2016

0
Jahopp. Då har det gått en vecka av 2016. Och vad har jag gjort? Ingenting, typ. 
 
Nyår var både bra och dåligt, hade en superrolig kväll även om jag fick en bedrövlig snefylla. Men umgicks med himla fina människor hela kvällen som gjorde allt bättre! Har verkligen fantastiska vänner, ni borde vara avundsjuka. Vaknade upp dagen efter med baksmällan från helvetet och låg däckad heeeela dagen. Försökte pussla ihop gårdagen och insåg att snefyllan var fett onödig, brydde mig inte särskilt mycket dagen efter.. Hade också lyckats bränna 500 spänn på briggen vilket inte alls var planerat.. 
 
Dom andra dagarna har jag antingen legat hemma eller varit med Alva och Louise. Men grejen är att vi allihopa sover till typ 2-3 på dagen, träffas runt 6 på kvällen och sen kommer hem runt 2 på natten, då är vi alla pigga och somnar inte förens typ 5. Så dygnsrytmen är HELT åt helvete. Och skolan börjar om en vecka. Som nu. Jag tycker det känns som att klockan är 22, men sen kollar man klockan och så är den tio i 3. 
 
Men samtidigt är det bra att vi ses på kvällen, för det är då man känner sig som ensamnast och mest nere, och då går humöret och allt upp på topp direkt när vi ses! 
 
 
Hittills känns 2016 skumt. Konstigt. Jag kan inte förklara. Det känns bara som att jag inte hinner leva, även om jag inte gör något om dagarna. Jag låg hemma hela dagen idag och trots det känns det som att tiden bara flyger iväg alldeles för fort. Jag menar, jag börjar min sista termin på gymnasiet om en vecka. 
 
Hade ett nyårslöfte som jag bröt redan dagen efter. Det var att sluta dricka energidricka. Men, eftersom det gick som det gjorde så har jag ett nytt löfte. Och det är att bli bättre på att blogga. Ta bättre bilder, skriva mer och bättre inlägg och bara sköta bloggen bättre helt enkelt. Tror det blir lite lättare att hålla faktiskt.
 
 
Och den där haulen är ju åt helvete. Har inte tagit några bilder än. Får se om jag ens gör det. Känns inte ens värt det. Kanske gör ett inlägg med dom grejerna jag tycker bäst om av det istället, för att rekommendera lite grejer åt er. Känns bättre.
 
 
 
 
Har också börjat spela en jävla massa spel igen. Så det är också en anledning till att jag inte bloggat så bra nu den här veckan. Har 7 spel att spela igenom. Far Cry 3 och 4, Jurassic Park:The Game, Half-Life 2 och Episode 1 och 2, The Long Dark(sandbox men ändå), Portal och Tony Hawk Underground 2. Visserligen har jag spelat Half-Life och Tony Hawk innan, men dom är så underbara spel att jag spelar om dom igen. Funderar på att spela igenom American Wasteland också. Så ja, det tar en del tid. Men jag har inte så mycket att blogga om ändå. Men jag LOVAR OCH SVÄR, att bättra mig. Jag lovar. Har lite grejer att blogga om nu, så hoppas det blir bättre. 
 
 
 
 
 
 
 
Slänger in lite bilder från senaste tiden, även om dom är bedrövliga så är det ju något iaf.
Såhär många acceptabla bilder tog man på nyår. Typ inga med andra ord. Vi spenderade majoriteten av kvällen hos Frida och på Briggen men har 0 bilder därifrån. Och tur är väl det..
Från igår, när vi mös och var gangsters hos Harren.
Dagen innan all äckelsnö kom. Saknar det väldigt mycket.
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo