I'll lose my vessel to a dark sea bed

0

late night thoughts

0
mår inte bra. oroar mig för mycket. över mig själv. över mitt utseende. över min framtid. över livet över huvud taget. ska det vara såhär? kommer det alltid vara såhär? meningslöst och trist?
 
känns som dagarna bara går på repeat. hittar ingen riktigt mening med allt. det spelar ingen roll om hundra år. om jag får ig på mitt matteprov har ingen betydelse för framtiden. ingen som bryr sig om några år. 
 
folk pratar alltid om meningen med livet. att gifta sig och skaffa barn. skaffa karriär. jag vill inte bli nån jävla medelklass svensson med villa, volvo och vovve. jag vill inte bli nån jävla vd för nått äckligt företag. jag vet inte vad jag vill, och jag blir så jävla stressad av att bara ha ett år kvar innan jag måste fatta beslut som påverkar hela min framtid. vill inte bestämma mig än, vill inte bli vuxen och ta ansvar.
 
 
får ångest av allting. över min kropp. över något klantigt jag gjort på en fest. över min framtid. över hela min existens. jag vet inte om det är normalt att ha en existentiell kris vid 17 års ålder, men det är så det ser ut för tillfället. är rädd för framtiden. rädd för om jag kommer klara mig. rädd för att vantrivas på varenda arbetsplats.
 
 
 
ser vackra tjejer i min ålder med perfekta kroppar och perfekta liv och blir så jävla less när jag jämför med mitt eget. jag vet att det inte är hälsosamt men det är så jävla svårt att låta bli. och samtidigt som jag försöker ändra på det. försöker äta mindre, motionera mer, så blir det bara så fel. till sist skiter jag i allt. för att jag tror inte att det kommer lösa sig i slutändan ändå.
 
 
 
 
brukade vara så kreativ. brukade måla. sitta uppe hela nätter och läsa poesi. skriva ner början till låttexter. men jag har absolut noll motivation. har ingen ork. vill så jävla gärna få ner allt på papper, allt som rör sig i huvudet, men det går bara inte. vet inte varför. tror det är stressen. stressen från skolan. stressen över att hela tiden vara perfekt. inte visa några brister. visar du brister är du svag. du får inte visa dig svag, då kör dom över dig direkt.
 
man ser andra och tänker "dom är inte sådär perfekta, igentligen har dom också svackor". men det hjälper inte. det blir inte bättre av att tänka så. folk snackar skit. vi alla känner säkerligen likadant. vi avundas andras styrka. andras säkerhet. andras lycka. för dom har allt det där medans jag sitter här och har nästintill ingenting. och det känns så jävla hemskt. varför kan inte jag också få det där? det kanske låter som ett egoistiskt tankesätt, men då får det vara så.
 
 
 
 
skulle behöva en paus. från livet, från allt. bara få åka iväg. inte tänka på något. bara vara. utforska. upptäcka. lära mig av mina misstag. inte sitta instängd i en skolbyggnad i halva mitt liv, för att sedan sitta instängd på en arbetsplats resten av livet. när du väl har chansen till att göra det du ville som ung, då har du inte orken. för då ska du snart dö. då finns ingen tid kvar. då är det slut. vad fick du gjort i ditt liv igentligen? vad har du åstadkommit? "how will you be remembered?" 
 
tänker ofta på videon John gjorde. orden han säger håller en sån jävla djup mening. (ärligheten i rösten, den darrar och hakar upp sig. han vet vad han pratar om,och jag vet vad han pratar om.) försöker tänka positivt, men sista delen sitter fastetsad i mitt minne.
 
 
"how will you be remembered?" 
 
jag vet inte. jag tror inte jag kommer bli särskilt ihågkommen. och det är det som skrämmer mig så jävla dant. jag vill inte vara en i mängden. jag vill känna att mitt liv har varit till någon nytta. inte bortslösat och bortglömt.
 
 
 
dagar som dessa kan jag glädjas åt att det finns likasinnade människor. som förstår hur jag tänker. som förstår hur jag känner. spelar roll om dom bor på andra sidan klotet, att dom är 9 år äldre och inte har en aning om att jag ens existerar. för sålänge han gör sin musik, sin poesi och sina texter så vet jag att jag inte är ensam. finner tröst i orden. för han förstår. helt och hållet. som om att vi vore av samma kött och blod. samma art. eller ska man kalla det avart? det låter nästan perverst på något sätt..
 
hur som är jag bara glad över hans existens. utan honom skulle mitt liv se helt annorlunda ut. folk tänker att det är nån simpel jävla kändiscrush och att dom hört allting förut. men dom förstår inte. han är inte bara en kändiscrush. även om han vore 45 år gammal och ful som ett as skulle jag fortfarande värdera honom lika högt. för det är det han säger. det han menar. det han känner. det är det de handlar om. för han är den enda som förstår fullt ut.
 
oavsett hur mycket folk säger att dom förstår så gör dom inte det. 
 
 
 
samtidigt som jag vill planera min framtid och se till att jag lever ett liv utan ekonomiska problem och en trygg tillvaro kan jag inte låta bli att tänka "jag kan lika gärna dö imorgon". jag kan bli påkörd av en bil imorgon, spräcka huvet och dö. utan att ha gjort något för att påverka denna värld. utan att ha lämnat något avtryck. det är dessa tankar som får mig att bara vilja säga "fuck it" och jaga mina drömmar. vilket vi alla borde göra igentligen. men nu måste vi vara realistiska, vi ska förtrycka dessa tankar, för att med såna tankar kommer vi inte komma långt här i livet. 
 
 
 
 
lyssnar på "the kids arent alright" med the offspring. "chances thrown, nothings free, longing for what used to be, still its hard, hard to see, fragile lives, shattered dreams"
 
fyfan vilken bra låt igentligen.
 
hoppas texten blev lika rörigt som mina tankar, så att ingen förstår den. för det är inte meningen. skriver det här för mig själv. för jag har ingen annan stans att skrva den.  
 
 

we live our lives like we're ready to die

0
Hejsan! Känns lite trist att vi redan är inne på halva lovet.. Har inte gjort mycket kan jag lova. Mest sovit hela dagarna. I måndags mötte jag Hanne på kvällen. Snackade lite och gick en sväng till Willys. Skulle ha mött en annan efter det, men det blev ändrade planer så jag förblev hemma. 
 
Igår hände inte heller mycket. Pizzakäk, tandläkarbesök, bilresor, musik osv. Ganska händelsefattig dag. 
 
Idag har jag inte gjort mycket heller. Legat inne ca hela dagen. Men imorgon ska jag till mamma, och kommer hem på lördag. Då blir det hem snabbt, duscha snabbt, sen göra mig iordning och dra på halloweenfest. Lite synd att det inte blev nån i Ankarsrum iår men aja, är ju CC nästa vecka så kommer få dansa loss då istället. 
 
Ville bara lägga upp något annat än tester och videor. Men videor lär det fortfarande bli en del, sånt är ju kul ju. Annars händer inte mycket i mitt liv. Sover hela dagarna och har ångest över plugg som borde gjorts men aldrig blev av. Jaja, får ta tag i det nån dag när motivationen finns där.
 
satan så ljust mitt hår faktiskt var innan, ser sjukt mycket yngre ut i min gamla hårfärg, shit.
 
 

gåshud

0

Halloween 2014

0
 
halloween costume 2014
 

I år klär jag ut mig till mannen, myten, legenden.  Bästa Ozzy.

musik

0

1. What are your five favorite songs right now? 

Back To The Shack - Weezer

Like We Did(Windows Down) - The Maine

Wide Eyes - Parkway Drive

Come Pick Me Up - Ryan Adams

Lovesick - Peace


2. What is the most played song on your iTunes?

Reckless - You Me At Six

3. What song are you listening to right now?

Alias - In Flames


4. What was the last album you bought?

Big Skies - Nick Santino


5. What was the last gig you went to?

Bring Me The Horizon


6. What song can you not get out of your head?

Swag I Skogen - De Vet Du, riktigt irriterande.


7. What song do you listen to everyday?

Growing Up - The Maine


8. What was the first album you ever bought?

Ganska säker på att det var nån Hits For Kids skiva.


9. What was the last single you downloaded?

Rio - Nick Santino


10. What is your favorite band right now?

The Maine, 4 years and still going strong.


11. Who is your favorite artist right now?

Skulle nog svara Ryan Adams, även om jag gillat honom väldigt länge. Lyssna skitmycket på honom sen jag fick reda på att han kommer hit och jag säkert inte kan gå. ":-)".


12. What is your favorite type of music?

Lyssnar på i princip all musik, men mestadels alla möjliga olika former av rock.


13. In your 25 most played songs what is #10?

Goodbye - The Maine


14. Quote one of your favorite lyrics:

"There's a crowd inside
Free in spirit
Nothing dazzling
In appearance
We do the best with
With what we have
No, no, no

We aren't models
We aren't actors
We are those who sit up in the rafters
After all,
that's where
You will find the action

We're searching
For something
Just trying
To make it happen
We listen
To no one
Don't forget we won't forgive
They'll write a story of the lives we lived" 

Fucked Up Kids - The Maine


15. Do you listen to music everyday?

Absolut.

 

PICK 10 FAVORITE BANDS OR ARTISTS:

1.) The Maine
2.) Tom Petty & The Heartbreakers
3.) All Time Low
4.) Soundgarden
5.) We Came As Romans
6.) You Me At Six

7.) Bring Me The Horizon
8.) Brand New
9.) Blink-182 
10.) Pierce The Veil

Hade sån jävla beslutsångest över vad jag skulle välja, finns så jävla många. 

FIRST SONG YOU EVER HEARD BY __________:

1.) Girls Do What They Want, men fastnade för dom när jag hörde Every Road.
2.) Free Fallin

3.) Dear Maria, Count Me In 
4.) Black Hole Sun

5.) Dreams
6.) Save It For The Bedroom 
7.) Chelsea Smile
8.) Degausser 

9.) Dammit

10.) The Boy Who Could Fly*CURRENT* FAVORITE SONG BY __________:

1.) Like We Did(Windows Down) 
2.) Refugee

3.) Outlines

4.) Limo Wreck
5.) To Plant A Seed
6.) Cold Night

7.) Antivist  
8.) Gasoline

9.) The Rock Show
10.) BesitosFAVORITE ALBUM BY __________:

1.) Forever Halloween
2.) Into The Great Wide Open
3.) So Wrong, It's Right
4.) Badmotorfinger

5.) To Plant A Seed 
6.) Sinners Never Sleep
7.) Suicide Season eller Sempiternal

8.) The Devil And God Are Raging Inside Me
9.) Enema Of The State
10.) Selfish Machines

 

 

 

 

 


oh, let's get carried away

0
Hejsan! Igår var som sagt sista skoldagen innan lovet. Känns riktigt skönt med lov. 
 
Igår så umgicks jag lite med Linnea och Emelie iallafall. Vi gjorde tacos och sånt, och Malin kom förbi en sväng också. Sen på kvällen kom Anita och hennes vän Emanuel en kortis. Åkte hem runt tolv.
 
Annars ser lovet ganska chill ut. Skulle kanske till Vimmerby på Halloweenfest på onsdag, men det blir väl troligtvis inte av då vi inte har någon sovplats och det går inga bussar hem. Ska träffa Hanne och Frida nån dag också. 
 
 
Börjar bli riktigt cptrött på min telefon alltså.. Batteriet suger dolme, måste ladda typ 2 gånger om dagen. Efter sommaren när jag sommarjobbat ska jag köpa en ny telefon. Skiter i kostnad för balen, kommer säkert inte gå ändå. Heller en ny telefon. Men frågan är om man ska köpa en ny iphone eller en samsung istället. Jag är ju van vid Apple men samsung har bättre garanti, batteri och det blir lite billigare, samtidigt som jag tycker iphone är snyggare och skönare i handen.. Jaja, det beslutet får jag fatta lite senare.
 
Annars har jag valt engelska 7 med Cambridge inriktning som ind.val. Jag som vill flytta utomlands i framtiden känner att det kan vara ett riktigt bra certifikat att ha med i bagaget. Vet ju dock inte ens vad jag vill jobba med i framtiden, men det är skitsamma. Vet iallafall att jag vill bort från lilla landet lagom. London kanske, eller USA. Även om det är jävligt svårt. Får hitta nån amerikanare att gifta mig med.
 
 
Men aja, vi hörs!
 
 
 

What will your song sound like when you're dead and gone?

0

i wanna get lovesick with you

0
Hejsan! Lång och ganska seg skoldag idag. Efter skolan gick jag på stan med mina babes. Köpte ett par byxor och 2 armband. Efter det så drog vi alla hem. Nu ska jag kolla ikapp alla mina serier, sen sova. Imorgon är sista dagen innan lovet och det känns helt jävla fantastiskt skönt med lov. Slutar lite tidigare än vanligt också, helt underbart.
 
 

gåshud

0
 
 
Måste se dom live. MÅSTE. Har gåshud över hela kroppen just nu. Så jävla mycket känslor. KÄRLEK TILL DETTA BANDET.

SA13B

0untangle me

0
 
 
 
 Untangle me
I'm not looking for a sign
Keep your body next to mine and set me free
Untangle me
From these feelings trapped inside
Way out past the smoke and fire is where I'll be
I've been waiting such a long time for someone to come along
Untangle me
 
I was the storm before the calm
The hopeless hanging on
The words that came out wrong
 
 

Ryan Adams

0
En av världens bästa musiker kommer till Sverige nästa år. En biljett till hans konsert skulle vara typ bästa julklappen någonsin. For real. Skulle lätt kunna gå själv på den spelningen. Lätt. MEN, om någon känner att 500kr inte är allt för mycket för en oförglömlig spelning så kan ni gärna höra av er. För det är alltid roligt med lite sällskap. Men det lär ju aldrig hända för ni alla har sämst jävla musiksmak och ingen kommer vilja gå med mig hehehe kul :-)
 

Wishlist

0
Vet att det är typ 2 månader kvar till jul(WTF??), men kunde inte låta bli att dra ihop en liten önskelista redan nu.
 
140kr för en HELT NY vinyl av ett av världens bästa album??? Ja tack. 140kr för en grym t-shirt? Ja tack. 
(Alltså något som är väldigt asgrymt med The Maine är fan hur billigt alla deras grejer är. Helt sjukt att vissa band tar upp mot 400kr för deras album på vinyl, och upp mot 300kr för en enkel t-shirt. Då är ändå The Maine ett relativt okänt band ändå, dom har väl en hel del fans men inte alls lika stora som vissa andra inom den delen av musikindustrin. Fyfan, kan ju vara bästa jävla bandet i världen. Fick dessutom en tröja gratis av dom en gång, jävla sötisar är vad dom är.)
 
 
Läppstift och läppenna från NYX.
 
Världens bästa parfym. Seriöst, världens bästa. Den luktar fucking himlen på min hud. Det är MIN parfym, dör lite över att min är slut.
 
 
En campingbiljett till Bråvalla 2015 skulle inte vara helt fel heller.
 
 

Drown

0
 
Bring Me The Horizons senaste låt är inte alls som vi är vana vid att höra Bring Me The Horizon, men så jävla bra den är alltså! Ser folk klaga hela tiden över att dom har "blivit mesiga" och att dom är "sellouts", men folk verkar inte inse att man inte kan göra samma musik om och om igen. Hur jävla kul skulle det vara med 5 identiska album? Personligen tycker jag att det är skitkul att Oli sjunger mer, och som han själv sa efter sitt tal på APMAs om drogmissbruket han suttit fast i, "When I got out of that rehab I didn't want to scream anymore, I wanted to fucking sing it from the rooftops." vilket är precis det han gör. Jag älskar det, även om det är väldigt långt ifrån deras gamla sound. Men jag hoppas deras nya skiva bjuder på lite tyngre också, men det tvivlar jag inte på att vi får heller. Det är ju trots allt Bring Me The Horizon vi pratar om.
 

Right now it seems real to you, but it's one of those things you gotta feel to be true

0
Hallå där. Blev hemma från skolan idag då jag låg uppe till tre och hostade, och kände själv att jag inte orkat med skolan med bara 3 timmars sömn. Så min dag har bestått av sömn, mat och tv-spel. Nu på kvällen har jag rensat lite i min garderob, och en stor svart sopsäck full med kläder ska skänkas bort. Helt sjukt hur mycket onödiga kläder jag hade igentligen.. Skönt att någon annan kommer få användning av det iallafall. 
 
Annars händer inte mycket i livet. Har diskuterat civilkurage med ett riktigt jävla riksmongo hela dagen i ett jävla kommentarsfält på youtube. Blir fan rädd för den här världens framtid när jag möts av sådana människor..
 
 
Ska till skolan imorgon iallafall. Najs. Aja. Vi hörs när mitt liv blir intressant eller jag orkar skriva igen. Puuuss.
 
 
 
ni får en bild på bae för han är fin och jag var så ful idag + jag har inte varit ute en enda gång så tog inga bilder
 

sophisticated mood swings, manipulated daydreams

0
Halloj! Idag har jag inte gjort mycket, heheh. Vaknade runt 11-12, åt frukost och sen har jag bara kollat serier, läst och spelat tv-spel. Bra söndag, faktiskt.
 
Igår va jag med Ella iallafall! Vi gjorde inte så mycket men hade rätt trevligt ändå. Satt på donken ett tag med Hasan, provade om det gick att röka pommes, träffade på fyllon och pratade en massa. Hade en riktigt bra lördag ändå, även om typ hela stan var död.
 
Imorgon är sista måndagen innan lovet, och det ska bli så jävla skönt med lov, även om man inte har några planer. Får se vart man tar vägen på halloween, vet två fester men det är tvek om man vill till den ena och den andra är i Vimmerby, med andra ord jävligt långt bort.
 
Veckan efter det är CC, sen nattinnefotbollen. Sen pratade Ella om att jag ska följa med henne till Dreamhack, så det kanske blir så. Vi spelar ju inte, men det kan vara najs att dra dit ändå känner jag. Får se hur det blir. Har lite planer nu iallafall. Känns så meningslöst när man inte har något att se fram emot, hahaah.. 
 
Aja, nu ska jag väl fortsätta kolla på serier hade jag tänkt mig. Vi hörs!
 
Dör hur ful man kan bli bara av att ändra näsans utseende, satt och typ kissade på mig när jag tog dom här bilderna asså hahahaha
 

segaste lördagen i mitt liv

0
Heejsan. Idag är en förjävla seg dag ska ni veta. Har inte gjort någonting. På hela dagen. Men ska snart träffa Ella, hon skulle ba göra sig iordning. Så hela lördagen är inte bortkastad! Får se vad vi hittar på. Ska bli skönt att komma ut iaf, plus att jag haft en fett bra hair-day idag så den blir inte heller bortkastad. Men jaja, vi hörs imorn eller något!
 
 

late night tunes

0
Ryan Adams – Come Pick Me Up
 
Nick Santino – She Don't Miss Me
 
The Maine – Perfectly out of Key
 
Säkert! – Får jag
 
Hurula – Allt ska försvinna
 
Bon Iver – Holocene
 
The Maine – Waiting for My Sun to Shine
 
Broken Bells – October
 
 
 
 

fredaaaaaaaag

0
Halloj! Skapligt seg dag i skolan. Det SUGER att gå till fyra på fredagar. Verkligen avskyvärt. Fy. Kände mig så jävla trött på engelskan så vi drog till kafeterian. Efter lite för mycket socker och koffein så var jag lika trött i huvudet men pigg i kroppen. Mitt tics-ben var fan inte stilla en enda gång under kommande lektioner kan jag lova. Iallafall, två lektioner senare slutade jag och cyklade hem och sov i 2 timmar. Skapligt utmattad.. Men nu sen vaknade jag, åt och nu sitter jag här och lyssnar på musik.
 
Jävligt skönt med helg. 
Kanske ska vara med Hannus imorgon om hon orkar. Annars har jag noll planer, och det är ju också rätt skönt. En skolvecka kvar, sen höstlov. Sen veckan efter det är CC-festen, sen veckan efter det är det nattinnefotboll! Så det ska bli skoj. Kanske skulle på nån fest i Vimmerby på lovet. Om vi inte hittar något annat. Blir la sköj. Vet inte vad som händer på Halloween. Får se. Säkert ingenting haha.
 
Ni får ha det bra, så ska jag återgå till min musik. Kanske drar igång nån film, men det är så tråkigt att kolla på själv.
 
 
throwback till samhällsfesten förra året och typ 10 kilo extra. Satan vad knubbiga fingrar och armar jag hade hahahahah.

I just wanna sit here and watch it burn

0
Hejsan! Igår så var jag ju som sagt med Malin ett tag. Först skulle vi som läser Rätten och Samhället gå på rättegång, men den åtalade dök aldrig upp så vi fick gå hem typ. Gick iaf tillbaka till skolan, snackade lite med mina friends och sen mötte jag Malin. Vi gick till Åhmans, käkade och pratade. Sen plockade mamma upp mig där och vi åkte runt till lite ställen. Hittade bl.a. lite grejer till min utklädnad till CC-festen. Vi kom hem runt 6-halv 7, då käkade vi och sen gjorde jag precis ingenting hela kvällen. Eller jo, kollade Bonde Söker Fru och irriterade mig på Jonathan eller vafan vingmuttern nu heter. Riktigt äcklig snubbe, usch. 
 
Idag pissade regnet ner när jag skulle ut till bussen, så man va ju lagom snygg när man klev på. Min termosmugg har gått sönder också så något kaffe fick jag inte med mig. Hann inte dricka något innan heller. Kan ju säga som så att jag var lagom morgonirriterad. Och som grädde på moset eller vafan man säger så satt nån liten snorvalp och lockade på mig som om jag vore nån jävla katt. "Ksss Ksss" hörde jag nästan hela vägen till Ankarsrum. Alltså USCH, hade jag hört det en gång till hade jag klivit fram och smällt till ungen. Sen när jag väl kom fram till skolan kom jag på att dom höjt priset på kaffet från 8kr till 10kr. Kanske inte är en sån big deal, men jag hade 9 fucking kronor. Så satt astjurig tills Linnea kom med en krona och räddade min dag. Fick mitt jävla kaffe och dagen blev genast bättre. Fick sluta tidigare från sociologin också, kändes jävligt bra faktiskt.
 
När jag kom hem sov jag en timme, sen kollade jag ikapp alla mina serier förutom PH. Orkar inte kolla ikapp, ska börja kolla nästa vecka. Vet ju redan vad som händer för att alla pratar om det i skolan dagen efter.. JAJA, nu ska jag göra fucking kärleksmums och sen ska jag duscha och sen ska jag läsa mina tyskaglosor som jag hade glömt. Asbra.
 
Imorgon går jag från 8:20-16:00 och livet är underbart. Kuuuuuuuuuuuul.
 
Hittade dessa bilder från i vintras. Saknar stallet som fan, men saknar mest min fina Alfons som tyvärr inte kom med på bild den dagen. Men Rigoletto är fin han med. (Försökte härma den där beyonce-selfien lite. Men det gick väl sådär.)
 

in the end, when you sink, we float

0
Hejsan. Började min dag med matteprovet från helvetet där jag svarade på 2 och en halv fråga. Hej extramatte.. Men jaja, jag hatar matte och kunde typ ingenting så det var väl förväntat kan man säga.
 
Annars har dagen rullat på helt okej. Lite halvsega lektioner men det hela avslutades med ett grymt författarbesök av Jonas Hassen Khemiri, han som skrev bl. a. Ett Öga Rött. Trodde det skulle vara ganska långtråkigt och att han mest skulle prata om hur det är att vara författare, men jag skrattade tills jag tjöt flera gånger. Så jävla skön snubbe, det kom på fullt allvar tårar ur mina ögon för att jag skrattade så dant. 
 
Imorgon ska jag träffa Malin en sväng, sen ska jag hem till mor på kvällen. Ska bl. a. kolla om jag kan få låna en filt av henne, hahaha.. Blev bjuden pp CC-festen, och temat var typ olika länder, och jag fick Kenya, så jag får springa runt typ insvept i en filt hela kvällen.. Men aja, det är ju skönt iallafall!
 
The Walking Dead, Supernatural, American Horror Story och South Park har ju börjat igen, så om det blir lite dåligt bloggat nu framöver är det anledningen, hahah! Seriöst dock, älskar att serierna börjar på hösten så att man kan ligga inne hela dagarna. Dock lite mindre bra eftersom jag har lite skolarbeten som bör göras, men det finns tid till det senare. Nu ska jag kolla nått serieavsnitt, sen sova. Vi hörs nån dag när jag orkar blogga igen!
 
 
skapligt skev selfie men tar typ aldrig nya, lol

heavy metal broke my heart

0
Hejsan! Festen i fredags var riktigt bra, men man mådde ju inte som en kung dagen efter direkt. Trodde det skulle bli skitpin idag pga anledningar men det var helt o.k. Kändes nästan bra, faktiskt. Åkte ut till mamma på lördagen sen och vi gjorde inte så mycket. Tvingade in mamma till Ankarsrum så jag kunde köpa chips och godis, för det tyckte jag att jag förtjänade. 
 
Låg hemma precis hela kvällen, mådde väl inte så jättebra. På söndagen mådde jag bättre och var ute i skogen med vovven i säkert en timme. Skapligt mysigt, kände för att rensa tankarna lite. Sen fixade jag iordning på mitt rum hos mamma, så nu är det typ klart. Ska in lite mer möbler och en dörr + elementet ska fixas, annars är det klart!
 
Var jävligt svårt att gå upp imorse kan jag lova.. Fyfan, men tog mig upp en halvtimme innan bussen gick så blev utan både frukost och kaffe. Var väl inte smartaste kniven i lådan på tyskalektionen, men det var inte min bänkkamrat heller så det kändes ju bättre. Pratade svenska typ hela lektionen, men jaja. Hej F känner jag lite. Förstår inte hur jag kunde ha B i nian, fyfan vad man smörade för läraren då alltså hahahaha..
 
 
Imorgon har jag matteprov som jag inte förstår något av, ska bli skoj. Hej F där också. Sen kommer nån författare till aulan, ska bli skoj. Fast kanske måste sitta över för att han ska prata längre än mentorstiden igentligen är. Inte lika skoj. Men jaja. På onsdag ska vi på rättegång tydligen, kul. Schemabrytande, wej. Fast läraren ska inte ens vara där?? Så igentligen kan man ju skita i att gå, hahaha.. Men ska lätt gå, kul ändå. Sen får man kompledigt fredagen innan lovet. Tjohoo, skoj.
 
 
Men aja, nu ska jag duscha. Vi hörs.
 
 
Skapligt fina bilder man tog i fredags.. Fanns andra men dom vågar jag inte lägga upp, bl a en fin video där jag råkar filma mig själv med framkameran när jag skulle använda vanliga kameran..Herregud säger jag bara..
 

peppad till max

0
Hejsan! Veckan har rullat på bra ändå. Inget som har varit för jobbigt. Igår satt jag kvar i skolan ett tag med Hanne, sen hämtade mammsen mig och vi tog en sväng till bäste öb innan vi åkte hem. Sprayade mitt element så det är vitt istället för mintgrönt, och målade även klart taket. Så nu är rummet i princip klart, ska bara inreda osv. 
 
Fick hem min nya säng idag också. Så jääävla skönt, har 30cm extra att rulla runt på nu. Har även fått dille på vaniljkvarg. Är inne på andra burken den här veckan. Nu snackar vi stora burkar. Fast jag äter bara några skedar åt gången but still. Så jävla gott.
 
Imorgon blir en lite halvstressig dag med månadens höjdpunkt på kvällen, nämligen våran älskade samhällsfest! Ska bli så jävla kuuul! Jag och fina bruttor ska fixa oss här hemma innan, så har skickat iväg pappa så han slipper höra på vårat kackel. Vet inte om jag ska klä ut mig till militär eller bilmekaniker, men det lutar mot militär trots att ALLA ska vara det. 
 
 
Men nu ska jag försöka sova lite, måste vara utvilad om vi ska vara ute på äventyr imorgon liksom. Vi hörs!
 
 
Såhär cool har jag varit det senaste dygnet, själva då??
 

caught in the avalanche

0
Hejsan! 2 lektioner idag, varav ingen av dom blev särskilt bra utnyttjade. Efter skolan drog jag och Hanne ner en sväng på stan. Köpte mig lite nytt smink, och vi käkade på Subway. Vi har fixat lite tills fredag och bara varit allmänt taggade hela dagen, ska bli så jävla kuuuuuuuuuul.
Åkte hem med hennes mamma, och sen cyklade jag hem från henne för min cykel var där.
 
Sen dess har jag inte gjort något, bara slöat haha..
 
Imorgon hämtar jag min nya säng, ska bli sjukt skönt med en 120 säng så jag slipper trängas när folk sover över. 
 
Jaja, har en ganska seg dag i skolan imorgon.. Oerhört taggad inför matteprovet på torsdag också. Yay me. 
 
Har dragit ihop fulaste förfest listan också, innehåller guldkorn som dessa:
 
 
 
Nä, men det ska bli jävligt kul. Längtar som fan!
 
 
Nu ska jag försöka få lite sömn så jag orkar upp imorgon för att genomlida ännu en skitdag i skolan. ":)"
 
 
Märkte nu att jag lagt upp samma selfie 2 gånger. Men jag tar fan aldrig selfies värda att läggas upp. Så här får ni en bild på en fin grabb istället. Fan va ovanligt.
 
 
 
 

Saker som irriterat mig ett tag nu

0
* Folk som stoltserar med sina röster på SD. Är ni för nazism, homofobi och patriarkat, visst. Men håll er jävligt långt bort ifrån mig, tack.
 
* Folk som står alldeles för nära en i kön på Ica.
 
* Folk som gnäller när man köper light-läsk. Jag kanske vill ha cancer.
 
* Den där jävla låten "I'm all about that base, bout that base" eller vafan hon nu sjunger.
 
* Sås till lax som är söt och smakar skit.
 
* Att fingrarna blir rynkiga när man badar länge.
 
* Dessa tidiga jävla mornar.
 
* Folk som väser och piper när dom andas.
 
* Människor med riktigt hemsk andedräkt som ska envisas att flåsa en i ansiktet när man pratar med dom.
 
* Barn som inte vet att när man sitter på en full buss håller man käften och respekterar andra.
 
 
 
Blir irriterad bara av att tänka på det.
 

Livet

0
Hejsan! Har inte hänt särskilt mycket sen sist. Igår rök sista platsen till samhällsfesten, och jag är mer än taggad!

Är just nu på 80-årskalas, barn skriker och vi ska snart åka hem. Skönt.

Imorgon ska vi till Jönköping och lämna en häst. Ska upp tidigt men det är ju skönt med lite roadtrip. På måndag är det skola igen, men hela veckan kommer typ bestå av förberedelser till samhällsfesten på fredag. Åh, så kul det ska bli! 

Efter skolan ska jag på stan med Hanne, och på onsdag drar jag hem till mor. Ska hämta en patientrock bl.a.

Men ja. Så ser mitt liv ut för tillfället.vi kommer att dö samtidigt du och jag

0
Hejsan! Ganska skön dag i skolan idag. Har inte hänt mycket, mest grejer med samhällsfesten. Satt med 14 tior där i klassrummet ett tag, kändes lite mobbat.. Men aja, den är ju om bara en vecka! Är så sjukt taggad, ska bli skitkul! Mycket folk kommer det också.
 
La undan ett par skor igår som pappa kom hem med idag. Dom är helt perfekta. Jag älskar dom. Skönaste bootsen jag haft på mina fötter, och i jämförelse med dom från förra året känns kvaliten på dom här tusen gånger bättre. Men samtidigt så är dom ju från Din Sko, så man får inte ha för höga förhoppningar.
 
Annars händer inte mycket. Har prov i tyska på fredag, men har noll koll på vad jag ska plugga på så det blir nog jävligt bra resultat sen. Har en uppgift i filosofi som jag ska ta tag i snart också. "Finns det någon större mening med livet?" ska vi svara på. Funderar på att bara ta ett A4, skriva NEJ med stora bokstäver över hela pappret och lämna in.
 
Annars är det lugnt. Har legat hemma typ hela dagarna. Är så jävla trött.. Somnade i soffan hos mamma i måndags. Förstår inte ens varför jag är så trött, sover hela tiden känns det som.
 
Men aja, NU ska jag fan ta tag i serierna och kolla ikapp Teen Wolf och Paradise Hotel. För om nån vecka börjar Supernatural igen, och då jävlar ska jag fan inte hamna efter.
 
Köpte dessa, men dom är självklart mycket snyggare i verkligheten! Och av någon anledning ser dom lite bruna ut på bilden? Dom är helsvarta i verkligheten.