may fave tunes

0
Slänger in ett inlägg med lite musiktips, känner att det var ett tag sen jag gjorde en organiserad lista här på bloggen!
 
 
Har älskat ett band som heter Gang Of Youths nu på sista tiden, jag får verkligen sommarvibbar från deras musik. Det känns som att deras musik skulle kunna vara i bakgrunden till alla sena sommarkvällar när man är ung och gör sånt man igentligen inte får och bara levet livet. Man känner sig liksom lite oändlig på något vis.
 
 
Ett annat band som är mina favoriter just nu är Teenage Wrist. Snubben bakom Chain Gang Of 1974 har tillsammans med andra dudes skapat bandet och jag som älskar Chain Gang kan inte annat än älska det här. Lite mer rockigare indie, typ. Riktigt bra är det iallafall, och att dom gillat både min bild på instagram och mina tweets gör ju inte att jag gillar dom mindre direkt.
 
 
Några andra favoriter är dom här svenska låtarna. Ger mig sånna sommarkänslor att det inte är klokt.
 
 
 
 
Walk The Moon är ett band som nu har blivit typ jättestort efter låten Shut Up And Dance, men jag har faktiskt en annan låt som jag tycker bättre om från deras senaste album(deras tidigare album låter inte likadant) och den får jag också den där känslan av oändlighet av.
 
 
Jag älskar poppunkig musik i (nästan) alla kategorier, och ett band jag ganska nyligen upptäckt är Lunatics On Pogosticks. Dom är verkligen asbra men inte alls kända vilket för mig är skitkonstigt?? Absolut värda mer uppmärksamhet!
 
 
Alla har säkert hört Hold Back The River av James Bay, men har ni hört hans andra låtar? För dom är fan ännu bättre enligt mig. Han har jag lyssnat på typ hela månaden.
 
 
Nästa band kommer inte som någon överraskning, men det är The Maine. Behöver ej förklara mer än att deras senaste album är guld, platina, diamant, vafan som nu är ännu bättre. Det är allt. Okej, på repeat sen det släpptes. Så bra är det. Om jag bara fick höra en röst i resten av mitt liv skulle det vara Johns. Den ger mig fan gåshud som ingen annan kan.
 
 
Har lyssnat på Catfish & The Bottlemen genom hela maj. För det är ett sånt där klockrent band för mig. Det är riktig Sarah-musik. Som att vi är gjorda för varandra. Deras musik är anpassad för mina öron, typ. Så jävla klockren är deras musik och den kommer nog gå på repeat tills dom släpper nytt, ärligt talat.
 
 
Och dom sista två låtarna är King City av Swim Deep och Robbers av The 1975. Jag vet inte varför, men dom låtarna får mig att vilja vara kär??? Alltså får en så himla go känsla när jag lyssnar på dom, som gåshud genom hela kroppen. Försvinner bort liksom. Känns så jävla magiskt. Behövs inga jävla droger när man har dessa låtar.
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo