Måndagsmigrän och ledighet

0
Hej på er allesammans! Jag ber om ursäkt för min frånvaro under helgen, men faktum är att det enda jag har gjort är att jobba. Från 7-18, varje dag. Eller okej, i torsdags var jag, Louise och Ida på donken i Oskarshamn mitt i natten, men utöver det har jag inte gjort något annat än att jobba! Men det har varit superkul att prova på att jobba heldag, trivs så bra på mitt jobb!
 
Men nu är det tisdag, och varför bloggade jag inte igår då undrar ni? Jo, jag fick såklart migrän på eftermiddagen. Brukar alltid få det när jag slappnar av efter en ganska lång tids stress. Och den kom som en smäll på käften igår, så låg hemma och försökte sova bort den. Skulle igentligen ha träffat Frida och Hanne, men jag kan inte gå ut när jag har migrän. Det går bara inte. Men idag är det bättre, och jag ska snart träffa Louise en sväng.
 
 
Jobbar inte förens på lördag nu, så det är skönt med lite ledighet! Men sist jag sa så så blev jag ju inringd till tre extra dagar... Så vi får väl se.
 
 
Annars är allt bra med mig, förutom min hy som blivit katastrof. Men jag vet exakt varför. Fick slut på min bareminerals foundation, så har använt True Match istället. Jävlar vad min hy inte mår bra när jag använder andra foundations. Men nu har jag beställt den gamla hederliga original foundationen från Bareminerals, så nu borde min hy sluta tjuta.
 
Jag lovar på hedersord att jag ska börja bli bättre på det här med uppdatering, men jag jobbade faktiskt resten av förra veckan, och kväll dessutom. När man kommer hem klockan nio varje kväll orkar man bara inte sätta sig ner och blogga, tyvärr...
 
 
Ni får ha det så bra så skriver jag mer imorgon! Kram på er!
 
 
här får ni lite bra musik som plåster på såren efter min gräsligt dåliga uppdatering.
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo