För jag har tagit studenten????

0
Idag är det måndag, och i fredags tog jag studenten. VA?? Så galet. Men skönt. Hade en superrolig dag och kväll, lite blåslagen efteråt men det är ju så det blir. Hela klassen samlades skittidigt hos Malin för champagnefrukost, och sen var vi ju i kyrkan och allt sånt. Sen var det i princip bara att vara i skolan och tagga till inför utspringet. Har typ ingen fin bild från utspringet men det var rätt najs oså. Efter det var det dags för flaket vilket var skitkul. Efter det var min släkt hos farmor och vi åt lite smörgåstårta och sånt. 
 
Efter det åkte jag till Louise där hon och Felice var. Käkade lite tårta och sen hann vi inte med mycket mer innan vi åkte till Ida. Sen drog vi vidare ännu en gång till Kevin.  Sen avslutades kvällen med en natt på Palladium. Hade faktiskt riktigt jävla roligt heeela kvällen. 
 
Sen har jag typ sovit konstant hela lördagen och halva söndagen. Såååå himla utmattad alltså. Sen på söndagskvällen gick jag, Louise och Alva på bio och såg Livet Efter Dig, och den var såååå himla bra alltså. En perfekt bokadaption, verkligen fin film. Sen på kvällen mötte Frida oss, och så chillade vi på corner lite innan vi alla drog hem.
 
 
Veckans planer ser väldigt otydliga ut för tillfället. Idag är det måndag, och varken idag eller imorgon har jag några planer. Typ alla jobbar förutom jag.. Men aja, då kan man chilla hela dagarna. Sen på onsdag ska jag och
 
 
Frida ner en sväng på stan. Jag behöver ett par skor, rakhyvlar och ett par byxor.
 
Sen på torsdag ska vi, förhoppningsvis, åka till Öland. Över midsommar, tills söndag. Det skulle verkligen vara superkul, för gänget som åker är så himla härliga. Så hoppas verkligen det blir av! Annars ser planerna för midsommar osäkra ut för tillfället. Men som sagt, förhoppningsvis Öland.
 
Slänger in lite bilder från studenten som är tagna av alla förutom mig, eftersom jag helt glömde ta bilder??? 
 
 
 
 
 
detta är de bästa jag kan bjuda på förtillfället, hareeeee
 
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo