2 veckor kvar till jul

0
Hej på er allesammans! Här lyser jag med min frånvaro, som vanligt! Men jag har varit upptagen med livet.
 
Förra helgen var det partaj hemma hos Louise, hade en superrolig kväll förutom minnesluckorna... Det var iallafall en supertrevlig kväll med alla vänner och beer pong.
 
Den här veckan har jag jobbat en dag och sen i tisdags fyllde bästa Frida år! Äntligen är hon arton! Vi gjorde inget speciellt utan vi bara umgicks, käkade lite tårta och så färgade hennes kusin hennes hår! Hoppas hon hade en bra dag, jag hade det iallafall!
 
Gårdagen spenderade jag hemma, målade lite och bara tog det lugnt. Idag ska jag träffa Louise tror jag, vet inte vad vi hittar på riktigt.
 
 
Nu i helgen ska jag jobba, tråkigt nog. Men på lördag har Frida en liten fest för att fira henne, så dit ska jag  även om det blir en nykter kväll!
 
Sen är det ju bara några dagar kvar till jul! Hur sjukt? Sen är det nytt år... Vart tog tiden vägen?? Blir så stressad över att livet går så fort..
 
Nu ska jag sminka mig lite, och sen sätta mig och måla lite mer. Försöker komma in i det igen, och sakta men säkert så tror jag det börjar locka igen.
 
 
Ni får ha det bra så märker vi när vi ses nästa gång, ha det!
 
 
Dom två sista bilderna är det enda acceptabla från i lördags jag kan lägga upp här.... Söta vi

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo