Mina favoritpodcasts

0
Något som blivit sjukt stort på senaste tiden är ju podcasts. Jag själv har varit väldigt sen med att börja lyssna på dom, men upptäckte för ett tag sen att man kan lyssna på vissa poddar genom spotifyappen! Sen brukar jag lyssna på en del högt på datorn när jag sitter och gör annat, typ sminkar mig eller skriver och målar!
 
Det finns så himla många podcasts där ute att lyssna på, så om ni är nya till podcasts och känner att vi har liknande intressen och humor kan ni ju spana in dessa som är mina favoriter!
 
 
P3 DOKUMENTÄR
 
Alla har väl hört någon prata om P3 dokumentär? För det är ju, skulle jag säga, typ Sveriges bästa podd. Varenda avsnitt är så välgjort och har man väl börjat lyssna är det väldigt svårt att sluta. Den tar upp brott och historiska händelser och har fått mig att gråta flera gånger. Allt är så känslosamt och gripande, med intervjuer från anhöriga och ljudklipp från rättegångar. Några avsnitt jag kan rekommendera är "Självmordet på Flashback", "Palmemordet", "Mordet på Therese Johansson Rojo" och "Hedersmordet på Abbas Razai".
 
 
 
WELCOME TO NIGHT VALE
 
Det här är en ganska konstig podd. Men på ett bra sätt. Den är utformad som rapportering i ett radioprogram i den fiktiva staden Night Vale, där inget är som det ska. Allt är jättekonstigt och man ges aldrig någon vidare förklaring. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den mer än att lyssna om ni gillar mysterier, Twin Peaks och sci-fi. Det bästa är att man kan hoppa in ungefär vart som och ändå kommer man in i det ganska fort.
 
 
 
SLEEPYCAST
 
Alltså, den här jävla podcasten. Den är en enda stor clusterfuck av diskussioner mellan skitroliga människor. För att ge er ett citat som beskriver lite hur diskussionerna i den här podden går: "My dad saved me that day cause he did a backflip, let's talk about goblins for a sec". Om ni hängde på youtube/newgrounds och kommer ihåg när animations var skitstort kommer ni säkert känna igen flera av dom här människorna. Psychicpebbles, OneyNG, Stamper osv. Dom är sjuka allihopa och jag tycker det är hysteriskt kul. Det är natthumor/nattsamtal i en podd. Men notera att humorn är väldigt grov, ibland barnslig och sjuk. Om ni gillar sånt kommer ni älska detta.
 
 
 
TACK FÖR KAFFET
 
 Tack För Kaffet är verkligen en podd med humor utan gränser. Och ni som känner mig vet att det är precis my cup of tea. Tre killar sitter och pratar om allt möjligt. Icke-pk och rått, men så jävla kul. Dom pratar om typ allting.
 
Finns att lyssna på här, via itunes!
 
RÄTTEGÅNGSPODDEN
 
Ännu en podd om brott. Skillnaden är att den här podden har med väldigt mycket av själva rättegången i podden, och tar upp väldigt ovanligt grova och annorlunda mord i Sverige. Den första jag hörde var "Styckmordet i Askersund" och jag blev så chockad att jag fick tvinga Louise att lyssna bara så att jag skulle ha någon att prata om det med. Sjukt bra podd, men vill varna er för att den tar upp väldigt vidriga mord, och går in i detalj. Känsliga lyssnare varnas alltså.
 
 
 
LET'S MAKE MISTAKES TOGETHER
 
Philip DeFranco är en av youtubes största profiler. Han är en av dom första som blev riktigt stora på youtube, och detta är hans podd. Det han gör är att han bjuder in andra youtuber och intervjuar dom, kör lite olika lekar och bara pratar. Är man, som mig, en väldigt stor youtubetittare så är detta en podd för dig. Flera av mina favorityoutubers har varit med, såsom iDubbbzTV, Egoraptor(Arin i Game Grumps), Jacksfilms. Sen gillar jag Philip också, så det är väl en bidragande faktor till varför jag gillar den här podden. Men han är väldigt klok, rolig och det är alltid intressant att höra hans åsikt om saker. Gillar ni youtube, lyssna på denna!
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo