Mina drömresemål no. 7.

0
 
Himalayas / Indien
 
Något jag verkligen vill göra är att åka till Indien. Inte bara för att uppleva kulturen och större städer, utan också för att få se alla dessa underbara landskap som Indien har att erbjuda.
 
 
 
Vandring
 
Att bara vandra runt några av alla spår som finns i Himalayaregionerna verkar helt underbart. Att klättra upp till den punkten där fåglarna flyger lägre än dig, klättra upp för berg som klyver molnen itu, när man tagit sig upp där och det enda man kan se så långt ögat når är bergstoppar och skog. Ingen civilisation, inga andra människor. Bara ett lugn. Det vill jag uppelva.
 
 
Yumthang Valley
  
Yumthang kallas ofta för "the valley of flowers" och är en dal full av blommor på sommaren. Den är verkligen hur vacker som helst, och hit skulle jag verkligen vilja resa om jag nån gång befann mig i Indien.
 
 
Det finns inga lyxhotell i Himalayaregionen
 
 Eftersom en större del av Himalayaregionen är omringad av små byar finns det inte många hotell i närheten.Vilket betyder att om man önskar att klättra upp på närmsta bergstopp kan man be en lokalbo ställa upp som guide. Oftast får du bo hos dom, äta deras mat och ta del av deras kultur för en liten slant. Det är alltså väldigt billigt att resa i dessa områden.
 
 
Deodar Forest, Himachal Pradesh
 
 En deodarskog är en skog som domineras av "Himalayan Cedar". Dessa skogar är väldigt vackra, men denna skog i staten Himachal Pradesh är otroligt vacker. Lite småobehaglig, men väldigt vacker.
 
 
Hoggenakal Falls
 
 Detta vattenfall kallas ofta för "Indiens Niagarafall" och är galet coolt. Jag låter bilderna tala för sig själva. Man kan åka ut till själva fallen i små korgliknande båtar, vilket gör dom så mycket coolare än dom redan är.
 
 
 
 Matheran
 
Matheran är en tågstation som är väldigt högt belägen, och som erbjuder otroliga utsikter från sin högsta punkt. Speciellt vackert är det under solnedgångar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo