30. One thing you're excited for

0
Eftersom februari månad inte innehåller 30 dagar så blir det två inlägg på samma dag här, men något som jag ser fram emot riktigt mycket är sommaren.
 
Liseberg, Summerburst, Bråvalla, Nävelsö, sol och bad. Enklare liv. Så taggad.
 
 
 
 
 
Har inte så många bilder från i somras på den här datorn, men här är några iallafall!
 

29. Five weird things you like

0
1. Imperfektioner. Jag tycker att det känns mer äkta. Personer som är helt "flawless" känns så ansträngda och ja, för perfekta. Det är tråkigt. Jag gillar lite snea tänder, ärr, påsar under ögonen, födelsemärken osv. Det ger mer karaktär. Människor blir intressantare. Men jag ska inte ljuga och säga att jag inte kan finna det oattraktivt också, för det kan jag, men för det mesta så gör det bara att en person känns mer äkta för mig.
 
2. Att dra av varenda liten vit "tråd" på clementiner och apelsiner. Så det tar ca en timma för mig att äta en jävla clementin. Samma sak med vindruvor, jag "skalar dom", äter skalet och sen vindruvan. Tar ett tag.
 
3. Lukten av spolarvätska och lukten av cigaretter. Tycker cigaretter luktar mysigt på något sätt, och spolarvätska luktar bara gott.
 
4. Svag saft. Alla tycker det är konstigt, men jag vet inte. Tycker bara vanlig saft är för sliskigt.
 
5. Jag pratar engelska när jag är hemma själv. Typ pratar med mig själv. Nu låter det som jag är sjuk i huvudet. Men det är jag inte, jag lovar.
 
 

R I D E

0
 
Är fortfarande lika besatt av den här musikvideon som jag var precis när den kom ut.

Helg

0
Hej på er! Idag är det söndag, jag har ont i hela kroppen och känner mig lättretlig. Söndagsångesten är också på plats, men tur att man endast har en lektion imorgon.
 
Gårdagen bjöd på lite party med samma gäng som vanligt, hade en hyfsat rolig kväll om man bortser från alla jävla gräl som alltid lyckas hända. Själv satt man bara och chillade medans folk runtomkring gjorde slut och jag vet inte vad. Men det var en ganska rolig kväll ändå.
 
Idag har jag som sagt bara haft ont i kroppen och varit irriterad. Utan anledning. Eller ja, ont i kroppen har man efter allt jävla spring och dansande, men lättretlig vet jag inte varför jag är. Hoppas det går över snart.
 
Imorgon kör vi på  som vanligt med skola och allt sånt kul. Vi hörs. Byebye.
 
 

28. Somewhere you'd like to move or visit

0
London
 
Jag har typ alltid velat besöka London. Jag tycker bara att staden verkar så himla fin. Även om det är lite grått och mulet så känns det fortfarande så himla mycket mer spännande än Sverige. Jag älskar arkitekturen. Bara traska runt och kolla på gamla byggnader, shoppa, leva. 
 
 
 
 
Arizona
 
Arizona är en himla fin stat. Iallafall enligt mig som älskar öppna landskap, sjuk värme och fina solnedgångar. Och kaktusar. Tycker bara hela "viben" är chill och Grand Canyon är en sån där grej man måste se innan man dör.
 
 
 
 

27. A quote that you try to live by

0
- Charles Bukowski

26. Things you like and dislike about yourself

0
Saker jag gillar med mig själv:
 
* Att jag är väldigt ärlig och inte är rädd för att säga som jag tycker.
 
* Att jag är väldigt rolig och lätt att prata med för det mesta.
 
* Att jag är väldigt omtänksam. Bryr mig mer om andras välmående än mitt eget.
 
* Att jag är öppensinnad och ger dom flesta och det mesta en chans.
 
* Att jag är allmänbildad och smart, även om jag sällan visar det.
 
* Att jag är kreativ och har bra känsla för saker. Såsom musik, fotografering, måla osv.
 
 
 
Saker jag inte gillar med mig själv:
 
* Att jag är alldeles för känslosam. Jag reagerar för mycket på vissa saker, och tar åt mig av alldeles för mycket. 
 
* Jag är jävligt envis.
 
* Jag är FÖR ärlig ibland. Kan slänga ur mig skit som kanske ses som okänsligt för vissa. Även om jag oftast vet när man säger saker och när man inte gör det.
 
* Jag är ganska negativ ibland, speciellt när något stör mig eller jag är arg.
 
* Jag blir lätt arg.
 
* Min självkänsla pendlar som fan. Jag vill att den ska vara stadigare.
 
* Om jag är bland folk som är blyga och tysta kan jag bli likadan. Behöver lära mig att det är okej att vara mig själv hela tiden, bland vem som helst.
 
 
 
 

Fri-yay

0
Hejsan! Idag är det fredag, och den här veckan har gått helt sjukt fort. Igår umgicks jag lite med Louise och Alva, och vi gjorde väl inget speciellt direkt. Åkte lite bil, åt på corner och chillade.
 
I onsdags gjorde jag heller ingenting. Låg hemma, kollade på Brit Awards och sov mest hela dagen.
 
Idag har jag inga planer förutom att färga min utväxt, äntligen. Sen imorgon är det fest, så det ska väl bli trevligt. Sen börjar ju skolan igen, tyvärr. Men ska väl bli skönt att göra något om dagarna igen.
 
Ni får ha det bra så hörs vi!
 
 
 

25. Something you're currently worrying about

0
Ingenting sådär jättestort, mest diverse skolarbeten och sånt. Bara för att jag är mästaren på att skjuta upp saker till sista sekunden och ligger efter i en del ämnen, men annars oroar jag mig nog inte så mycket. Bara inför framtiden, men det gör väl alla i min ålder just nu.
 
 

Now I don't need nothing

0

24. Five words/phrases that makes you laugh

0
1. "If you had a friend who was a tightrope walker, and you were walking down a sidewalk, and he fell, that would be completely unacceptable. " - okänd
 
2. "If you haven't got anything nice to say about anyone, come sit next to me." - Alice Roosevelt Longworth
 
3. "You better provide some ketchup for all those harshbrowns you're serving right now" - okänd
 
4. "I don't mean to sound bitter, cold, or cruel, but I am, so that's how it comes out." - Bill Hicks
 
5. " Det här fönstret ger väldigt skön kontakt mellan ute och inne. Det är som om att ute och inne vill varandra någonting." - Ernst Kirchsteiger

New in

0
1. En ny bareMinerals foundation, nu har jag äntligen rätt färg. Finns på bangerhead.se till kampanjpris just nu om ni vill spara 150kr!
 
 
2. Nytt torrschampo. Gjorde misstaget att köpa den i "dark" först och mina händer blev kolsvarta. Men den här är jättebra, gillar den nästan bättre än Batiste.
 
3. 2 ljus, det ena luktar vanilj och det andra luktar typ lite kille? Men tänder man båda samtidigt luktar det såååå gott. 
 
4. Nya boots från ASOS! Älskar dom, verkligen bra kvalitet. 
 
5. Nya journaler från Clas Ohlson, och en penna.
 

Gårdagen

0
Hejsan! Igår var en väldigt konstig dag. 
 
Skulle följt med Frida, Jonsson, Suana, Agnes och Angelica till Linköping men det gick inte jättebra med 0.82kr på kontot. Tråkigt nog. Så låg hemma hela dagen istället.
 
Träffade Louise och Alva på kvällen, vi drack te och lyssnade på musik. Sen runt 11 bestämde jag och Louise oss för att dra till en fest, nyktra. Det var en upplevelse om vi säger så. Sjukt intensiv fest om man kan säga så? Alla var överallt och skrek och det bara var sjukt mycket intryck. Galet. Kom hem runt 3 och däckade på en gång. Helt utmattad och då har jag mest suttit stilla hela kvällen och kollat på folk. Men det var väl skönt att göra något iaf, istället för att bara sitta inne.
 
Sen vet jag inte vad som sker mer i veckan, vi får se vart livet för oss. 
 
Det enda jag vet är att jag ska se BRIT awards ikväll. Och kanske äta chips. Ska göra en paj. Så ser min dag ut. 
 
Hoppas ni också har en bra dag så hörs vi!
 
 

23. Something that you miss

0
Jag saknar gamla tider. Precis som alla andra. När man var mindre och största problemet var att man var tvungen att vara hemma klockan sju. När man blev skitglad för en målarbok och lite pennor i julklapp. Det var ingen som tjöt för att dom fått en iphone i fel färg. När det värsta en kompis kunde göra mot en var att ta ens favoritgunga. När allt var enklare helt enkelt. 
 
 

My presence is a present, kiss my ass

0
Hejsan! Hur mår ni allihopa? Jag själv börjar äntligen må bättre, har fortfarande lite raspig hals men utöver det är jag väl frisk. 
 
I lördags umgicks jag med Louise och Alva, vi gjorde väl inget speciellt. Åt mat. Köpte saker. Typ. 
 
I söndags var jag med Frida, Agnes och Sara och vi fulade oss mest och åt onyttigt. 
 
Idag har jag nästan inte gjort något mer än att måla. Har skypeat och kollat Skins. Med andra ord har man inte gjort jättemånga knop idag.
 
 
Vet inte riktigt hur veckan ser ut framöver, det är sånt vi märker. Sjukt skönt med lov. Hoppas ni mår bra och inte är sjuka i influensan så hörs vi!
 
1. Fett. 2. Hej jag är 12 år gammal. 3. Bilturer i skogen. 4. Rekommenderar ej, sprayade i det i lördags och mina händer blir fortfarande svarta om jag drar fingrarna i hårbotten.. 
 

22. Your academics

0
Har inte läst på universitet eller liknande, men läser Samhäll-Beteende just nu. Det är väl en bra gymnasielinje, men skolan är under all kritik. Hade nog lärt mig bra mycket mer på en bättre skola. Men samtidigt så har man hört historiet om vissa som bytt från våran skola till större skolor, som fick A rakt igenom här och knappt godkänt på större skolor. Såå man ska väl inte klaga. Det är ju enkelt här. Men jävligt slappt.
 
study-bild

21. What you hope your future will be like

0
Jag har faktiskt ingen aning om vad jag vill göra i framtiden. Det enda jag är helt säker på är att jag vill härifrån. Jag vill inte bo kvar i den här lilla hålan.
 
Leva ett vanligt Svensson-liv. Plugga vidare direkt efter gymnasiet. Åka på nån liten resa efter att ha pluggat klart. Sen börja jobba. Sen förlova sig. Vara förlovad i 10 år, för man vill ju fortsätta vara lite fri. Till slut gifter man sig. Får barn. Köper en villa. Skaffar en hund. Kör volvo eller saab. Sen går man i pension. Sen en dag när lederna värker, man lever på sina pensionpengar och kan inte ta sig någonstans så får man ångest över att man inte gjorde något speciellt.
 
Jag vill leva ett liv jag kan se tillbaka på och tänka "Vilken jävla resa det har varit". Träffa människor, höra deras historier, resa runt. Göra något jag älskar. Verkligen leva. Inte bara nöta dag in och dag ut på samma gamla jobb tills man dör.
 
 

 
 

4 faves

0

20. Your fears

0
* Spindlar.
 
Jag har haft arachnofobi i typ hela mitt liv. Det finns inget värre. Jag klarar verkligen inte av spindlar.
 
* Höga höjder. 
 
Jag älskar att vara högt upp, för att man får alltid sjuka utsikter ju längre upp man kommer. Men, skulle det vara något ostadigt så får jag panik. Till exempel så tycker jag att utsikten från Atmosfear på Liseberg är sjukt fin, och där har jag ingen panik(förens dom släpper såklart) men där vet jag att jag sitter fast. Skulle jag vara på samma höjd men typ stå på en planka skulle jag tjuta.
 
 
 
Sen så brukade jag vara livrädd för åska. Verkligen gömma-mig-under-täcket-rädd. Men numera tycker jag det är coolt, även om jag fortfarande har galen respekt för det. 
 
 

FREDAG OCH LOV, och influensa.

0
Hej på eeer! Idag har varit en ganska bra dag, för idag fick vi äntligen lov. Så himla skönt. Även om jag varit hemma nästintill hela veckan på grund av influensan. Inte skitkul men nu börjar jag känna mig bättre. 
 
Idag har jag kollat på Ginas värld, tagit nya tag och cyklat iväg till affären för att köpa allt förutom det jag skulle köpa(hårfärg..). Gjorde godaste guacamolen jag ätit i mitt liv men den är dessvärre redan slut. Åt glass. Målade i 4 timmar. Var arg. Så har väl dagen sett ut för min del.
 
Imorgon ska jag träffa Louise, och vi ska ge oss ut på äventyr för att hitta en liten journal till mig som jag kan kladda i. Behöver en för min gamla är full och jag har bara hårda böcker hemma. Vill ha en mjuk journal med gummisnodd. Med blanka sidor. Så det borde väl inte vara FÖR svårt att hitta. 
 
 
Men nu ska jag sova, för det skulle jag försökt göra för typ en halvtimma sen men det är alltid något som lyckas distrahera en. Så nu säger jag godnatt! Vi hörs imorgon!
 
 
 

19. Five items you lust after

0
1. En gråmelerad kappa.
2. Ett par nya boots.
 
 
3. En setting spray.
 
 
4. En snygg svart jeansjacka.
 
 
5. En ny fin gitarr.
 
Typ en Martin D-28 som kostar 25.000kr 

Onödigaste torsdagen i mitt liv

0
Hejsan!
Idag började jag dagen med sovmorgon. Sen blev jag hämtad av Louise. Sen åkte vi och kollade på en bil som brunnit. Sen köpte vi ljus. Sen köpte vi mat. Sen åkte vi hem.
 
Så har min dag sett ut. Hade alltså inga lektioner idag typ. Men har ätit kinamat och det var jävligt gott trots min förkylning.
 
MEN TROR NI DET FANNS NÅGON AVOCADOSUSHI?? NEJ.
 
Har också ätit glass och det var himmelriket.
 
Sen har jag inte gjort ett piss. Som man gör när man är sjuk. Ligger bara och blir irriterad och tycker synd om mig själv.
 
Imorgon är det fredag och det enda jag vet säkert är att jag ska äta guacamole. Vi hörs!
 
Har kollat på bästa Charles, tagit sjuk-selfies, kollat på uppbrunnen bil och klappat och fotograferat min katt. SPÄNNANDE VA?

18. A problem that you have

0
Att jag känner för mycket. I vissa situationer kan det vara jävligt bra, i andra mindre bra. Jag blir jättearg, jätteglad, jätteledsen. Känner allt starkt. Jag kan inte bara vara lite glad. Bara känna mig lite nere. Det är antingen eller nästan. Det är svårt att förklara, men jag är väldigt känslosam helt enkelt. 
 
Kanske är det därför musik får mig att känna mig så himla bra. För jag känner allt så himla starkt, det liksom påverkar mig på ett speciellt sätt. Om jag känner rytmen kan jag inte låta bli att följa den typ. 
 
 
 
Samtidigt har jag jättelätt för att ta åt mig av saker jag inte behöver ta åt mig av, just av denna anledning. För att det är så mycket känslor, så att man kan tycka att jag överreagerar. Men jag kan inte riktigt hjälpa det.
 
 
Det är därför det känns så fruktansvärt när man är så nere i skiten att man inte känner längre känslor. För jag har varit där också, och då föredrar jag starka känslor alla dagar i veckan. Det finns inget värre än att känna sig tom.
 
 
Jag kan också ha svårt att kontrollera mina känslor. Blir jag arg så vet folk oftast om det. Är jag ledsen så märks det om jag är bland folk jag litar på. Är jag glad, ja då vet folk om det. Som tur är så är jag glad för det mesta. Men det känns fortfarande skönt att jag kan låta bli att visa det utåt. Att jag kan vara en iskall bitch om det skulle behövas, även om jag skulle brinna på insidan.
 
 
Men det är sån jag är. Det gör mig till mig liksom.
 
 

Late night thoughts

0
 
- Funderar på att tatuera mig. Vill ha något i mandala-stuket på armen. Men det är mycket pengar, och det är så mycket mer som ska göras.
 
 
- Börjar misstänka att jag är allergisk mot den här staden. Är så trött på samma gamla Västervik. Allt gör mig verkligen sjukt uttråkad. Gillar nästan ingenting med den här staden längre. Jag kan verkligen inte se mig själv spendera resten av mitt liv här. Det är sorgligt men det är sant. Jag försöker njuta av dom små grejerna här i livet men det är få saker som faktiskt är sånna små guldkorn.
 
 
- Stress. Har varit så himla stressad den senaste tiden, över ingenting igentligen. Jag känner inte att jag har något att vara stressad över, men ändå är jag stressad i hela kroppen. Det ger mig ångest. Ångesten har varit skyhög dom senaste veckorna. Går och spänner mig i axlarna, äter ingenting, får huvudvärk och kan inte sova. Det suger så jävla mycket, och istället för att sova sitter jag uppe och målar. Men mina pennor är slut. Så nu är jag ännu mer stressad.
 
 
- Framtiden oroar mig. Jag vet inte vad jag vill. Eller jo, drömscenariot har man ju tänkt ut några gånger. Men det är ju som sagt bara en dröm. Det enda jag vet hundra procent är att jag INTE tänker plugga vidare. Inte direkt. Jag klarar inte av (minst) 3 år i skolan till. Jag behöver komma ut. Leva livet. Upptäcka. Finna mig själv. Funderar starkt på att dra till England, jobba som servitris och leva på minimum lön. För att få uppleva något. För att få leva lite. Se nytt.
 
 
- Jag ska äta kinamat och avocado sushi imorgon och jag är så taggad. Blir hungrig bara av att tänka på det.
 
 
- Jag vill byta ut hela min garderob. Hatar nästan alla mina kläder. Tycker dom är fula eller så känns som inte som jag. Om man ändå vore rik. Vill ha mer t-shirts, boots, kappor, jeansjackor, byxor osv. Mer spets, mer grått, ännu mer svart, mer slitet, mer moget. Jag vet inte vad jag vill riktigt. Eller jo, det vet jag. Men jag kan inte sätta ord på det. Jag har drömgarderoben i huvudet iallafall. Är väl bara att börja jobba sig mot den.

Music survey

0
Klicka på låtarna för att öppna dom i spotify
 
1:A song you like with a color in the title: Gold On The Ceiling // The Black Keys
 
2:A song you like with a number in the title: 26 // Catfish & The Bottlemen

3:A song that reminds you of summertime: Fortunate Son // Creedence Clearwater Revival

4:A song that reminds you of someone you would rather forget about: Har faktiskt ingen sådan låt.

5:A song that needs to be played LOUD: Some Days // The Maine

6:A song that makes you want to dance: Help Me Run Away // St. Lucia

7:A song to drive to: Godless Girl // The Chain Gang Of 1974

8:A song about drugs or alcohol: Mary Jane's Last Dance // Tom Petty & The Heartbreakers

9:A song that makes you happy: The Story You Should Tell // Nick Santino & The Northern Wind

10:A song that makes you sad: Hear You Me // Jimmy Eat World

11:A song that you never get tired of: Feel Good Inc // Gorillaz

12:A song from your preteen years: Jesus Of Suburbia // Green Day

13:One of your favorite 80’s songs: Bastards Of Young // The Replacements

14:A song that you would love played at your wedding: Home // Edward Sharpe & The Magnetic Zeros

15:A song that is a cover by another artist: Steal My Sunshine // The Maine

16:One of your favorite classical songs: Ingen aning.

17:A song that would sing a duet with on karaoke: You're The One That I Want // Grease

18:A song from the year that you were born: Dammit // Blink-182

19:A song that makes you think about life: Read My Mind // The Killers

20:A song that has many meanings to you: American Girl // Tom Petty

21:A favorite song with a person’s name in the title: Alexander Supertramp // Real Friends

22:A song that moves you forward: Reckless // You Me At Six

23:A song that you think everybody should listen to: Last Nite // The Strokes

24:A song by a band you wish were still together: Dog Days // Eagles In Drag (Dom är väl fortfarande ett band men det är mer ett sidoprojekt så vi har bara fått en EP.. vill ha meeer)

25:A song by an artist no longer living: Changes // David Bowie

26:A song that makes you want to fall in love: American // Lana Del Rey

27:A song that breaks your heart: Clairvoyant // The Story So Far

28:A song by an artist with a voice that you love: Homesick // Catfish And The Bottlemen

29:A song that you remember from your childhood: Ace Of Spades // Motörhead

30:A song that reminds you of yourself: Perfectly Out Of Key // The Maine

17. Something that you're proud of

0
Över mig själv faktiskt. Att jag varit stark genom alla år av skit, att jag vågar vara ärlig, att jag kan bjuda på mig själv, att jag är öppensinnad, att jag gör precis det jag vill, att jag tagit mig upp från botten till toppen(med lite hjälp av vänner men ändå), att jag har hittat världens bästa människor som jag får kalla mina vänner och att jag är kreativ. Ibland får man vara lite självgod. Det behövs i en sån hatisk värld som denna. 
 
Men även jag har dåliga dagar där jag känner mig som skit. Men då gäller det att ta upp allt sånt som är bra med en. För du är bra. Jävligt bra.
 
 
throwback till en fin selfie från i somras då man var brun. bjuder på den.

Sjuk som ett as

0
Hej på er!
 
Igår var jag ju som sagt och såg Deadpool med Sara, och jag kan ärligt säga att det är bland dom bästa filmerna jag sett i mitt liv. Älskade den så himla mycket.
 
Men hela dagen igår hade jag ont i huvudet, som ett tryck i hela huvudet typ. Sen fick jag ont i halsen, och gissa vad? Idag vaknade jag upp med bihåleinflammation. SKITKUL. Verkligen. Hoppas den går över snart. 
 
Så idag blev jag hemma, och allt jag har gjort är tyckt synd om mig själv, ätit/druckit soppa(det enda som passerar enkelt när man har svinont i halsen, förutom typ yoghurt men det blir man så jävla slemmig av)  och kollat på dåliga filmer. Kände att det var länge sen man såg en skräckfilm, så har bockat av 3 st idag. ALLA sög dase. Speciellt remaken på Cabin Fever. Herregud. 
 
 
Tvivlar på att det blir skola för min del  imorgon, så om jag inte har jätteont i huvudet så kanske jag skriver nått inlägg. Annars hörs vi på torsdag!
 
JUSTE, Catfish & The Bottlemen släppte en ny låt inatt och jag har lyssnat på den så gott som hela dagen. Blir så himla taggad på deras nya album. ÄLSKAR!
 

16. Something you always think "what if..." about

0
I princip allt. Men mycket angående livet. Hur livet ser ut.
 
Typ  
 
-"Tänk om jag hade fötts i en annan stad/ett annat land. Hur hade mitt liv sett ut?"
-"Tänk om man skulle starta en youtubekanal? Om man skulle bli kändis?"
-"Tänk om jag bara skulle fly landet?"
-"Tänk om jag inte får något jobb?"
-"Tänk om jag hade bott i en annan stad. Hade jag hatat alla där lika mycket?"
 
Osv. 
 
Men "Tänk om" är ju en sån där tanke man får var och varannan timme, om nästan allt. Iallafall för mig.
 
london, paris, and milan-bild

Måndag

0
Hejsan! Just nu sitter jag och snackar i skype med Frida, Jonsson, Suana och Angelica. Ska snart klä på mig varma kläder och dra mig ner mot stan för att möta Jonsson. Vi ska se Deadpool, äntligen. 
 
Kommer bli svinsjuk typ imorgon, har ont i huvudet och i halsen, och det har jag alltid innan jag blir assjuk. Så denna vecka kommer bli kämpig. Får ha på mig varma kläder och dricka te typ. Äta glass. På tal om äta. Det har jag glömt göra idag.. Får äta efter bion. Så jag ska väl gå typ nu, så vi hörs antingen imorgon eller någon annan dag i veckan!
 

 

15. Your zodiac/horoscope and if you think it fits your personality

0
"Jungfrun är en riktig liten arbetsmyra som med en oändlig noggrannhet går igenom minsta lilla detalj i ett projekt ofta kan det faktiskt bli så att jungfrun ser för mycket till detaljerna och blir lite väl pedant vilket gör att de faktiskt kan missa helheten. Jungfruns strävan efter fulländning och perfektion gör att de stundtals ställer oerhörda krav på sig själva men också på omgivningen. De är mycket plikttrogna, kommer alltid i tid och sätter gärna upp regler och rutiner för hur saker och ting skall gå till och de vill helst att alla andra skall göra likadant. 

Jungfrun är trots ett reserverat yttre mycket känslig och de oroar sig ofta för att inte duga vilket gör att jungfrun behöver mycket stöd och uppmuntran från omgivningen. Jungfrun är en sann vän som gärna ställer upp för andra och bakom jungfruns ibland kalla fasad döljer sig ett stort och medkännande hjärta.
 
Jungfrun har känsla för stil och de lägger mycket tid på hur både deras hem och de själva ser ut. Jungfrun ser därför ofta mycket bra ut och är alltid lika fräsch och välklädd. .

Jungfrun är ofta krävande i val av partner och de är dessutom ganska blyga och har svårt att visa sina känslor. Men när väl den rätta dyker upp blir jungfrun en hängiven partner som med stor beslutsamhet kommer hålla förhållandet vid liv. " 
 
text från http://www.astroguide.se/alla-stjarntecken/Jungfrun/
 
 
 
Jag är verkligen inte den som kommer i tid, eller är perfektionist. Eller jo, när det gäller vissa grejer. Men som att plugga och arbeta, där är jag inte jätteflitig. Rutiner och regler är väl sådär, är mer typen som bryter mot regler bara för att. Men rutiner gillar jag.
 
Jag kan väl hålla med om vissa grejer. Som att jag kan vara väldigt reserverad utåt, men då finns det oftast en anledning till det. Annars är jag väl ändå en ganska öppen person kan jag tycka.
Det där om att vara rädd för att inte duga stämmer också till viss del. Jag anser mig själv vara en sann vän som alltid ställer upp, så där håller jag med.
 
Är man egenkär om man anser sig själv ha känsla för stil? Jag tycker det. Även om det jag gillar är simpelt. Men fräsch och välklädd är jag verkligen inte alltid, men det är mest för att jag är jävligt lat.
 
Jag är väldigt kräsen när det kommer till killar, det måste liksom klicka lite. Blyg och har svårt att visa mina känslor skulle jag väl inte påstå, det är nästan så att jag visar lite för mycket känslor ibland. Eller tja, det känns som att jag har för mycket känslor ibland. Men jag håller nog med om att jag är en hängiven partner.
 
 
 
Det stog mycket mer på sidan, men jag kände att det blir alldeles för långt om jag tar med fler grejer. En jungfru är ju rent allmänt känd för att vara pedantisk, nogrann och perfektionist, och där är jag exakt motsatsen. Men några karaktärsdrag stämde ju faktiskt överens med mig.
 
 
 

14. What you wore today

0
 
 
Idag är det söndag och då behöver man inte klä upp sig direkt. Så jag har på mig låga converse från typ intersport, svartgråa jeans från h&m, en svart t-shirt från h&m, en random svart tjocktröja och en bomberjacka från lager 157. 
 
Jävligt kallt och äckligt, men att vi skulle få mer snö hade man INTE räknat med.
 
 
Helgen har varit supermysig även om den mest bestått av att äta god mat och mysa i soffan. Kom hem idag runt fem och sen träffade jag Alva och Louise. Vi kollade film i verket, åt donken och sen åkte vi till mig och skrattade åt fula youtube videor ett tag.
 
Imorgon är det tillbaka till allvaret och då har man en lektion och sen nån skrivning. Skitkul. Men sen på kvällen ska jag på bio med Jonsson så det ska bli kul! Ska även beställa mig en liten klipptid någon gång i veckan, topparna börjar bli jävligt slitna nu, och den där utväxten borde man göra något åt. Så det ska jag försöka bocka av. Sen köpa mig ett par boots. Eller ett par converse. Eller en ny jacka. Fast jackan kan nog vänta ett tag till. Behöver massa skit, men behöver spara så mycket skit också.. Jävla skit.
 
 
Jaja, jag hoppas eran helg har varit lika mysig som min!
 
 

13. Your opinion about your body and how comfortable you are with it

0
Jag ska inte ljuga, jag älskar inte min kropp. Men jag jobbar på det och faktiskt tappat en hel del kilon sen i höstas, och det går bara ännu mer neråt.
 
Trots det så kan jag säga att jag är ganska bekväm ändån. Även om jag tycker min mage putar ut för mycket eller att mina lår är för tjocka och dallriga så känner jag mig ändå bekväm. Inte nöjd, men bekväm. Jag är jag liksom. 
 
Det är inget fel på mig bara för att jag inte har min drömkropp, jag är lika härlig för det.
 
En bild från i höstas. Har tyvärr ingen från nu, för jag tar i princip aldrig selfies längre.

12. Five guys whom you find attractive

0
 
Van McCann. Vet inte vad det är med honom men jag fucking älskar honom alltså. SJUKT jävla attraktiv. Och då är han ändå inte sådär perfekt snygg. Men det är typ det som gör honom sjukt jävla attraktiv i mina ögon. Sen har han ju världens underbaraste personlighet och VÄRLDENS FINASTE ÖGON. Shit. Och han kan ha en av dom bästa sångrösterna jag hört i mitt liv. Och han spelar gitarr. Och han har fucking brittisk dialekt. Kan fan inte bli bättre, ärligt.
 
John O'Callaghan. Bae no.1 for life. Älskar honom mer än livet. Världens finaste fucking leende och så efterbliven men underbar på samma gång och en sån himla fin själv och så himla vis och så himla härlig röst och så himla bra humor och så jävla konstig och jag bara fucking älskar honom.
 
Evan Peters. I mörkt hår. Fucking så jävla snygg att jag dör. Säsong 2 av AHS. Kit. Drömmen, ärligt.
 
Dylan O'Brien. Tror faktiskt ärligt det är något fel på människor som inte gillar Dylan O'Brien. Så jävla fucking snygg och härligaste jävla snubben. Känner att jag svär något bedrövligt mycket i det här inlägget men jag hittar inte några bättre ord för att beskriva mina känslor.
 
Jake Gyllenhaal. Okej, ärligt. Snyggaste jävla skådisen. Seriöst. Alla hans filmer är fucking guld och han är bara så jävla snygg. Har säkert med hans svenska gener att göra, hehe. Nej men seriöst, har sett en enda film med honom där han inte var attraktiv och det var Nightcrawler, för den var bara så jävla obehaglig. Men annars 10/10 fett snygg.

Veckan som varit

0
Hejsan! Jag vet att det har varit ont om "vanliga" inlägg den här veckan, men jag har liksom inte haft tiden. Även om jag inte gjort något speciellt. Har faktiskt sovit nästan varje dag, sen vaknat sent på kvällen/mitt i natten. Har haft lite ångest från och till hela veckan och då blir jag så himla trött.
 
Men idag var det "framtidsmässa" på vårat gymnasium, så vi gick runt och pratade lite med folk från olika högskolor, typ Lund, Linnè, Jönköping osv. Sen var vi även på ett seminarium om att jobba utomlands och ett där Ica Maxi och Lysingsbadet styrde ihop små mini-intervjuer, så en sån gick man också på. Kändes ganska bra, hoppas man iallafall går vidare till en "ordentlig" intervju.
 
Imorgon är det fredag, och jag ska ut till Piperskärr. På lördag var det någon arbetsmässa på Lysingsbadet, och om jag åker dit så kommer det bara vara för att strö ut lite cvn hos företagen som har montrar. Är inte intresserad av att löka runt hela sommaren på lysingbadet, och maxi har jag ju redan varit på intervju för. 
 
Sen har vi ju alla hjärtans dag på söndag, och jag som är singel tänkte spendera den ensam med guacamole, chips och glass. För jag har varit sugen på guacamole så jävla länge nu. Ganska skönt att vara singel, då kan man vara hur äcklig man vill och bara glo youtube på alla hjärtans dag. Det hade jag ju säkert varit om jag var i ett förhållande också dock.
 
Nästa vecka har jag inga som helst planer, får se vad som händer helt enkelt. Ska väl försöka beställa mig ett par nya skor, då mina boots jag använder till vardags börjat läcka. Behöver ändå ett par fräschare skor känner jag. Vi hörs väl nån gång i helgen eller på söndag! 
 
4 konstiga bilder från min vecka. Kollat Ung & Bortskämd, tagit selfies(min hand ser enorm ut men har igentligen skitsmå händer??), lyssnat jävligt mycket på Peace och gått promenader sent på kvällen.
 

11. Your family

0
Min familj består av min pappa, min halvbror och min katt. 
 
Min pappa är världens jobbigaste och världens bästa på samma gång. Även om han gör allt för mig och alltid försöker sitt bästa så finns det nog ingen som kan vara lika jobbig som honom. Men han är ändå världens bästa pappa.
 
Min halvbror träffar jag inte så jätteofta numera, men jag älskar honom ändå. Han är bara väldigt mycket inomhus framför datorn, och vi har olika pappor så det blir inte att man träffas så ofta.
 
Min katt heter Smurfen och är jävligt osocial och vill bara vara trevlig när det passar honom.
 
Någon annan som verkligen betyder mycket är min farmor som jag är väldigt nära. Hon är verkligen bästa farmorn i världen, ställer upp i vått och torrt.
 
Sen har jag lite av en extra familj som jag älskar väldigt mycket och som verkligen har hjälpt mig genom åren. Har känt dom i 11 år och jag är verkligen en del av dom.
 
 
 
Som en del vet så har min mamma gått bort. För snart 4 månader sen. Jag saknar henne varje dag, men jag försöker att bara leva för tillfället. Som min kära extra mamma sa, jag ska inte sluta leva mitt liv för det som hänt. För det hade inte mamma heller velat.
 
 
 
Nu vet jag inte om dom vill vara med på min blogg, en det skiter jag i lite. 
Bror, mor, vovve, otroligt ful jag och pappsen iallafall.
 
 

10. Put your music player on shuffle and write the first ten songs that play

0
 
1. Andreas Moe - Frozen River
 
 
 
2. Promoe - Dekadansen
 
 
 
3. A Day To Remember - I'm Already Gone
 
 
 
4. Kodaline - Perfect World
 
 
 
5. Issues - The Worst of Them
 
 
 
6. Nick Santino & The Northern Wind - Goddamn
 
 
 
7. The Rolling Stones - Lies
 
 
 
8. Drowners - You've Got It Wrong
 
 
 
9. Beach Slang - Too Late to Die Young
 
 
 
10. Brand New - Archers

9. How important you think education is

0
 
Utbildning är viktigt. Men inte så himla viktigt som folk verkar tycka. Det tycker iallafall inte jag. Jag värderar kunskap över betyg.
Betygen är viktiga när du ska söka in till skolor, men inte annars.Sålänge du inte har en massa F kommer en arbetsgivare inte bry sig om du har A eller E i geografi.
 
Men det betyder inte att det är okej att inte bry sig alls. Att inte ta till sig av information. För jag tycker att välutbildade människor är den bästa sortens människor. Människor som har koll på omvärlden. Människor som har lite innanför skallen. Men betyg betyder inte automatiskt att man är smart. Det betyder att man är bra på att memorera fakta.
 
Så utbilding är enligt mig viktigt, men kunskap är ännu viktigare. Men det som är allra minst viktigt är att få det där jävla Aet. Med ett så fucked up betygsystem som vi har så är det verkligen inte värt att stressa över. 
 
 

150 questions

0

1. Who was the last person you held hands with?
Oklart.

2. Are you outgoing or shy?
Båda. Beroende på situationen.

3. Who are you looking forward to seeing?
Ingen speciell för tillfället.

4. Are you easy to get along with?
Jadå, är ganska laid back enligt mig själv.

5. If you were drunk would the person you like take care of you?
Jag gillar Louise och hon tar alltid hand om mig.

6. What kind of people are you attracted to?
Intressanta människor. Coola människor. Speciella människor. Charmiga människor. Brunetter. Vet inte. Har väl nån typ igentligen men kan inte specifiera den.

7. Do you think you’ll be in a relationship two months from now?
Absolut inte.

8. Who from the opposite gender is on your mind?
Van ju ;).

9. Does talking about sex make you uncomfortable?
Nae.

10. Who was the last person you had a deep conversation with?
Vet inte. Louise och Alva kanske.

11. What does the most recent text that you sent say?
"Kom"

12. What are your 5 favorite songs right now?

Gold On The Ceiling // The Black Keys
Lost On Me // Peace
Falling Awake // Kaiser Chiefs
stevie // Kasabian
Lost It // Circa Waves

13. Do you like it when people play with your hair?
Oftast.

14. Do you believe in luck and miracles?
Både jag och nej.

15. What good thing happened this summer?
Jag umgicks med fina människor.

16. Would you kiss the last person you kissed again?
Nej.

17. Do you think there is life on other planets?
Självklart.

18. Do you still talk to your first crush?
Nope.

19. Do you like bubble baths?
Ja, även om jag inte badar lika ofta längre.

20. Do you like your neighbors?
Gillar kanske 1 av dom.

21. What are you bad habits?
Är dålig på att höra av mig, tar lätt åt mig och bryr mig för lite om vissa grejer och för mycket om andra.

22. Where would you like to travel?
Överallt.

23. Do you have trust issues?
Man vaktar ju sina ord i början när man träffat en ny människa, så är det.

24. Favorite part of your daily routine?
Sova.

25. What part of your body are you most uncomfortable with?
Min mage och rygg.

26. What do you do when you wake up?
Somnar om. Eller dricker kaffe.

27. Do you wish your skin was lighter or darker?
Den är bra som den är.

28. Who are you most comfortable around?
Mina vänner.

29. Have any of your ex’s told you they regret breaking up?
Har inga ex ju.

30. Do you ever want to get married?
Ja men kanske.

31. Is your hair long enough for a pony tail?
Japp.

32. Which celebrities would you have a threesome with?
;););)).

33. Spell your name with your chin.
sasag.

34. Do you play sports? What sports?
Nope. Inget.

35. Would you rather live without TV or music?
Utan TV, heeelt klart.

36. Have you ever liked someone and never told them?
Absolut.

37. What do you say during awkward silences?
Jag börjar oftast skratta, för jag hatar pinsamma tystnader och när det blir stelt. Vet inte varför jag skrattar dock.

38. Describe your dream girl/guy?

Nej men jag vet inte. Någon som är charmig, intressant och omtänksam.

39. What are your favorite stores to shop in?
Asos, Topshop och H&M typ.

40. What do you want to do after high school?
Jag vill se världen och leva life.

41. Do you believe everyone deserves a second chance?
Ja, oftast. Finns undantag.

42. If your being extremely quiet what does it mean?
Att jag är trött, irriterad, i andra tankar eller har ångest. Finns många orsaker.

43. Do you smile at strangers?
Absolut.

44. Trip to outer space or bottom of the ocean?
Rymden såklaaaart.

45. What makes you get out of bed in the morning?
Oklart.

46. What are you paranoid about?
Det vet jag inte riktigt.

47. Have you ever been high?
Yep.

48. Have you ever been drunk?
Yep.

49. Have you done anything recently that you hope nobody finds out about?
Nae.

50. What was the colour of the last hoodie you wore?
Svart.

51. Ever wished you were someone else?
Yes.

52. One thing you wish you could change about yourself?
Att jag skulla ha lättare för att vara mig själv oavsett situation, att jag skulle bli bättre på att hålla kontakten med människor och att tappa 10 kilo.

53. Favourite makeup brand?
Laura Mercier, bareMinerals och Eyeko.

54. Favourite store?
Älskar alla små, intressanta affärer. Oavsett vad dom säljer. Gillar second hand butiker.

55. Favourite blog?
Har många.

56. Favourite colour?
Svart, grått, vitt, lila och blått typ.

57. Favourite food?
Allt.

58. Last thing you ate?
Potatismos.

59. First thing you ate this morning?
Åt inget på morgonen, men åt lite ris och tikka masala till lunch.

60. Ever won a competition? For what?
Har vunnit en del tävlingar för olika saker.

61. Been suspended/expelled? For what?
Nae.

62. Been arrested? For what?
Nope.

63. Ever been in love?
Nope.

64. Tell us the story of your first kiss?
Det minns jag tyvärr inte, för det var inget speciellt.

65. Are you hungry right now?
Nope.

66. Do you like your tumblr friends more than your real friends?
Har inga direkta tumblr vänner hahahah.

67. Facebook or Twitter?
Twitter.

68. Twitter or Tumblr?
Twitter.

69. Are you watching tv right now?
Näe.

70. Names of your bestfriends?
Dom vet.

71. Craving something? What?
Nae.

72. What colour are your towels?
Har olika färger på varenda handduk.

72. How many pillows do you sleep with?

3-4.

73. Do you sleep with stuffed animals?
Nope.

74. How many stuffed animals do you think you have?
Alldeles för många.

75. Favourite animal?
Gillar alla djur.

76. What colour is your underwear?
Svart.

77. Chocolate or Vanilla?
Vanilj.

78. Favourite ice cream flavour?
Oklart. Gillar det mesta.

79. What colour shirt are you wearing?
Grå.

80. What colour pants?
Svarta och grå.

81. Favourite tv show?
Har himla många..

82. Favourite movie?
Samma här.

83. Mean Girls or Mean Girls 2?
Mean Girls.

84. Mean Girls or 21 Jump Street?
21 Jump Street.

85. Favourite character from Mean Girls?
Damian.

86. Favourite character from Finding Nemo?
Crush.

87. First person you talked to today?
Pappa..

88. Last person you talked to today?
Pappa.

89. Name a person you hate?
Det skulle väl ändå vara lite larvigt att nämna namn.

90. Name a person you love?
Finns så många.

91. Is there anyone you want to punch in the face right now?
Jadå.

92. In a fight with someone?
Nää.

93. How many sweatpants do you have?
Kanske 4-5.

94. How many sweaters/hoodies do you have?
Typ 5.

95. Last movie you watched?
Det minns jag inte.

96. Favourite actress?
Har himla många. Men Amy Pohler är cool.

97. Favourite actor?
Har så mååååångaaaa. Men Jake Gyllenhaal.

98. Do you tan a lot?
Nja. Ibland.

99. Have any pets?
En kisse.

100. How are you feeling?
Trött och mätt.

101. Do you type fast?
Yes.

102. Do you regret anything from your past?
Det gör jag väl.

103. Can you spell well?
Absolut, om jag anstränger mig.

104. Do you miss anyone from your past?
Yes.

105. Ever been to a bonfire party?
Japp.

106. Ever broken someone’s heart?
Det vet jag inte.

107. Have you ever been on a horse?
Absolut.

108. What should you be doing?
Plugga. Skriva cv. Städa min garderob. 

109. Is something irritating you right now?
Ja.

110. Have you ever liked someone so much it hurt?
Nja.

111. Do you have trust issues?
Har inte den här frågan redan varit..?

112. Who was the last person you cried in front of?
Minns inte riktigt.

113. What was your childhood nickname?
Moset.

114. Have you ever been out of your province/state?
Ja.

115. Do you play the Wii?
Det händer.

116. Are you listening to music right now?
Alltid.

117. Do you like chicken noodle soup?
Jaaa.

118. Do you like Chinese food?
Japp.

119. Favourite book?
Har så många. Alkemisten är bra.

120. Are you afraid of the dark?
Inte direkt.

121. Are you mean?
Det tycker inte jag iallafall.

122. Is cheating ever okay?
Aldrig.

123. Can you keep white shoes clean?
Nej, det är därför jag inte har några vita skor.

124. Do you believe in love at first sight?
Nja. Ja och nej.

125. Do you believe in true love?
Vad är definitionen av sann kärlek? All kärlek är väl sann kärlek.

126. Are you currently bored?
Jadå.

127. What makes you happy?
Musik och mina vänner.

128. Would you change your name?
Nae.

129. What your zodiac sign?
Jungfru.

130. Do you like subway?
Jadå.

131. Your bestfriend of the opposite sex likes you, what do you do?
Ingenting. Säger "sry". Nej men jag vet inte.

132. Who’s the last person you had a deep conversation with?
Den här frågan har väl fan också redan varit??

133. Favourite lyrics right now?


"Fuck it if they talk,

Fuck it if they try and get to us.

Cause I'd rather go blind,
than let you down.

And if you wanna shut down and pose as positive and
hide smoking from relatives and
rest on me,
honey, that’s all right.
And if you wanna act more drunk than usual
To help you get away with more than
Rest on me,
Honey, that’s alright."

134. Can you count to one million?
Skulle aldrig ha tålamodet.

135. Dumbest lie you ever told?
Oklart.

136. Do you sleep with your doors open or closed?
Stängda.

137. How tall are you?
171cm.

138. Curly or Straight hair?
Båda, beroende på mitt humör.

139. Brunette or Blonde?
Brunett.

140. Summer or Winter?
Sommar.

141. Night or Day?
Natt.

142. Favourite month?
Augusti.

143. Are you a vegetarian?
Nope.

144. Dark, milk or white chocolate?
All choklad..

145. Tea or Coffee?
Beror på mitt humör, oftast kaffe på morgonen och te på kvällen.

146. Was today a good day?
Helt okej.

147. Mars or Snickers?
Snickers.

148. What’s your favourite quote?
Har alldeles för många, men "Find what you love and let it kill you" är ett.

149. Do you believe in ghosts?
Tveeeeek.

150. Get the closest book next to you, open it to page 42, what’s the first line on that page?
“Verkligheten flydde framför henne som skygga skogsväsen.”


8. What you ate today

0
Till frukost åt jag inget, för jag avskyr att äta tidigt på morgonen. Fick inte ens mitt kaffe för jag vaknade alldeles för sent imorse.
 
Till lunch var det nån lite sunkig Tikka Masala i skolan, och ris. Men det var helt okej.
 
Till middag nu blev jag lat och gjorde bara lite potatismos.
 
 
 
Jag är inte jättebra på det här med mat om jag ska vara ärlig. Äter nästintill aldrig frukost, dricker hellre en mugg kaffe och det håller en faktiskt "mätt" fram till lunch.
 
Sen lunchen i skolan är oftast ganska oimponerande, så där äter man inte jättemycket. 
 
Är det inget jättegott hemma äter jag inte jättemycket hemma heller. Då kanske jag gör nudlar på kvällen eller något.
 
Men jag klarar mig bra på det här, min kropp fungerar som den ska och det finns nog inget värre än att känna sig sådär äckligt proppmätt att det känns som man ska dö.
 
 
Såhär fint var inte mitt jävla potatismos men vi kan ju låtsas.
 
 

När man har ångest

0

Vänner

0
Kom nyss in efter att ha åkt en sväng med Louise. Satt och pratade skype med Frida, Jonsson och Agnes ett tag, och humöret var på topp. Men sen bara vände allt nån timma efter att vi hade lagt på och jag fick sån sjuk ångest och behövde bara komma ut typ på en gång. Efter att ha skrivit lite så säger Louise att hon kommer in med bilen en sväng, och när man kliver in i bilen hade hon min depp-lista igång. Verkligen så underbart gjort, nu mår man mycket bättre! Är så tacksam att varenda en av mina vänner är så fina. Har verkligen bästa vännerna man kan tänka sig.
 
Ville bara skriva det. Dom är bäst. Ni borde vara avis.
 
Nu ska jag kolla nått youtube-klipp innan jag ska försöka sova lite. Vi hörs!
 
Bild från min födelsedag, älskar dom här människorna så mycket!

Gårdagen

0
Hej på er! Måste säga att det är himla skönt att vakna upp en söndag utan baksmälla. 
 
Igår höll jag på och skriva på lite skolskit på dagen, försökte städa min garderob(men gav upp) och åt våfflor. Runt sju-åtta träffade jag Louise och Alva och vi åkte hem till Alva. Efter ett tag hämtade vi Ellinore i verkebäck och sen åkte vi runt lite. Agerade taxi och tjänade fett med cash så innan vi åkte hem åt vi corner. Var putt nästan hela dagen men efter att ha umgåtts med lite vänner blev det mycket bättre. 
 
Imorgon är det måndag, och jag har endast en lektion vilket är så himla underbart. Idag ska jag väl bara fortsätta med garderoben och skriva lite mer på mitt cv som jag måste lämna ut i veckan. Tror inte det händer mycket mer än så. 
 
Hoppas eran helg har varit bra, så hörs vi!
 

7. Five pet peeves

0
1. Människor som hela tiden skyller ifrån sig sina problem på andra. Folk som aldrig kan "take the blame". Stör ihjäl mig.
 
2. Folk som drar ut på lektioner genom att ställa massa onödiga frågor till läraren.
 
3. När filmer/spel/skivor är i o-ordning och ligger i fel fodral. Ännu värre är det med människor som aldrig stoppar tillbaka skivorna i fodral utan bara låter dom ligga. Men sen är jag extremt pedantisk när det gäller sånt.
 
4. Snåla människor. Typ om jag köpt en sak åt en person för 48kr, och dom ska swisha tillbaka senare. För mig är det självklart att man swishar en 50-lapp för det är ju enklast, men nej. Det finns såna extremt snåla jävlar som alltid ska swisha den exakta summan.
 
5. Kundvagnar med trasiga hjul. Finns det ärligt något mer irriterande?
 
 

Fredag

0
Hejsan! Igår efter skolan gick jag hem till Frida. Vi  låg och kollade på lite youtubevideor, och sen kom Agnes och Sara. Sen chillade vi lite tills vi blev hungriga och gick till corner. Satt där och pratade om allt och ingenting och hade det mysigt, sen gick vi till Willys. Köpte lite godis, och sen gick vi förbi en lokalfest. Dom andra skulle inte och hälsa på Suana, men jag drog mig vidare istället.
 
Blev upphämtad av Louise och Alva och blev erbjuden fruktsallad i Verkebäck, och det tackar man inte nej till, så vi åkte ut dit. Käkade lite och sen la vi oss på Louise rum och chillade. Försökte hålla oss vakna och sen vid typ 2 åkte vi hela vägen till Vimmerby för att köra hem lite fyllon. Var så jäävla trött när jag kom hem att jag däckade på en gång.
 
Idag tror jag att jag ska träffa Louise och Alva igen, men vet inte riktigt vad vi ska göra. Det märker vi sen. Nu ska jag iallafall ta mig en dusch och sen kolla lite mer youtube, så vi hörs!
 
 
 

6. Your views on mainstream music

0
Jag har sagt det innan och jag kan säga det igen, jag älskar all musik. Jag är väldigt öppensinnad när det gäller det mesta. Men det betyder inte att jag inte kan se det negativa med en genre.
 
 
Mainstream musik är något som ändras hela tiden. Tidigt 2000-tal var det poppunk eller ren pop. 2010 tog pop över helt med One Direction och Justin Bieber. Just nu är det EDM, rap eller mer RnB som är trendigt. Igentligen är det väl en blanding av olika genrer. Jag tänker lite The Weeknd, Justin Biebers nya album, Drake osv.
 
Jag gillar viss mainstream musik. Jag tycker The Weeknd är fantastiskt duktig, och jag älskar allt som är lite mer eget och nytänkande. Men all icke-originell RnB/rap har jag tröttnat på. Som Zayns nya låt. Det låter verkligen som att jag hört låten femton gånger innan. Den smälter in med så mycket annat. Det blir så tråkigt i längden. 
 
Likadant med EDM. All EDM musik låter ju nästan likadant. Men i dom genrerna så är Kygo någon jag älskar att lyssna på. För att han var först med att slå igenom stort med tropical house och det verkligen stack ut från mängden.
 
 
 
Men detta förekommer självklart i alla genrer. Det förekommer skitofta i rocken också. Finns hur många band som helst som man knappt kan urskilja från varandra. Men det blir ju lite så. Folk vill tjäna pengar och snor andras fungerande koncept. 
 
 
Jag måste dock ta upp något jag verkligen kan reta mig på. Det är när folk på en gång dissar musik för att det är mainstream. När människor har ett sånt stort behov av att vara speciella och stå ut att dom inte kan lyssna på mainstream musik. Det irriterar mig.
 
 
Men det är lite kort och rörigt om mina åsikter om mainstream musik.
 
 
 
 

5. Things you want to say to an ex

0
Ingenting. För jag kan ärligt säga att jag inte har haft ett riktigt seriöst förhållande, och det är inget fel med det alls.
Dels är jag en ganska svår person igentligen, även om jag själv tycker att jag är simpel och lätt att handskas med. Det är jag till en viss del, men inte ens jag förstår mig på mig själv ibland. Sen är inte utbudet av killar i den här staden på topp heller.
 
 
Så jag har inget att säga. 
 
 

4. Bullet of your day

0
* Försov mig, missade första lektionen.
* Mötte Alva och hade lektion.
* Drack kaffe.
* Åt mat.
* Var på beroendeenheten på studiebesök.
* Åkte hem.
* Åt paj.
* Låg och lyssnade på musik.
* Mös galet mycket på balkongen.
* Träffade Louise och Alva och åkte bil, var arg.
* Kom hem.
* Åt lite till.
* Kollar youtube.
* Ska snart sova.
 
 
Ungefär så ospännande har den här dagen varit.

Onsdag

0
Hejsan! Idag har varit en ganska så bra dag. Mitt rum är äntligen färdigtapetserat, så jag har ägnat dagen åt att flytta in mina möbler igen. Sen har jag också gjort godaste jävla tacopajen. 
 
Nu sitter jag och pratar skype med Frida och Agnes samtidigt som jag skriver detta. Ska kolla lite youtube sen innan jag går och lägger mig i mitt nya fina rum. Vi hörs!
 
 
 

Bra alternativ skit

0
 

3. A book you love

0
 
Jag älskar att läsa, och det betyder att jag har alldeles för många favoritböcker. Men om jag måste välja en bok så får jag ta och säga Harry Potter.
 
Är man i min ålder och gillar att läsa så är det bokserien man vuxit upp med. Jag kommer ihåg hur ivrig och glad jag var när jag precis köpt sista boken för mina egna ihopsparade pengar. Dom böckerna är så himla fantastiska, och det är jag verkligen inte ensam om att tycka.
 
JK Rowling har verkligen lyckats bygga upp en helt egen värld. När man läser så känns det verkligen som att Hogwarts är på riktigt.
 
Har man inte läst böckerna har man verkligen missat något, för även om filmerna också är fantastiska så har dom missat så många grejer. Saknar Peeves, Ginny har blivit mesigare, att familjen Dursley inte är SÅ stora rövhål igentligen, att Voldemorts hela släktträd är inavlat, Peter Pettigrews död, MED MERA. Finns så många grejer som borde varit med i filmerna, som man får veta om man läser böckerna.
 
Även om dom är tjocka så är det sjukt värt tiden. Jag har läst igenom serien flera gånger.
 
 
 

2. Something you feel strongly about

0
Jag är en sån där som känner lite för mycket för lite för många olika saker, men en grej är psykisk ohälsa. Eller rättare sagt, självdiagnotiserad psykisk ohälsa.
 
Jag vet inte varför, men det verkligen irriterar ihjäl mig. Jag har haft psykisk ohälsa runt om kring mig mer eller mindre hela mitt liv.
 
När jag var mindre utvecklade min pappa social fobi efter en jobbig händelse, och han kunde inte ens följa med mig på stan utan att få panikångest. Men han har kämpat så jävla hårt, och nu har han i princip jobbat bort det helt. Jag kommer ihåg hur sjukt stolt och glad jag var första gången jag fick med honom på en speedway match. 
 
Min mamma led av ångest och depression senaste åren i sitt liv och det tär på en som fan, även om man bara står bredvid. Man är så hjälplös, det finns inget man kan göra för att hjälpa till mer än att vara där som stöd. 
 
 
Många förstår inte allvaret i det. Att säga att man har social fobi eller är deprimerad är allvarligt. Jag tror inte dom flesta förstår skillnaden mellan att ha dåliga perioder och att vara maniskt depressiv. Det är inget att bara anta att man har.
 
Psykisk ohälsa har blivit så glamofierad, det har blivit något som anses vara trendigt. Det är coolt att ha ångest. Coolt att få panikattacker. För då är man ju en sån där cool tumblr-tjej som bara rebloggar sorgliga quotes och bilder på ärr. När man i själva verket inte alls lider. När det bara är en jävla fasad.
 
 
 
Jag tycker faktiskt det är vidrigt. Det är dags att inse allvaret. Sluta självdiagnotisera er själva för att vara tuffa. Gå till en psykolog. Känner du att du verkligen inte behöver det, att det inte är värt din tid, då kan jag lova dig att du inte har några svåra problem heller. 
 
Alla tonåringar går igenom såna perioder där allt känns jobbigt, men det betyder inte att du har drabbats av en depression. När man ligger inne två veckor i rad, knappt äter, skiter i sin hygien och bara stirrar in i väggen, då kan man börja bli orolig. Men bara för att du mår lite dåligt en dag betyder det inte att du är deprimerad. Nu menar jag inte att man måste bete sig exakt som jag beskrev för att vara deprimerad, inte alls, men det är mer för att visa på att depression är mer än att bara vara ledsen. 
 
 
Sluta tro att psykisk ohälsa är "coolt". Det är tragiskt och påverkar alla man känner. Det är allvar. Men genom att alla självdiagnotiserar sig själva och överdriver så tar ni bort allvaret från det.
 
Dom som verkligen lider och behöver all hjälp dom kan få tas inte på allvar, och det är där det kan gå riktigt jävla illa. 
 
 
 
 
 
 

1. 5 ways to win your heart

0
 
1. Var rolig. Det finns inget jag värderar mer än humor hos både vänner och pojkvänner. Människor man inte kan asgarva med är inga människor jag vill umgås med.
 
2. Bjud på dig själv. Älskar människor som är lite bekväma i sig själva och kan vara öppna. Bjuda på sig själva helt enkelt. Jag tycker det är riktigt plågsamt när någon blyg och situationen bara blir obekväm. Visst att vissa har svårare för det här än andra, men jag anser mig vara en person som man kan vara bekväm runtomkring, för jag bjuder mycket på mig själv.
 
3. Var intressant. Det här låter ju kanske inte så jättebra, men om jag tycker att någon verkar intressant så dras jag självklart mer till den personen. Det kan vara vad som helst, men något som gör personen intressant är viktigt enligt mig. Annars skulle den nog aldrig fånga min uppmärksamhet. Men samtidigt så ska man inte känna något krav att vara "cool och mystisk", för det jag finner ointressant tycker någon annan är jätteintressant.
 
4. Var spontan. Jag älskar spontanitet så mycket. Någon man bara kan dra med ut någon kväll, utan att dom tvekar eller måste tänka över det. 
 
5. Var dig själv. Känn inget krav att du måste vara på ett visst sätt, för det vinner ingen på. 
 
 

30 days of blogging

0
Kommer ni ihåg när man gjorde såna här listor? Jag har iallafall gjort ett antal i mina dagar, och har inte sett dom på länge så jag tänkte att varför inte göra en nu i februari? Tycker nämligen själv att dom är himla roliga att både läsa och skriva, så vi kör väl! Nu är det ju iofs redan den 2a februari, men då får ni ju två inlägg och det är väl inte helt fel.
 
 

Att koppla av

0
Jag kan verka som en väldigt avslappnad och lugn person, och det är jag. Bland folk är jag väl ganska lättsam och chill. Men något jag kan ha riktigt svårt för är att koppla av. När jag kommer hem och inte längre blir distraherad  är det är alltid något jag har i tankarna, något jag borde göra eller något annat som gör att jag inte helt kan slappna av. 
 
Det är inte fram mot helgen jag kan göra det, och även då kan det vara svårt. Svårt att varva ner, svårt att komma på andra tankar.
 
Men här nedan tänkte jag ge några tips på hur jag gör för att slappna av och ta det lugnare.
 
 
* Musik. 
 
Det allra enklaste att göra är att bara lägga sig ner på sängen och det enda man gör är att lyssna på musik på högsta volym. Det får mig lugn iallafall, och jag tror nog det har samma effekt på många andra. Att bara vara en stund. Här är några tips på avkopplande låtar.
 
 
* Måla.
 
Jag själv är i grund och botten en väldigt kreativ person, har alltid varit, men det är sällan jag har tid för att vara det nu för tiden. Så att måla eller teckna har blivit något jag verkligen borde ta mer tid till att göra. För det är verkligen avkopplande. Oavsett om det är på fri hand eller en målarbok för vuxna. Det och tända ljus och man verkligen kopplar av helt.
 
 
 
* Bada.
 
Dom dagarna man har lite extra tid är det sjukt skönt att bada. Typ ha i nån skön olja eller badbomb och bara ligga i badet tills man blir helt rynkig. Kanske nån ansiktsmask också. Det känns lite cheesy men att tända några ljus, ha lite musik på och bara ligga i badet är sjukt skönt. Plus att för en sån som mig som går runt och spänner sig så hjälper det till med att göra musklerna lite mjukare.
 
 
 
* Läsa.
 
Vissa gillar inte att läsa, vissa gör. Jag själv älskar att läsa och tycker det är perfekt när man behöver koppla av innan man ska sova till exempel. Om du är en sån som inte älskar att läsa böcker kan du alltid läsa tidningar, lyssna på ljudböcker eller podcasts. 
 
 
 * Promenader.
 
När jag är riktigt stressad eller har ångest så är det nästan ett måste att gå ut. Att få luft och rensa tankarna. Kanske röka en cigarett. Bara komma ut och fly lite för stunden. Helst när det är mörkt, då känns det bäst. Sen när man kommer in igen kan man inte annat än att känna sig lugn.
 
 
 
Typ alla av dom här tipsen är ju uppenbara, men jag hoppas att det har hjälpt någon där ute iallafall!

Behöver i mitt liv

0
 
want
 

CATFISH AND THE BOTTLEMEN

0
 
Det här är så sjukt jävla bra. Fucking älskar dom.

Februari

0
Okej, hur sjukt är det inte att det redan är februari? Jag hade bara en lektion idag men för att undvika att bli ännu sjukare än jag redan är så stannade jag hemma. Hantverkarna kommer vid halv 10 och ska slita ner tapet och spackla så jag måste hålla mig vaken också. 
 
Hoppas eran måndag blir roligare än min så hörs vi!