she's a complex kid

0
Hejsan! Veckan har rullat på precis som vanligt. Skola. Plugga. Sova. Lite sånt. I helgen var jag hos mamma och mös lite. Idag skrev jag prov. Hämtade också ut mitt älskade paket som jag fått av mormor. Innehöll världens finaste poesisamling och 2 underbara t-shirts. Alltså The Maine är kärlek. 
 
Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på Ryan Adams. Känns bra ändå. Väntar på att födelsedagspengarna ska börja rulla in på kontot så att jag kan pierca näsan snart. Och köpa nytt smink. Och lite nya kläder. Och en parfym. Och en hårolja. Och ett frisörbesök. Shit. Para behövs. Behöver till alla jävla fester som snart kommer också. Typ Natur om en vecka, Samhäll den 10e och sen Halloween. Shit, kommer bli knapert den här månaden alltså..
 
 
MEN, imorgon ska jag umgås med mina fantastiskt underbara best friends som jag saknat cpmycket för vi har inte umgåtts på aslänge. Ska bli så jävla skönt, har seriöst saknat dom även om vi hejat i korridorerna typ varje dag. Saknar deras fula asgarv i kombination med mitt ännu fulare asgarv. Swagmasters för evigt <3333333333
 
 
 
Nej, men har seriöst saknat dom.
 
Ska hälsa på Edgar nån dag också, sötaste kattungen någonsin som nu blivit ett tillskott i familjen. Åh, kattungar är fan det bästa.
 
Men ni får ha det bra. Jag har prov imorgon igen. Ska bli askul. Sen 1 inlämning. Och så lånade jag 4 böcker jag måste läsa också. FAst det är ju lite mitt eget fel. Men aja. 
 
 
Vi hörs!
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo