ANGELS

0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
And everyday
I'm learning about you
The things that no one else sees
And the end comes too soon
Like dreaming of angels


And leaving without them

Being
As in love with you as I am

me introducing myself to the guy i like

0
 

throwback

0
 
hittade den här bilden på mig och Oscar från sjuan. Måste säga att jag tycker vi är riktigt jävla fräscha. Inte alls små. Gud nej.
 
 
Skämt åsido, hur jävla tunn var inte Oscar och hur jävla fet var inte jag?! Skönt att man inte ser ut sådär längre säger jag bara. Vart är mina ögonbryn ens?

dunderpatrullen ute på äventyr

0
Hejhej gott folk! Har haft en chill dag, slutade vid 2 så gick hem, tränade, sov, åt och sen gick jag till David där han, Frida och Hanne var! Vi har inte gjort så mycket, mest chillat och ätit på donken. Planerat lite grejer har vi gjort iochförsig. Metro och Valborg är iallafall planerade. Båda kommer bli feeeeeeta. Imorgon går jag till fyra, hatar livet. Men det kommer bli rätt najs ändå, har inte allt för jobbiga lektioner och på svenskan ska vi kolla på film. På onsdag drar jag ner till Chrisma och färgar mitt hår. Hannus skulle ha färgat på Frida men hon har träning så jag ställer upp som modell(inte för att det är något jobbigt att göra direkt, döskönt att bli ompysslad i håret kan jag lova). Imorgon kommer dock hela dagen bestå av plugg, eftersom jag inte fick något gjort idag. Båda proven kommer gå åt helvete känner jag. Aja, jag överlever. Vad gör ett misslyckat historia-prov om 100 år liksom?
 
 

I need a little room to breathe

0

Sea World är djurplågeri.

1
Jag råder er alla att kolla på den här dokumentären, besöka den HÄR hemsidan och skicka iväg det HÄR meddelandet.
  
 
Späckhuggarna på Sea World lider av stress och psykoser. Dom hålls instängda i pooler som är alldeles för små, dom överansträngs fysiskt genom alla shower dom tvingas till varje dag. För att få späckhuggare till Sea World så jagar man dom vilt. Man har oftast ihjäl dom vuxna späckhuggarna för att sedan ta kalvarna. 
 
Deras medellivslängd förkortas något extremt mycket i fångenskap. En vild späckhuggare förväntas leva i ungefär 40-50 år. Medellivsländen för en späckhuggare i fångenskap är 9 år. 37 späckhuggare har mist sina liv innanför Sea Worlds väggar.
 
 
Alla manliga späckhuggare i fångenskap har kollapsade ryggfenor. Detta händer bara mycket stressade valar och endast 1% av ALLA vilda späckhuggare har kollapsade fenor. 1%. Till skillnad mot 100% av späckhuggarna i vattenparker. 
En späckhuggare simmar ungefär 100 mil per dag. Poolerna dom bor i på Sea World är såhär stora.
 
Pågrund av stress, ångest och rastlöshet tuggar många av späckhuggarna på metallstänger och kanter i bassängen, vilket gör att deras tänder går sönder, och pågrund av detta får dom genomgå borrningar ner till roten i sina tänder, utan bedövning. Dessa borrade hål måste sedan spolas ur 3 gånger om dagen i resten av deras liv för att förhindra att bakterier börjar växa.
 
 
Familj är viktigt för späckhuggarna. I det vilda lever dom med 1 upp till 30 andra valar. Vissa späckhuggare stannar med sina mödrar hela livet. I fångenskap delar dom ofta pooler med främlingar som dom inte alls trivs med, och detta resulterar i en hel del slagsmål. En val som dött till följd av detta är Kandu V. Hon krockade med en annan val till följd av ett slagsmål, och en artär i hennes överkäke slets sönder. Detta gjorde att hon sakta under dagen förblödde till döds. Blod sprutades ur blåshålet på hennes huvud och djurparken gjorde inga försök att rädda hennes liv. Dom hade inte ens respekten att istället avliva henne så hon slapp lida. Det tog 45 minuter för Kandu V att dö av blodförlust.
 
 
Nakai, en val som skurit av sin underkäke på en metallplatta när 2 andra valar attackerat honom och han försökte fly.
 
 
 
Späckhuggare är igentligen mycket vänliga djur och det finns bara en enda rapport om en vild späckhuggare som attackerat en människa, i hela världen. Endast en gång har en människa blivit attackerad av en vild späckhuggare. Bara sedan 1991 har tre människor blivit attackerade och dödade av späckhuggare i fångenskap. Många andra har blivit skadade.
 
 
Det är inte bara späckhuggarna på Sea World som mår dåligt. Delfinerna lider av extrem stress pågrund av all närkontakt med människor som dom får varje dag, då Sea World låter besökare simma med delfiner. Denna stress gör att dom inte får någon vila, dom får inte i sig all mat dom behöver och dom kan inte mata sina kalvar. Några delfiner har blivit så sönderstressade att dom försökt ta sig ur poolerna.
 
Poolerna delfinerna bor i är så små att ekon från deras ekolod studsar tillbaka från väggarna mot dom, och detta kan driva delfinerna till psykoser.
 
En vanlig träningsmetod för alla djur på Sea World är att vägra ge dom mat när dom inte det tränaren ber dom om. Detta är ohumant och brutalt.
 
 
 
 
 
Vad ni än gör, besök aldrig Sea World. Stoppa inte pengar i deras fickor. Stötta inte ett företag så grymt och hemskt som Blackstone.
 
Om ni fortfarande känner ett sug efter att bada med delfiner eller se en späckhuggar-show är ni hjärtlösa, hemska människor, och risken finns att jag inte vill ha något med er att göra.
 
Ni kan även lyssna på ett väldigt bra radioprogram där en f.d späckhuggartränare från Sea World berättar om sina erfarenheter och bekräftar att Sea World inte tar så bra hand om sina djur som dom själva påstår.
 
Programmet är ca 45 minuter långt, men VÄLDIGT bra och väldigt viktigt.
 
Former Orca Trainer For Seaworld Condemns Its Practises

sad but true

0
Hello! Kom nyss hem från mamma. Åkte ut till henne igår. Vi grillade, spionerade på folk och kollade film. #standard. Imorse åt vi lyxigaste frukosten och sen satt jag ute på framsidan och pluggade. Nu är jag hemma, har inte så farligt mycket söndagsångest idag. Har sovmorgon imorgon, sen en tyskalektion och jag vet inte ens om vi har någon lärare??? Alltså, blir skapligt trött på att vi aldrig får veta något.. Aja, sen matte och en gympalektion som jag inte kan vara med på. Slutar vid 2. Bra skön start på veckan faktiskt.
 

oh my lord bästa fredagen

0
Hallihallå gott folk! Igår så mötte jag upp mamma under håltimman så fixade vi ett busskort till mig, som ni kanske såg, och sen drog jag till tyskan. Vi va typ 9 pers som var där, för alla andra hade dragit hem? Dom hade tydligen fått veta att man fick jobba hemma men vi hade inte hört något om det, så satt och pratade massa med Emma o några i väntan på att någon lärare skulle öppna åt oss. Men så kom hon som sitter i receptionen så fick vi gå till bibblan och låna böcker istället, sen dra hem. Så jag drog hem, fixade mig, åt och sen drog jag till Frida. Där va hon och David och vi chillade lite tills vi drog till Julia. Där var typ dömånga och det va typ fest. Men vi satt mest på balkongen med David, Kirre, Kevin, Candlow och Affe. Trångt kan jag lova. Sen kom Julias faster dit så alla drog, och då va klockan typ 8 haha. Så jag, Frida, Hanne, David och typ Max och några andra drog hem till David. Vi kollade på tv typ, sen så kom fler människor men i slutändan var det typ jag, Frida, Hanne, David, Max, Chrisse och P. (och sen typ 10 min innan vi drog kom Jonthe och nån mer.) Sen gjorde vi inte så jättemycket resten av kvällen men hade förjävla kul åt Max som kastade både hjälmar, kex, chips och kuddar. Matade fiskar gjorde han också. Har haft dökul kan jag lova, kan va dom skönaste människor jag någonsin umgåtts med. Idag ska jag ut till huset iallafall, så vet inte om jag bloggar något ikväll. Men ha det bra så hörs vi!
 
 
 
 
 

❤️

0At the moment kan jag lova

0Joinar alla andra på landsbygden och tar bussen hem varannan vecka

0Håltimma

0
Hejsan! Sitter just nu och laddar min telefon i biblioteket, har håltimma precis som alla andra fredagar. Igår var det tjejkväll på stan som jag va på med Hanne och Frida! Köpte en bikinitop och alldeles för mycket mat på donken. Idag ska jag, Hanne och Frida på lite småferre hos Julia, och Frida(+Hanne eventuellt) ska sova hos mig. Vi har dock ingen lärare på tyskan så någon annan ska ta närvaron, sen kan man typ dra så slutar nog definitivt tidigare! Döskönt, hatar att gå till fyra på fredagar. Imorgon ska jag ut till huset och städa och lite sånt, mysa med min familj. Har skitmycket att göra i källaren alltså, men det kommer vara värt det i slutändan! Nästan som en egen liten lägenhet, egen ytterdörr och badrum och allt! Men ja, nu ska jag möta mamma sen ha tyska, vi hörs!kan vara en av världens bästa låtar någonsin

0
Can't you see I'm easily bothered by persistence
One step from lashing out at you...
You want in to get under my skin
And call yourself a friend
I've got more friends like you
What do I do?
 
Is there no standard anymore?
What it takes, who I am, where I've been
Belong
You can't be something you're not
Be yourself, by yourself
Stay away from me
A lesson learned in life
Known from the dawn of time
 
 
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word

trapped under ice

0
Hejsan! Hade ju bara 2 lektioner, så kan lova er att det kändes skönt att gå hem redan vid 11. Gick hem till mamma, käkade lite sen packade vi bilen full och åkte ut med grejer till huset i Hjorted. Kom hem runt tre-fyra och gjorde mat. Somnade efter maten, vaknade för en timme sen. Har kollat lite bloggar och sånt, ska väl hoppa in i duschen nu så jag slipper det imorgonbitti. 
 
Imorgon är det tjejkväll på stan, så jag ska ner med Hanne en sväng. Kolla lite i affärer och käka, tror jag ska köpa en bikiniöverdel som jag kollat på ett tag.
 
På fredag blir det finhäng med swagmasters. Kommer bli dökul, synd att jag slutar vid fyra bara.. Aja, jag överlever. Men vi hörs imorgon gott folk, natti natti!
 
Försökte ta en selfie imorse. Gick sådär.
 
 
Fick en normal av 12 bilder. Förstår inte varför jag inte kan ta en normal selfie som normalt folk??
 

We're a thousand Miles from comfort

0
Hellu! Var i skolan idag, galet skönt att ha något att göra om dagarna. Dagen har gått ganska fort ändå, trodde det skulle bli segare, men tisdagar är helt okej faktiskt. Imorgon slutar jag vid 10:50, god bless. Då ska jag och mamma fixa med busskort(så att även jag får ta bussen om mornarna, iallafall varannan vecka) och sen ska vi flytta grejer till huset.

Alltså, förut när vi slutade och klev ut genom dörren så blåste det typ storm?! Alltså helt utan förvarning fick vädret typ PMS och det blåste och regnade utav bara helvete. När jag kom hem åt jag, kollade Youtube-klipp på min babe Dylan och sen tog jag en powernap för jag var plöms. Vaknade nu vid halv åtta och drog nyss igång ett AHS avsnitt, har bara två avsnitt kvar som jag av någon anledning hade glömt bort??? Aja, nu har jag kollat klart på Teen Wolf, Awkward och American Horror Story. Ska börja på Game of Thrones nån dag också, troligtvis imorgon. Men ja, vi hörs helt enkelt!

Har bara fått bra överraskningar idag.

SÄSONGSFINALEN

0såhär skulle jag inte ha något emot att strosa runt

0
 
every day look
 
 

migrän?

0
Har haft så vansinnigt ont i huvudet hela dagen, känner mig helt död i hela kroppen. Om jag stannar hemma från skolan imorgon blir det sista dagen på resten av året. HATAR att vara hemma från skolan något otroligt mycket. Men när jag har feber och måste läsa samma mening 7 gånger och ändå inte förstår vad jag nyss läste så känner jag att det är bättre att jag håller mig hemma. Men det allra värsta är att när jag har ont i huvudet kan jag inte sova, så jag har väl sovit ungefär 18 timmar sammanlagt sen i onsdags. Det gör så att jag får ont i huvudet, är seg i kroppen, får ångest, stress, ryckningar i ögonlocken pga stressen, jag är nedstämd, har ingen kreativitet kvar i kroppen, tappar koncentrationen osv.
 
Var ute i fredags, sen inne både idag och igår, så jag hoppas allt släpper snart. Orkar inte med att vara sjuk, kommer efter som fan i skolan också! Aja, ska sova nu och hoppas på det bästa, annars går jag fan med migrän till skolan på tisdag.
 
älskling

wantieeeees

0
Provade den rödsvarta tröjan idag, och den ser inte lika emo ut på som den gör på bilden. Trust me.
Fräschaste bikinin ja sett på länge! Ska lätt köpa den, Hanne ska också köpa en tror jag, så vi ska gå runt och matcha hela sommaren. ♥
 

roadtrip

0
Hejsan! Kom hem från bilturen vid typ fem förut, va lite stressad för hade lovat hanne att skulle ner på stan ikväll, så skyndade mig och fräschade upp mig lite, men sen skulle hon ha filmkväll med sin syster så ja, jag blir väl hemma ikväll istället då.
 
Jag, mor och bror åkte iallafall till Stockholm/Köping idag. Vi skulle eventuellt hämta en omplaceringshund, men när vi va i Katrineholm ringer ägaren och säger att han ska avliva honom istället. Han hade tydligen hamnat i slagsmål med en annan hund, så han tyckte hunden va "aggresiv" och ska avliva den istället. Så ja, vi fick vända helt enkelt. Igentligen skulle vi ha stannat i Stockholm en snabbis om det fanns tid, så vi stannade i Norrköping istället och drog en runda på Ingelsta. Hittade så många fräscha tröjor på Carlings som jag inte hade finans till, dör lite. Asså Emelie, snacka om att jag tänker åka till dig i sommar, shoppa gärnet säger jag bara.
 
När vi slutligen kom hem till Västervik drog vi in på Jysk, köpte en kudde, nya påslakan, provade ut säng till mig och brodern och lite annat. Så ja, jag kommer nu eventuellt att få en 120 säng. Skulle haft en dubbel igentligen men det får inte plats, haha. Najs som fan. Skulle helst av allt vilja ha en dubbelsäng men det kommer inte få plats i mitt rum i källaren, hahaha! Ja, ska bo i källaren iallafall. Kommer bli mys. Men det ska dock fixas iordning, målas om och läggas in matta och lite sånt! Tror det kommer bli svinbra hur som helst, kommer ha det skitbra nere i källaren! Funderar lite på hur jag vill ha rummet dock, funderar på att måla en ljus beige, en ljus mauve eller en ljus grå på väggen. Vill inte ha någon stark färg eller någon tapet. Känns lite för omoget. Sen så har jag ett beige-mönstrat påslakan till sängen. Sen svarta dekorationer. Tror det blir skitbra. Ska ha mycket doftljus kan jag lova. Ska bli asmys, kommer älska mitt rum alltså!
 
Ska få en ny säng hos pappa också, den jag har nu är bedrövlig! Vet inte om det blir en 120 eller 160, får se vad som passar bäst.
 
Aja, nu ska jag till Ica Maxi och köpa choklad osv. Hejdåååå!
Någon av dom färgerna blir det, just nu lutar det mest åt den beiga!
 
 

THE MAZE RUNNER

0
 
Hur jävla asbra verkar inte den här vara?! Måste se den alltså, min babe är med också hehehehehehehehe
 

kids are gonna do what they want

0
Hello there gott folk! Sitter atm och dricker te, för jag kan verkligen inte äta frukost tidigt på morgonen. Om 40 minuter kommer mor och bror och hämtar mig, sen blir det en tripp till Stockholm! 
 
Igår var jag och Hanne på stan, kände att jag kan inte sitta inne tre dagar i rad och det var ända dagen jag har varit feberfri så ja, vi tog en sväng på stan. Köpte mig ett par nya converse, en concealer och ett puder. Hemmakväll har fått in massa askul amerikanskt godis också, så jag köpte mig lite av det haha. 
 
Fangirlar lite för en av mina fave-youtubare Jenn(ClothesEncounters) svarade på min kommentar. Nu ska jag dricka mer te och svara henne, hihihi. Men ja, vi hörs!
Asså bara kolla, hur perfekt är hon inte?!
 

Jeffrey Campbell wanties

0
Ni kanske tycker att dom ser jävligt fula ut, men det skiter jag fullständigt i för jag tycker dom är astuffa och dom ser ännu bättre ut på! Någon som har lust att ge mig ett par tusen?
 

musik är terapi för en trasig själ

0
 

No one's here to sleep

0
Hejsan gott folk. Blev ingen skola idag, feber så det sjunger om det. Istället har jag spenderat dagen med att kolla ikapp säsong 3 av Teen Wolf. Alltså, säsong 1 och 2 har varit helt okej, inte allt för mörka och dystra utan jävligt skoj för det mesta, men sista halvan av säsong 3.. Alltså, skulle inte säga att det är en tonårsserie om man bara tar den delen.. Allt är fan sorgligt, tjöt som fan. Min älskade Stiles, alltså jag orkar inte, börjar bara tjuta. Säsongsfinal nästa vecka då. Kommer tjuta sönder. Men seriöst, säsong 1 och 2 är inte alls så mörka och sorgliga, känns lite som Supernatural. Första säsongen är My Little Pony i jämförelse med resten. Älskar att det är så men fyfan vad blöta mina kinder blir.
 
Har käkat pizza också, så nu har jag matkoma. Ska väl kolla ikapp Awkward också, men det har jag liksom ingen motivation till. Det är inte lika "lockande" som Teen Wolf. Kan vara för att jag inte tycker om någon av karaktärerna där lika mycket som jag tycker om Stiles. Tror fan Stiles är den bästa karaktären någonsin, alltså han hamnar nog fan på delad plats med Sam och Dean Winchester, och ni som känner mig vet att då är det en förjävla bra karaktär. Visst att man har favoriter, men Stiles är min absoluta favorit någonsin. Kanske för att han är ganska lätt att relatera till, iallafall för min del. Aja, nu ska jag inte tjuta mer utan nu så kollar jag ett South Park avsnitt istället. Vi hörs!
 
 

inför bråvalla

0
 
to bråvalla festival
 
 
Lite såhär tänker jag se ut på Bråvalla som är om bara några månader(!!!).
 
Ett par shorts är standard, med tanke på att det är sommar, du kommer svettas och det är för det mesta varmt. Ha alltid med ett par långbyxor, antingen leggings eller jeans. Leggings är väl att föredra då det är bekvämast, haha. Första dagen brukar vara helt okej på marken, så då kan man trampa runt i tygskort, till exempel vans. Men när det har gått ca 50.000 pers på en gräsplätt ett helt dygn, plus kanske lite regn, så är det garanterat lerigt dagen efter. Dr. Martens i läder är lertåliga och dom sitter kvar på fötterna, så det är perfekta skor, annars bara ett par vanliga gummistövlar. Själv rockade man ett par zebramönstrade gummistövlar förra året. Synd bara att dom var så äckligt obekväma. 
 
Om du har en väska eller ryggsäck med dig kan du slänga i en beanie där i, för den kommer vara skön att ha på kvällen. Tänk dig själv, du har svettats hela dagen, ditt hår är katastrof och du ska nu ta bussen hem/sitta ute på campingen hela natten, det kommer vara kallt och då är det skönt med en mössa på huvudet.
 
Dagligen kommer jag nog bara ha någon tischa eller crop top, med en cardigan/skjorta över, alternativt en oversize stickad tröja(skulle dock rekomendera att du har en croptop/tubtop/tischa under om det blir varmt och du måste ta av den). Det kommer vara skönt påväg hem efteråt. Förra året hade jag bara en tunn hoodie och det blev kyligt på natten kan jag lova. 
 
Men för att sammanfatta det jag kommer ha, ett par skjorts/byxor som håller sig uppe, en oversize stickad tröja/tunn tischa och cardigan(som givetvis går att ta av när det är varmt), skor som sitter kvar på fötterna( dag 2 och 3 kommer tygskor att bli leriga direkt), något att ha på huvudet påväg hem och ett förjävla glatt humör för det är fan inte varje dag man lever livet på Bråvalla!

feber

0
hola! vaknade upp imorse med 40 graders feber, så det blev ingen skola för min del. Ska dock dit imorgon, oavsett om jag har feber eller ej. Får sånt kli i benen av att vara hemma sjuk hela dagen.Vet inte varför, men så fort jag är hemma och är sjuk så har jag all energi i världen. Är jag bara ledig kan jag sova bort en hel dag. Idag har jag varit vaken sen 8. Jag har spelat gitarr, bakat, duschat och rakat benen(brukar aldrig göra det på vintern annars), spelat gitarr i en timme, plöjt igenom halva Teen Wolf säsong 3, kollat hela säsong 6 av South Park, tränat och kollat på tv(som jag verkligen aldrig gör annars). Så imorgon blir det skola, måste ha NÅGOT att göra. Och det är ganska "lugna" lektioner, inget där jag måste anstränga min hjärna. Aja, nu blir det väl ett Teen Wolf avsnitt eller två till, sen sömn. Vi hörs!
 

walk on home, boy

0
Hejsan! Kom hem runt typ, kvart över fyra. Har ätit mat, tvättat av mig sminket, dragit på mig myskläder och nu ska jag dra igång ett Teen Wolf avsnitt. Sen ett South Park avsnitt. Sen sova.
 
Dagen har varit riktigt bra för att vara en tisdag, bortsett från att jag har gått och dragit på mig ännu en förkylning. En lugn historialektion med powerpoint-genomgång hela lektionen, en samhällslektion där jag fick lov att sitta på tumblr hela lektionen, matte-lektion där ja kände att febern verkligen hade intagit min kropp(det där lät jävligt fult men idc) och sen en kort lunch, en chill svenska-lektion, aula-samling och en lugn naturkunskapslektion. Tisdagar brukar vara hemska men idag har faktiskt varit bra.
 
Imorgon är en ganska nice dag, inte så tuffa lektioner osv. 
 
Vi höres imorgon troligtvis, om jag inte vill blogga ännu mer(kommer troligtvis somna så det är nog inte så troligt).
 

Good morning sunshine

0
Sitter och kollar The Walking Dead nu, ALLT FUCKAR UR JAG BLIR ASLACK, ALLA ÄR GALNA JAG ORKAR INTE!

Aja, ska dra till skolan om 5 min, skriver när jag kommer hem!
Vovve

0
Ska eventuellt åka upp till Köpin med mamma nästa helg, ska hälsa på den här bamsingen. Om allt går som det ska blir vi hundägare. Mys!
 
 

ingen som har lust att skänka mig ett par tusen?

0
Martin D-28.
 
JA TACK!

allting är enkelt imellan oss, det är bara vi som tycker det är svårt

0
Hallå gott folk! Vaknade förut runt elva efter att ha somnat vid typ halv fem. Guzzarna har dragit hem så nu sitter jag här själv. Igår var supertrevligt, men det undantaget att vi fastande i en hiss. 
 
Vaknade vid typ 11, duschade och fixade mig lite snabbt sen drog jag till Frida när klockan var typ 4. Vi snackade skype med Kirre och CO och chillade till typ 5-6. Sen drog hela kalaset hem till mig, där fixade jag mig lite sen drog vi ut. Drog till midgård för att fixa lite para, sen när vi stog i hissen påväg ner trycker Frida på stoppknappen, som ni kan se i klippet nedanför. Alltså paniken, ni förstår inte.. 
 
Aja, sen kom vaktis och räddade oss. Vi drog till donken, mötte Kirre, Nora, Candlow och Affe köpte mat plus kaffe och chillade. Sen drog jag, Hanne, Frida och Kirre hem till Kirre. Där va Kirres mamma och kompani påväg ut, och vi chillade typ bara, drack vin osv. Sen kom Julia och gjorde oss sällskap. Sen kom David en sväng. Sen så kom Nico för han hade ingen stans att vara. Sen somnade han i Kirres soffa. Sen vid typ, 2-3 drog alla till Corner och åt pommes. Sen somnade Nico nästan på Corner. Sen drog Julia. Efter det drog Nico, och jag Hanne Frida och Kirre gick till stadsparken. Sen gick vi hem vid typ halv 4, kom hem runt fyra och plömsade direkt. 
 
Hade superkul iallafall! Hoppas ni också hade en bra lördag! Vi hörs någon dag, hejdå!
 
 

om vi ses på stan kan vi säga hej

0
Hejsan gott folk! Vaknade runt tolv förut, har nu ätit frulle och ska nu hoppa in i duschen, sen beger jag mig bort mot Frida! Sen ikväll sover hon och Hanne här, får se vad vi hittar på. Hört något om lite fest, kanske blir nått sånt. Kanske blir Corner. Vem vet.
 
Aja, nu måste jag duscha, sen ska jag dra så vi hörs imorgon helt enkelt!
 
 
 
 
 

ordbajs(asså läs inte måste bara skriva av mig)

0
trött på drömmar som aldrig kommer bli sanna.
trött på orealistiska fantasier och ångesten som tillkommer.
trött på att alltid vara för feg.
trött på att alltid vara den fula.
trött på att alltid vara den feta.
trött på att alltid vara den som ingen vill ha.
trött på att stressa.
trött på att vara medelmåttig.
 
 
 
 
 
 
saker som gör mig glad:
 
hans leende.
hans ögon.
hans sinne för humor.
intressena vi delar.
när han alltid håller telefonen under bordet
när han kollar facebook på lektionen
trots att alla andra gör samma sak.
musiken som flödar ur hans hörlurar.
hans röst.
hans breda axlar.
hans kindben.
när han putar med läpparna när han fokuserar.
hur hans hår lockar sig i nacken
när det börjar bli aningen för långt.
den där slitna hoodien som han knappt använder längre.
hur han fixar luggen.
hans skratt.
flinet och dom röda kinderna
när han tycker något är pinsamt.
 
saker som gör mig ledsen:
 
det faktum att han är tusen gånger bättre än mig på alla plan
och det faktum att han aldrig kommer lägga märke till mig
på det sättet jag vill.
 
 
 
 
 
 
 
tappar viljan.
saknar motivationen.
finner inte orden
för hur jag känner.
önskar jag inte brydde mig.
vill vara modig.
att våga är något jag 
aldrig kommer göra.
för svag.
för vek.
det kommer aldrig bli
som jag vill.
 
 
 

jag ser du stör dig hårt på mig, vet du vad jag stör mig lika hårt på dig

0
Hejsan! Har haft en riktigt bra dag idag. Började med en chill engelska lektion, sen en chill naturkunskapslektion, sen en nice lunch med fina vänner, sen en superkort samhällslektion, sen fixade Hanne mitt hår och färgade bryn + fransar, sen mötte vi Fridus och Davidus och sen gick jag hem och dom gick till Hanne. Åt lite oså, sen gick jag till Hanne. Fixade mig där, sen drog vi ut. Drog till mejeriet och hängde med fint folk. Sen såå gick vi till Corner. Sen gick vi hem. Har haft superkul, älskade vänner alltså!
 
Nu ska jag skriva, sen dra igång ett South Park avsnitt eller två. Imorgon kommer två fräscha brudar hit och spenderar natten här. Kanske drar på nån ferre, om det finns nån att dra på. Ska ha superkul iallafall, och bara skita i all stress om allt annat. Försöka iallafall. Aja, ni får ha det bra så hörs vi!
 
 
 

fantastiskt

0

magic

0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Call it magic
Cut me into two
And of all your magic
I disappear from view

And I can’t get over
Can’t get over you
Still I call it magic
You’re such a precious jewel

And I don’t, and I don’t, and I don’t and I don’t
And I don’t (know) it’s true
No I don’t know, I don’t know, I don’t know, I don’t
Want anybody else but you
 
 
 
 
 


Perfekt

0
Pratar alltid om att jag vill ha tanks/muscle tees men det finns verkligen inte att få tag på här i Västervik, om man inte köper t-shorts och gör själv. Men hittar man dom där perfekta t-shirtarna? Nej. Gissa vad man hittar i pappas garderob? Jo, precis det man letar efter. Lite småhål här och där, värsta Unif stil. Älskar den. Perfekt, grungeig(visst, Napalm Death är grindcore men tröjan ger mig fortfarande grungevibbar) och underbar.
Vissa av er älskar den, vissa av er tycker den är skitful. Jag tycker den är asball  och kommer använda den cpmycket sen i sommar. Ett par höga shorts, Vans, ruffsigt beachhår och lite armband(gärna festivalband på det) så har vi en perfa sommaroutfit för mig. Mot kvällen slänger man bara på en cardigan så är man redo för allt. Är man smart som jag har man den med sig i ryggsäcken.


vill du sova på min dubbelhaka?

