Hela livet blev en helg

0
Hej på er! Idag är det måndag, och jag njuter av min ledighet så mycket jag bara kan! Jobbar ju som sagt helg den här veckan, och blev inringd att jobba torsdag också! Så jag är ledig fram tills dess.
 
Idag gick jag upp ganska tidigt, för att vara mig en ledig dag. Drack mitt kaffe i lugn och ro. Gjorde mig sen iordning för att möta Louise för att jag skulle följa med henne till tandläkaren. Vi gick runt och glodde lite i några affärer, och sen efter hennes tandläkarbesök gick vi en ganska lång promenad och bara pratade. Superskönt att göra, speciellt när vädret är så behagligt som det varit idag.
 
Sen när jag kom hem åt jag lite, sen tog jag en powernap. Som ni kanske såg, eftersom jag bloggade mitt i natten, så sov jag rätt dåligt igår. Nu har jag hamnat på Dr. Pimple Poppers youtubekanal och är halvstressad. Tycker det är vidrigt, men kan ändå inte sluta kolla...
 
Imorgon har jag inga planer, ska ha lite egentid tänker jag. Pyssla om mig själv, måla och dricka te. Det känns som en bra plan. 
 
Ta hand om er så hörs vi!
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo