Drömmens Bråvalla-lineup

0
För tredje året i rad här på min blogg är det dags för ännu ett inlägg där jag listar akter som jag verkligen vill se på Bråvalla. Dels för att jag älskar Bråvalla, och till hundra procent ska åka på nästa festival, och för att jag älskar musik. Och framförallt att dela med mig av musik till andra. Så vi kör igång på en gång, och jag tror att alla vet vilket de 2 första banden kommer vara.
 
 
CATFISH AND THE BOTTLEMEN
 
Det här jävla bandet alltså. Behöver jag ens säga något? Deras liveenergi är helt jävla galen. Jag älskar deras musik lika mycket idag som när jag hörde den för första gången för lite mer än 2 år sedan. Varje gång någon behöver musiktips är det dom jag nämner. Jag MÅSTE se dom live nästa år. Det är mitt nyårslöfte.
 
 
 
THE MAINE
 
Alla som känner mig väl vet att The Maine är mitt band. Dom har alltid varit mitt band, och kommer alltid vara mitt band. Jag har lyssnat på dom sen jag gick i åttan, och jag älskar dom lika mycket än idag. Deras musik har liksom varit en del av mig så himla länge. Deras ord är inprintade i mitt huvud för evigt. Att se dom live är inte bara ett nyårslöfte, det är ett livsmål.
 
 
 
KENDRICK LAMAR
 
Kendrick är The Man. Sjuk. Han är så jävla äkta. Tusen gånger bättre än Drake, Tyga och Jay Z tillsammans. Kendrick är King.
 
 
 
THE KILLERS
 
The Killers är så jävla festivalig musik enligt mig. Maffiga låtar och texter som alla skriker med i. Jag älskar dom.
 
 
 
THE STROKES
 
Jag FUCKING älskar The Strokes. Att se dom live är ett livsmål. Jag skulle nog fälla en tår av glädje om Bråvalla bokar dom, helt ärligt. Dom har ju faktiskt släppt en relativt ny EP. Kom igen nu Bråvalla.
 
 
MASKINEN/FAR OCH SON
 
Varje möjlighet jag harft till att se Maskinen har jag missat. Men Bråvalla bokar dom ju ändå hela tiden känns det som. Så varför inte nästa år också? Maskinen eller Far Och Son. Mest för att det är sån jävla sjuk musik som vi spelar på fest hela jävla tiden.
 
 
 
ARCTIC MONKEYS
 
Tyvärr så är väl inte en Arctic Monkeys spelning så jättetrolig, det är väl mer The Last Shadow Puppets som gäller för tillfället för Alex Turner. Jag gillar dom också, men jag ser mycket hellre Arctic Monkeys. Vill släppa loss till gamla Arctic Monkeys låtar. Inte AM, det albumet är lite väl segt för en festival enligt mig. Utan mer Favorite Worst Nightmare och Whatever People Say I Am, That's What I'm Not.
 
 
 
KINGS OF LEON
 
Jag såg Kings Of Leon 2014 på Bråvalla, och det var helt magiskt. Vill se dom igen. Speciellt nu är dom släppt nytt album, för jag är helt förälskad i låten "Waste A Moment".
 
 
FATHER JOHN MISTY
 
Det behövs alltid en lite lugnare artist som man bara kan vibea till, och Father John Misty är så jäkla bra. Det är sånna jävla vibrationer i hans musik. Sån passion, så mycket känsla. Samtidigt som han är rätt skruvad. Jag älskar det. Att bara gunga med i musiken, utan att tänka på något annat än just nu. 
 
 
RED HOT CHILI PEPPERS
 
Red Hot Chili Peppers har också släppt ett relativt nytt album, och att se dom live på Bråvalla vore som att få en barndomsdröm uppfylld. Jag älskar Red Hot Chili Peppers och har lyssnat på dom skitlänge. 
 
 
TYLER, THE CREATOR
 
Bråvallas första år var det menat att Earl Sweatshirt skulle spela. Gissa om jag blev positivt överraskad när Tyler, The Creator fick hoppa in istället för honom. Det är kanske den sjukaste spelningen jag sett. Tyler är så jävla sjuk. Vill så jävla gärna se honom igen alltså.

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo