2 veckor kvar till jul

0
Hej på er allesammans! Här lyser jag med min frånvaro, som vanligt! Men jag har varit upptagen med livet.
 
Förra helgen var det partaj hemma hos Louise, hade en superrolig kväll förutom minnesluckorna... Det var iallafall en supertrevlig kväll med alla vänner och beer pong.
 
Den här veckan har jag jobbat en dag och sen i tisdags fyllde bästa Frida år! Äntligen är hon arton! Vi gjorde inget speciellt utan vi bara umgicks, käkade lite tårta och så färgade hennes kusin hennes hår! Hoppas hon hade en bra dag, jag hade det iallafall!
 
Gårdagen spenderade jag hemma, målade lite och bara tog det lugnt. Idag ska jag träffa Louise tror jag, vet inte vad vi hittar på riktigt.
 
 
Nu i helgen ska jag jobba, tråkigt nog. Men på lördag har Frida en liten fest för att fira henne, så dit ska jag  även om det blir en nykter kväll!
 
Sen är det ju bara några dagar kvar till jul! Hur sjukt? Sen är det nytt år... Vart tog tiden vägen?? Blir så stressad över att livet går så fort..
 
Nu ska jag sminka mig lite, och sen sätta mig och måla lite mer. Försöker komma in i det igen, och sakta men säkert så tror jag det börjar locka igen.
 
 
Ni får ha det bra så märker vi när vi ses nästa gång, ha det!
 
 
Dom två sista bilderna är det enda acceptabla från i lördags jag kan lägga upp här.... Söta vi

Livet går för fort

0
Hej på er! Idag är det lördag, jag är väldigt trött. Har jobbat 3 timmar, jobbar 3 timmar imorgon också! Insåg idag hur jävla fort allt går, och det skrämmer mig lite. Känner typ att jag inte gör allt jag borde göra. Bara småsaker. Och typ att jag inte gör allt jag vill? Vet inte exakt vad, har bara den känslan. Som att jag slösar bort mitt liv lite.
 
 
Annars då? Med mig är det bra! Igår var jag och älskade Frida på stan, hade en så himla bra dag. Älskar den tjejen så mycket. Vi käkade pizza, kollade i butiker och sen köpte vi med lite gott och bara låg och kollade på youtubevideor hemma hos henne.
 
Nu är klockan kvart i nio, och vid kvart över tio ska jag träffa Louise. Men känner mig lite seg så ska ta en kopp kaffe och lite pepparkakor tänkte jag. Känns verkligen inte som att det är jul om 3 veckor? Så sjukt. För övrigt så jobbar jag på julafton. Vet inte om jag sagt det,  men så är det. Inte jättekul, men jag slipper jobb på nyårsafton iallafall!
 
Funderar på att köpa vattenfärg eller akvarell till mig själv i julklapp. Tycker det är så himla fint, men sist jag målade med det var på bilden i åttan. Jag är så tråkig, sitter bara och kladdar med en sketen blyerts. Knappt det gör jag längre. Har fått nån jävla kreativitetsblock. Har haft det ett tag nu. Det suger. Jag älskar ju att skriva, måla, spela musik. Vara kreativ. Men jaja, det kommer väl. Har lite inspiration just nu, men behöver köpa in lite nytt att använda. Pennor, papper, färger och sånt. Det kanske gör att kreativiteten och suget kommer tillbaka, haha!
 
 
 
Hoppas eran helg blir trevlig och mysig och allt sånt där så hörs vi!