0
Skulle ha skrivit lite på arbetet och göra klart det på samhällslektionen imorgon, men det slutade med att jag blev helt klar idag! Så skönt ändå, att ha det gjort! (Av någon anledning är det alltid lättare att skriva arbeten när jag har Elov & Beny i bakgrunden. Förstår inte varför?) Nu har jag bara det där jävla religionsarbetet, och dom där historiaarbetena. Aja, tar tag i dom någon annan dag. Nu har jag bara tagit det lugnt. Bakat kladdkaka, spelat lite gitarr och sånt där man gör när man har tid över. Nu spelas Metallica på högsta volym, ska ta tag i livet oh fixa en tröja jag snott av pappa. Det är en avklippt Napalm Death t-shirt men eftersom han har bredare axlar än mig måste jag trimma ner kanterna lite, ser ut som jag har axelskydd annars hahahah.
 
Ha det gött så hörs vi!
trött och ful individ igår hos Hanne
 

wanties

0
Vans
fräscha tröjor från Drop Dead
Elmakias t-shirt
top från Gina Tricot
superfina klänningar från tobi
 
 
 

no i don't want anybody else but you

0
Hellu! Vaknade upp med sprängande huvudvärk imorse. Kul. Så fick stanna hemma. Imorgon ska jag dock till skolan. 
 
Var nere en sväng på stan med Hannus igår. Käkade på subway, vattnade plastblommor och lite. Sen drog vi hem till henne där vi bara pratade resten av kvällen. 
 
Nu ska jag göra klart ett arbete, men vi höres imorgon troligtvis!
 
 

i've been thinking about you

0
Hellu! Låång dag i skolan, så var så svinigt trött när jag kom hem kan jag lova. Skulle ta min dagliga powernap men istället för en halvtimme så sov jag i fem timmar. Kul. Så nu är jag aspigg när jag igentligen behöver sova. Imorgon är ännu en jobbig skoldag, men jag kämpar mig igenom det för efteråt blir det stan med min favoritbrud. Skönt att bara ta en sväng på stan och kunna prata av sig, även om vi gör det typ arton gånger i veckan.
 
Nu ska jag väl försöka sova, eller dra igång ett South Park avsnitt. Får se hur det blir. Måste upp tidigt imorgon, och det suger, så sova låter som det bättre alternativet om jag ska vara ärlig. Aja, vi höres.
 

shop jeen wanties

0
 

favoritlåtar just nu

0
 
 
 
 
 
 
 
 

HJORTED

0
Guess what? Det har löst sig med huset, och det blir en flytt till Hjorted trots allt! Är så jävla glad! Åh, så skönt! Huset är verkligen superfint, och det kommer vara sååå mysigt i sommar! Nu måste vi bara fixa lite, typ busskort och sånt! Åh, jag är så jävla glad!

svar på kommentar

0
 
Skjortan finns HÄR!

go musik

0
 
  
 
  

nästa inköp i klädväg

1
flanell-skjortor
SÅ snyggt till höga skjorts, en crop-top, docs och ett par pilotbrillor på sommaren, feta festival-vibbar!
"graphic tees" både t-shirts och muscle-tees
Så enkelt och så snyggt. en slarvig bulle, ett par tighta jeans och vans/converse, himmeln!
 
 
merch
älskar bandtröjor, trots det äger jag bara en(?!?!) och det är min kära All Time Low-tröja från Bråvalla. Ska beställa lite fler någon dag, det är ju för snyggt! samma som innan, tighta jeans, cons/vans, en beanie eller slarvig bulle.
cardigans
kan matchas till i princip allt! släng den över en av outfitsen ovanför(med tanks eller t-shirts), över en klänning, över ett par shorts och ett linne, över en kjol och croptop. Funkar till allt och det är något av det skönaste som finns.
 
 
 
 
 

talk dirty to me

0
Hellu! Alex skjutsade hem mig runt sju förut, så har bara ätit och tagit det lugnt nu. Ska dra igång nån film snart, för att slippa lite av söndagsångesten. Drog ut till Piperskärr igår vid halv fyra. Åt god mat och myste. Drog ut med disco-trucken och köpte lite godis och skit, allsång påväg dit och hem. Kollade film på kvällen och somnade väl runt ett nån gång. 
 
Har inga direkta planer inför veckan. Ska på stan med Hannus på onsdag och på lördag ska jag, Hannus, Fridus och Davidus leka. Annars har jag som sagt inga planer.
 
 

the maine är kärlek

0

but first, let me take a selfie

0
Hallå där! Är nu hemma, har tvättat av mig sminket osv och som vanligt blir jag pigg så fort jag lägger mig ner i sängen. 
 
Gick hem från skolan efter samhällen förut, hade skitont i huvudet så jag hade börjat tjuta om jag var tvungen att försöka prata tyska samtidigt som mitt huvud höll på att explodera. Så gick hem runt ett, sov i 3 timmar, sen när jag vaknade hade migränen släppt. Åt lite mat och sen begav jag mig till Hanne. Fixade till mig lite där sen drog vi till donken. Där va Hasan o Abbe så jag köpte mat sen satt vi med dom och pratade om allt och lite till tills typ en halvtimme efter att dom stängt. Abbe typ bjöd på massa som vi inte ens ville ha? Asså jag dör. Tog sällskap med dom hem, sen så skrev Frida när vi nästan var hemma och bad oss komma till Corner. Så vi drog dit. Där va Frida, Kirre, Julia, Sara och Agnes. Så vi satt med dom i typ, 20 min innan vi drog ut för att leta upp lite folk. Hittade köttbullen, Lasse, Albin o några andra, och ja, vissa hade väl fått lite för mycket att dricka. Sen kom polisen och grejer. Sen kom några tjejer och började skrika att vi inte borde vara ute, och när vi svarade att vi var sjutton blev dom arga.. Alltså varför? Så jag, Julia och Kirre gick fram och frågade vad problemet var, sen så efter en konversation som bara gjorde mig irriterad så åkte dom. Aja, sen letade vi efter Lasse. Sen skulle han cykla hem. Sen kom polisen igen. Sen drog vi hem, typ. Aja, har haft det trevligt iaf.
 
Imorgon åker jag till Piperskärr på kvällen och kommer hem på söndag. Nu ska jag väl sova tror jag. Försöka iaf. Aja, ha det finfint så hörs vi!
 

0
 

Eargasm

0fredaaag

0
Hellu! har varit sjuk i 2 dagar, men ska gå till skolan idag, får se om jag orkar hela dagen. Har en lång dag med en kämpig tyskalektion på slutet, så jag vet inte om jag går heela dagen. 
 
Igår så var jag hemma hos mamma medans hon skjutsade vänner till Linköping. Käkade pizza med min bror och hanne, och sen när min brors pappa hämtat honom så gick jag och hanne till Espresso House och mötte upp Frida och David. Köpte en chai-latte sen så gick vi till donken. Beställde 8 cheese och sen kom Jesper och hjälpte oss att äta upp dom, hahaha. Sen drog vi till Acapulco för Julia, polacken och köttbullen var där. När dom var klara hade David och polacken typ försvunnit så vi drog till mejeriet. Sen hittade vi David, och resten av kvällen satt vi bara och snackade och chillade. Kom hem runt tio och va dötrött, så somnade redan vid elva. 
 
Nu ska jag gå om en halvtimme så jag ska väl lyssna på lite musik eller något. Vi hörs!
 

yup

0
 

..

0Drömutseènde

0
 
 
 
 

were just trying to find some color in this black and white world

0
Hejsan! Skolan var asseg idag, och försov mig också så missade första lektionen. När jag kom hem drog jag och handlade lite, sen käkade jag, och nu ska jag spela gitarr. Ni får ha det bra så hörs vi.
toan i bibblan har en spegel rakt framför toaletten så jag tog lite selfies 
 

perfekta plagg från Unif

0
Om jag får sommarjobb ska jag lätt köpa mig en eller två uniftröjor. Alldeles perfekta tanktops, precis sån modell jag vill ha. 
 
 
 
 

mammas pojkar

0
Hejsan! Kom hem runt elva, hoppade in i duschen och nu ligger jag i sängen och ska väl sova snart. Har lite sovmorgon imorgon, så det är nice. 
 
Drog till Hanne vid typ 3, umgicks med henne och Frida och vid typ halv 6 drog vi till mejeriet. Snackade med lite folk, kollade när några spelade biljard och sen vid typ sju kollade jag, Frida, Hanne,Kirre, Candlow och Affe på mammas pojkar. Den sög, stenhårt, men det var chill ändå. Mejeriet stängde vid nio såå vi drog till McDonalds och käkade lite. Sen skulle vi dra till hemmakväll men det var stängt så vi drog hem. Ja, och sen kom jag hem hahaha.
 
Imorgon börjar jag vid typ 09:40 så jag har lite sovmorgon. Orkar ändå inte gå till skolan. Har sjuk mensvärk också, så lär vara ganska bitter. Aja. Kort dag så får hålla humöret uppe.
 
 
 
Min favoritvine

free in spirit

0
hallå där! Vaknade nyss typ, ska väl käka lite och sen fixa mig. Beger mig sen bort till Hanne, sen ska vi + Frida umgås lite grann. 
 
Igår var trevligt, vi käkade tacos, pannacotta och alldeles för mycket godis och snackade lite. Drog en sväng på stan med Malin efteråt, sen kom jag hem vid halv 2 kanske? vet inte riktigt. Sov tills nu iallafall.
 
Vill inte till skolan imorgon. Orkar inte.
 
Aja, ni får ha det bra så hörs vi!
 

bra fredag!

0
Hallå där. Kom typ hem nyss, har tvättat bort mitt smink och allt det där och ligger i sängen nu. Har haft en askul fredagkväll med roliga människor. Var asmånga och pallar inte skriva alla men har iaf haft superkul. 
 
Väntade in Hanne när jag hade slutat och sen drog vi hem till henne. Sen vidare till affären där vi handlade alldeles för mycket godis och sånt tills imorn(idag). Imorgon(idag) så börjar jag dagen med lite swagmasters häng, sen tjejmiddag hos Linnea. På söndag blir det ännu mer swagmastershäng, troligtvis en massa annat folk också! Natti natti så hörs vi imorn!