Kallt

0
Hej på er, världens sämsta bloggare här. Jag har faktiskt varit lite för lat för att skriva.
 
 
 
Men mycket har hänt sen sist.
 
Jag har fått jobb, sitter numera i kassan på Netto. Älskar faktiskt min arbetsplats, alla mina kollegor är så himla trevliga och gulliga. Men det har lett till att jag om dagarna varit för trött för att skriva något.. Men nu börjar jag komma in i det, och orkar mer. Så nu ska vi få ordning på det här.
 
Sen har väl ingen missat att snön kommit? Fyfan säger jag. Gillar inte snö. Det är mysigt ibland, när det är lätt snöfall och inte halt ute. Men när det är snöstorm och man har nästan en mil att gå till jobbet så är det inte lika kul.
 
I övrigt har jag varit ute på krogen med lite fint folk. Tyvärr blev kvällen, precis som alla andra gånger, precis skitkonstig.
 
Sen har jag planerat lite inför kommande året med Louise. Eller ja, inte planerat, men vi har pratat om att dra en roadtrip till Norpan för att tatuera oss! Hoppas verkligen det blir något av det, har velat tatuera mig riktigt länge nu!
 
 
 
Nu idag ska jag iväg och träffa Frida, det var superlänge sen vi sågs nu känns det som så det ska bli jättemysigt!!
 
Sen imorgon jobbar jag 5 timmar, och på fredag har jag ett dubbelpass. Så jobbar 8-11, sen 15.30-20. Men det ska nog gå bra.
 
 
Men nu måste jag snart kila, så vi hörs ikväll eller imorgon!
 
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo