Day 5. - 10 make-up items you love.

0
Anastasia Dip Brow Pomade - Kicks Transparant Finishing Powder
 
Dip Browen från Anastasia är riktigt jävla hypead och den lever absolut upp till det! Har provat den några gånger och jag älskar den. Den håller verkligen en hel dag och är superdryg, så den räcker riktigt länge. Fint resultat också, den har inte dom där orangea tonerna som billigare ögonbrynsprodukter ibland har.
 
Pudret från kicks är överlägset det bästa transparanta pudret på marknaden. Slår dom dyra märkena med hästlängder. Något som hade varit ett plus i kanten hade varit om burken var större, nu räcker en burk i ungefär 3-4 månader dock, så man ska inte klaga.
 
Make Up Store Cover All Concealer - Make Up Store Marble Blush
 

Concealern från Make Up Store är riktigt bra, om man lyckas matcha den. Jag kunde ha den över en sommar då jag blivit lite brun, men på vintern är det hopplöst för oss blekfisar. Den är på tok för gul då. Sen är den väldigt tjock också, så det kan kännas lite mycket till vardags(iaf enligt mig).
 
Blushen däremot tycker jag passar alla hudtoner! Finns i flera färger, men den på bilden är min favorit!
Make Up Store Face Mist - Max Factor Clump Defy
 
Face misten äger jag inte själv, men Ella har en sån som jag alltid får låna (oavsett om det är frivilligt eller inte) och den är underbar. Luktar supergott, får sminket att hålla superbra och känns jätteskön på huden utan att kännas som att man kladdar ut sminket.
 
Mascaran är en av mina favoriter till vardags. Ger ett skitfint, naturligt resultat. Jag har den i mörkbrun, men den ser typ svart ut ändån.
Lancome Precious Cells - Lancome Liner Plume
 

Lancome mascaran fick jag av min mormor när hon varit utomlands en gång, och den var så grymt jävla bra. Synd bara att den också är så grymt jävla dyr att jag aldrig kommer köpa den själv, inte innan jag blivit rik iallafall.
 
Eyelinern är bland dom bättre på marknaden. Spetsen är så sjukt tunn och det glider på helt underbart. Men även den är svindyr så tills jag blir rik använder jag mig av H&Ms.
Maybelline Fit Me Concealer - Isadore Light And Shadow Eyeshadow Duo
 
Concealern från Fit Me är den absolut bästa vardagsconcealern. Ser sjukt naturlig ut samtidigt som den täcker superbra. Bra färgutbud har den också.
 
Ögonskuggan är superhärlig, skön mot huden och bra färg. Använder den bruna skuggan som konturskugga då den har perfekt färg för mig med blekare hy. Den kan smula lite i förpackningen dock, men det är inget som stör mig.

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo