Önskemål till Bråvalla 2016(bomb)

0
Nu när Bråvalla 2015 drar sig mot sitt slut och jag INTE var där iår, så kan det ju passas på att nämnas att jag DEFINITIVT TILL 100% kommer vara närvarande alla tre(fyra) dagar nästa år. Så det är inte mer än rätt än att jag delar med mig av några önskeartister och band till nästa år! Istället för att vara ledsen över att inte åka i år ska jag se till att tagga järnet till nästa år istället!
 
 
THE MAINE
Okej, skräll. Men hur bra är dom inte live igentligen? Galen energi. Älskar dom så obeskrivligt mycket, men det vet ni redan. Plus att deras musik skulle passa in så bra på Bråvalla, så somrigt och kul helt enkelt. Plus att jag själv skulle ha ett sånt pirr i magen och ett sånt sjukt adrenalinpåslag att jag bara vet att det skulle vara den bästa spelningen i mitt liv. Bättre än Green Day. Bättre än Iron Maiden. Bättre än You Me At Six. Bättre än allt.
 
WE CAME AS ROMANS
Okej, jag har sett dom innan på Bråvalla, men då visste jag inte riktigt vilka dom var helt. Nu när jag kan varenda låt skulle det bli en helt annan upplevelse! För energi har dom, älskade deras spelning trots att jag bara halvt kunde en låt. En sjukt vild moshpit, galen energi och en jävligt rolig spelning som jag gärna tar del av igen.
 
 
BEARTOOTH
Det här känns som ett sånt där publikhav där man verkligen får känna att man lever. Älskar galna, aggresiva och vilda publikhav, fyfan vilket adrenalin man får. Kan lätt se mig Beartooth på Bråvalla.
 
HALSEY
JAG ÄLSKAR HALSEY. Hennes musik påminner väl litegrann om Lana Del Rey och är sån där drömmig, mjuk öronorgasmpop som jag älskar. Hon själv är så himla vacker och att se henne live är ett mål i livet alltså.
 
CATFISH AND THE BOTTLEMEN
Catfish And The Bottlemen är ett sånt där band som bara träffat rätt. Alltså varenda låt är fantastisk. Dom är minst lika fantastiska live. Tänk att stå och skriksjunga med till den låten ovan, helst med lite alkohol i blodet så man vågar skrika i och hoppa runt ordentligt.
 
RYAN ADAMS
Här har vi en helt fantastisk artist. Helst skulle jag se honom på någon klubb med bra aukustik där publiken bara sjunger med och ingen skriker. För han är en sån jävla bra artist. Alla festivaler behöver en sån där artist där man kan stå och gunga med och bara få gåshud, inte bara en massa hopp och en massa moshpits. Och Ryan Adams är fan den artisten.
 
WILL SPARKS
Bråvalla behöver sina DJs, och Will Sparks är riktigt grym. Har väl inte så mycket mer att säga än att det skulle bli jävligt kul!
 
VIGILAND
Skulle vara riktigt kul att se Vigiland på Bråvalla, även om jag bara behöver ta en promenad ut till Lögarbergen under Visfestivalen för att se dom. Men dom börjar faktiskt bli väldigt stora och det är skitkul, putting Västervik on the map. Lol.
 
GALANTIS
EDM-grupp som är svinbra. Ni har säkert hört dom på några fester under året, och nu har dom nyligen släppt ett nytt album som vore fett najs att se live.
 
TWENTY ONE PILOTS
Dessa snubbar har blivit galet populära nu, och att se dom på Bråvalla känns ju givet.
 
OFWGKTA
Har sett delar av dom för två år sen, men då hade jag ingen aning om vilka dom var och jag var så allmänt tpl i den stunden att jag inte gillade det alls. Men nu skulle jag lätt se dom igen. Mest för att Tyler är så jävla skön.
 
BRAND NEW
Bästa jävla emo-bandet någonsin. Okej, kanske inte emo. Men bäst. Och dom är tillbaka, äntligen. Så Bråvalla, boka dom illa kvickt säger jag bara. Headliner material. Iallafall sub-headline.
 
PEACE
Bråvalla har fan inte hållt sig bra till när det gäller indie. Så därför vill jag se mer av det till 2016. Gärna Peace tack. Hemskt gärna Peace. Snälla boka Peace.
 
THE STORY SO FAR
Tror inte Bråvalla har bokat ett enda poppunk band. Alltså av den hårda, brutalare typen. Den aggresivare typen. Typ The Story So Far. Se till att göra det Bråvalla.
 
SLIPKNOT
Bråvalla behöver en rock-headliner. Varför inte Slipknot. Varför inte. Kolla det där massiva jävla publikhavet. Herre min jävla gud vad jag skulle älska att vara en del av det. Här kan man då fan släppa ut all sin ilska kan jag lova er.
 
EDWARD SHARPE AND THE MAGNETIC ZEROS
Mest pga Home, eftersom det är den mysigaste låten i hela universum. Plus att dom är så härliga på scenen. Så härliga och mysiga rent allmänt. Videon ovan får mig faktiskt att tjuta. Ärligt talat. Cancerpatientens historia var fantastisk.
 
MGMT 
MGMT är riktigt bra. Och deras låt Kids har väl varenda jäkel hört någon gång. Tror dom skulle kunna göra succè på Bråvalla faktiskt. Även om dom är konstiga som fan och deras set framkallar LSD-trippar utan att behöva förtära något.
 
THE 1975
Med tanke på att deras kommande sverige-konsert sålde slut på fyra minuter så kan man lugnt säga att dom är populära här. Och jag vill HEMSKT gärna se dom på Bråvalla. Hemskt gärna.
 
ARCTIC MONKEYS
 
Arctic Monkeys har jag lyssnat på jävligt länge. Och jag känner mig precis lika genomcool varje gång jag gör det. Skulle känna mig som coolaste människan på hela Bråvalla om jag fick se dom där.
 
PASSION PIT
Jag tror detta får bli mitt sista önskemål. Har sjukt många fler, så kanske gör ett till inlägg någon dag. Men det är ju ett helt år kvar. Så vi får se. Passion Pit är iallafall sjukt bra elektronisk musik. Och det kommer från någon som inte uppskattar elektroniskt lika mycket i nyktert tilltstånd. Men Passion Pit är riktigt bra. Publiken i videon ger mig gåshud.

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo