What does it take, to feel alive?

0
Hejsan! Igår var en trevlig dag med lite inhandlat på stan och alldeles för mycket godis med 2 fina brudar på kvällen. Köpte mig en tröja, ett puder och en bh. Helt sjukt dyrt med bhar förresten.. Förstår inte hur ett par trosor kan kosta typ 50 spänn medans en bh går på 200.. Blir lika förbannad varje gång, nästan så att man inte ens vill ha den där jävla bhn.. 
 
Idag la min mobil av i nån timme. Laddaren funkar typ inte? Så pappa är iväg och köper en ny åt mig. Googlade runt och troligtvis behöver jag byta batteri.. Vet inte om jag vågar göra det själv? Vart kan man lämna in den annars? Den är ju begagnat så det är noll garanti på den och jag vet ingen butik i stan som byter sånt.. Ska kolla med mamma imorgon iallafall.
 
Låg och tänkte på hur jävla cpberoende man är av den där jävla mobilen förut och fick en sjuk ångest av det alltså. Mår riktigt illa över hur skadad den här generationen är. Men har lugnat ner mig nu, hahaha. Känner bara mer och mer hur jag bara vill avskärma mig från resten av världen. Bara dra iväg utan telefon, bara leva livet typ. Utan tankar på hur många följare man har på instagram, vilka som tagit bort en som vän på facebook, allt sånt som igentligen inte betyder något men ändå tar upp för stor del av våra liv. Usch..
 
By the way, vart kom alla läsare ifrån?! Helsjukt! Men hoppas ni vill stanna kvar på min oerhört ointressanta blogg, ska försöka slänga in inlägg lite oftare igen. Har varit lite nere nu ett tag, vet inte varför, men nu är jag påväg upp igen!
 
 
Imorgon ska jag till mor efter skolan. Slänger kanske in nått inlägg därifrån om jag orkar. 
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo