Livet går för fort

0
Hej på er! Idag är det lördag, jag är väldigt trött. Har jobbat 3 timmar, jobbar 3 timmar imorgon också! Insåg idag hur jävla fort allt går, och det skrämmer mig lite. Känner typ att jag inte gör allt jag borde göra. Bara småsaker. Och typ att jag inte gör allt jag vill? Vet inte exakt vad, har bara den känslan. Som att jag slösar bort mitt liv lite.
 
 
Annars då? Med mig är det bra! Igår var jag och älskade Frida på stan, hade en så himla bra dag. Älskar den tjejen så mycket. Vi käkade pizza, kollade i butiker och sen köpte vi med lite gott och bara låg och kollade på youtubevideor hemma hos henne.
 
Nu är klockan kvart i nio, och vid kvart över tio ska jag träffa Louise. Men känner mig lite seg så ska ta en kopp kaffe och lite pepparkakor tänkte jag. Känns verkligen inte som att det är jul om 3 veckor? Så sjukt. För övrigt så jobbar jag på julafton. Vet inte om jag sagt det,  men så är det. Inte jättekul, men jag slipper jobb på nyårsafton iallafall!
 
Funderar på att köpa vattenfärg eller akvarell till mig själv i julklapp. Tycker det är så himla fint, men sist jag målade med det var på bilden i åttan. Jag är så tråkig, sitter bara och kladdar med en sketen blyerts. Knappt det gör jag längre. Har fått nån jävla kreativitetsblock. Har haft det ett tag nu. Det suger. Jag älskar ju att skriva, måla, spela musik. Vara kreativ. Men jaja, det kommer väl. Har lite inspiration just nu, men behöver köpa in lite nytt att använda. Pennor, papper, färger och sånt. Det kanske gör att kreativiteten och suget kommer tillbaka, haha!
 
 
 
Hoppas eran helg blir trevlig och mysig och allt sånt där så hörs vi!
 
 
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo