music and feelings (stort musikinlägg)

0
Följande lista avnjuts bäst liggandes ner i sängen, med ett par bra hörlurar i. Blunda och lyssna och låtsas som att omvärlden inte finns.
 
 
 
Musik som får en att känna sig oändlig. Som att man är ostoppbar. Maffiga refränger. Drömmiga melodier. Man bara fylls av bra känslor liksom. Älskar när musik verkligen bygger upp till en stor enorm refräng och bara är allmänt härlig och man känner sig nästan hög fast man inte är det.
 
 
 
 
💞🎶
 
 

Musik när man är riktigt arg och bara vill slå in ansiktet på någon. När blodet kokar och man är så arg att man ej vet vart man ska ta vägen. Mycket skrik osv.
 
 
 
 
 
 
 
 
Musik för när livet bara är så sinnessjukt stressigt och allt man vill är att slappna av. Mycket akustiskt och alla dom här låtarna lugnar ner mig.
 
 
 
 
 
Untitled
 
 
 
Musik för när man bara känner sig sprallig och energifylld och behöver bli av med den. Det här är sånt jag hoppar runt till hemma. Sånt jag släpper ut allt damp till. Ni vet när det riktigt kliar i benen av ADHD och man bara måste få ut det typ. Mestadels poppunk.
 
 
 
 
 
 
<3
 
 
 
Musik för när man är nere och behöves en "pick-me-up". Musik som man blir sjukt glad av helt enkelt. Jag personligen har svårt att vara annat än glad när jag hör dom här låtarna.
 
 
 
 
 
 
 
 
Musik för när man är helt jävla nere och det enda man vill göra är att tjuta ifred och gråta tills tårarna tar slut. OBS! Extremt tårframkallande.
 
 
 
 
 
X 
 
 
 
 
Och för att avsluta inlägget lite gladare så får ni 20 låtar som påminner mig om sommar och som ger mig sommarkänslor. Precis vad som behövs i det här underbara vädret.
 
 
 
 
 
 
Summer 😍
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo