar inte detta vara fallet. Men nu på sistone har jag märkt att det tydligen visst är så. Skrev så mycket om det här i inlägget om Johns hår men det irriterar mig för att han är en sån fantastisk människa men folk ser honom bara för att han är snygg, inte vad han har att leverera som musiker och människa.
 
 
* Naglar. Alltså, jag va besatt av mina naglar för typ 3 år sen. Har säkert 100 nagellack. Köpte till och med svindyrt glitter från Make Up Store för att fixa naglarna med. Dom va långa och jag kunde sitta en hel timme och pilla med en nagel för att göra nått jävla mönster. Nu har jag knappt tålamod till att måla dom med en enkel färg. Har dom korta också, för let's be real, det är sjukt opraktiskt med långa naglar. Allt blir jobbigare. Så är det bara, oavsett hur mycket ni förnekar det. Jag har själv levt i förnekelse, hahahah..
 
 
* Raka benen. Rakar benen typ en gång i veckan. Är alldels för lat för att raka dom oftare. Då går jag hellre med stubb eller långbyxor. Längtar till höst och vinter då det är acceptabelt att gå runt med pälsiga ben.
 
 
* All teknik. Fick höra något riktigt bra för några dagar sen. Det var snack om nån iPad som skulle lagas, så att man kunde sitta med 2 samtidigt. Kolla klipp på youtube på ena, kolla facebook på andra. Detta ville alltså en 12åring göra. Då sa en annan att det inte behövdes någon jävla iPad. Det fanns människor här att prata med, vi är live just nu. Behövs inte nån iPad att kolla youtube-klipp på, kolla på oss istället. Och det kanske kan kännas som lite dubbelmoral när jag nu legat hemma hela dagen och suttit vid datorn, men jag håller med. Vi blir allt mer och mer osociala mot varandra i verkligheten. På tunnelbanan sitter nästan alla och kollar ner i telefonen. Om någon pratar med en på bussen blir man sur för att dom försöker vara sociala. Vad händer med oss igentligen? Så fort man är med någon man inte känner så bra så drar man upp telefonen och stirrar på skärmen för att slippa föra en konversation. Det är fel. Lägg ner telefonen och prata med personen. Vem vet, denna person kanske är din blivande bästa vän, men den vänskapen går du miste om för att du satt och stirrade på din telefonskärm istället. Jag gör själv sånt, och vet att jag måste bättra mig. Men försök bara förstå vad jag menar, okej? Det är okej att prata med människor i verkligheten, inte bara genom twitter.
 
 
* "Jag är alternativ och annorlunda". Alla människor som gång på gång ska trycka upp i folks ansikten. Hur annorlunda dom är. "Fuck samhället, jag snaggar mig och skiter i idealen.". Visst, det är jävligt bra tänk, och skönt att folk kan tänka så istället för att slaviskt följa senaste trenderna, men människor som gång på gång behöver bekräftelse på hur bra dom är för att dom är annorlunda går mig på nerverna. Ser detta överallt på både instagram, facebook och ask.fm.
 
 
* Andras privatliv. Börjar bli så trött på allt jävla snack om andra hit och dit. Folk som sitter på fik och snackar skit om andra människor i flera timmar. Alltså snälla, det finns bättre saker att prata om. Inte vem som har legat med vem, eller vem som gjort vad på en fest. Dagens samhälle går mig på nerverna.
 
 
 
* Folk som ser konserter genom sin telefondisplay. Jag har gjort mig skyldig till att ha tagit väldigt många bilder under konserter, jag erkänner. Man säger att det är för att minnas, men ärligt talat så känner man sig lite cool med dom där 200 reblogsen på tumblr också.  Men jag lägger ner telefonen när jag har fått en bra bild och en eller två videor. Det känns så fel i efterhand. Har betalat så mycket för att ta mig dit, artisterna har rest jorden runt för att vara där och spela sin musik för oss. Vi ska uppskatta dom, visa respekt. Som artist skulle jag bli skitbesviken om jag klev ut till ett hav av blinkade skärmar istället för händer. Som konsertbesökare är det ju musiken jag är där för, inte fotografierna. Vill njuta av musiken, artisternas närvaro och känslan i publiken. Vill också se med mina egna ögon. Tycker det är så sorgligt när jag ser folk som ständigt har mobilerna i luften. Lägg ner telefonen och känn musiken på riktigt istället.
 
 
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo