That was then, this is now.

0
Hejsan! Blev kvarliggandes i sängen hela dagen idag. Vaknade upp med världens huvudvärk och känner mig allmänt febrig och hängig. Har legat i sängen fram till halv 4, då jag insåg att jag hade en inlämning att göra som skulle vara inne vid 4. Skrev klart den och skickade in den 3 minuter innan deadlinen. Så nu ska jag ta det lugnt hela kvällen. Tog en sån där stor panodil så får se om huvudvärken iallafall lättar lite. Men det blir inte bättre av att inte sitta vid datorn/tvn/mobilen så då tänkte jag att istället för att stirra upp i taket kan jag lika gärna sätta mig vid datorn. 
 
Just nu så lyssnar jag på A Day To Remember. Älskar hur City Of Ocala och Right Back At It again smälter ihop på skivan och man inte hör övergången mellan låtarna. Älskar sånt alltså, förstår inte hur jag kan tycka om det så mycket som jag gör. Känns som att allting är så genomtänkt och flytande när artister gör så istället för att ha små pauser mellan låtarna. Försöker skapa en sån där mysig-akustiskt gitarr-och-fina-röster-höst-lista. Insåg att A Day To Remember inte riktigt passar in. Ska ändå försöka få in nån låt med dom. För bra är dom. 
 
Men om vi ska vara lite on topic. Jag är sjuk. Jag sitter hemma och gör musiklistor. Är sugen på godis. För lat för att åka till affären. Lite så ser livet ut just nu. Vi hörs.
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo