the stars are blazing like rebel diamonds cut out of the sun

0
Hej på er allesammans! Hoppas ni haft en bra helg, min har varit väldigt lugn men välbehövlig. Har spenderat tid med mina favoritpersoner, pratat och bara tagit det lugnt. Laddat upp batterierna lite. Vilket jag kommer kunna göra hela den här veckan, för jag jobbar helg. Det är första gången jag gör det, och kommer jobba heldag. Ska bli så kul, känner att jag verkligen börjar känna mig "hemma" på jobbet nu, om man kan säga så. Känner mig liksom säker i vad jag gör nu, så det är ju skitbra! 
 
Och det är där jag spenderat större tiden av min vecka. På jobbet. Har varit ledig någon dag eller två. Har träffat Louise och Ellinore några kvällar. Har powernapat mycket. En bra vecka ändå. Vi har även hunnit med att få snö, och bli av med den lika fort. Nu är det grått och blött ute igen. Jag hatar det.
 
Iallafall, lite kort om min helg då. I fredags började jag dagen med 3 jobbtimmar, sen gick jag hem och tog en powernap. Gick sen hem till Frida runt fem-sex kanske? Vi tittade på lite youtube och så. Sen så åkte vi ner till stadsparken, för att varje år så är det som en liten lyktuppvisning där. Vet inte orsaken till det, eller detaljer, men barn och vuxna från olika förskolor målar iallafall lyktor som "ställs ut" i stadsparken varje höst! Det är så himla fint och mysigt. Sen efter det så låg vi och chillade på Fridas rum, innan vi tog en liten promenad och sen satte oss och pratade om livet, framtiden, stress och människor. Det är så skönt att bara prata så, i flera timmar. Det behövs ibland.
 
 
 
Sen spenderade jag min lördagsförmiddag med att sova, ha ansiktsmask och lyssna på Sleepycast. Jag verkligen älskar den podcasten? Men förstår verkligen att den inte är för alla, det är grov humor och grov adhd i den podden. Men jag gillar det, jag har garanterat adhd själv(har inte kollat upp det pga vågar inte riktigt, men hela släkten har det och alla beskrivningar av adhd någonsin har passat in till 95%) och det blir lite segt för mig att behålla fokus på samma ämne ibland. Sen älskar jag kombinationen av människor, älskar humorn. Gillar att dom kan gå från att prata om galna butiksbiträden till historier om sina pappor, till att prata om livet och motivation och sånt. 
 
Iallafall, för att fortsätta mer om min dag då, så träffade jag Frida vid typ sex igen. Vi skulle igentligen träffa Louise, men hon blev inringd att jobba till åtta, så vi träffade henne då helt enkelt. Vi tre åkte mest runt i våran stad, pratade och sånt. Men vi alla blev trötta rätt tidigt så vi åkte hem runt tio-elva kanske? Har lite dålig tidsuppfattning.
 
 
Sen idag är det söndag, och jag har gjort absolut ingenting. Mer än att duscha typ. Nu håller jag på att säkerhetskopiera min telefon, sen ska jag spela lite. Väntar på att det ska bli lite sent, typ mitt i natten, då ska jag sätta mig och måla. Det är då jag är som kreativast, mitt i natten med en kopp te. Fyfan vad klyschigt, men det är sant. När alla andra sover typ. Det känns som mest rofyllt då.
 
 
 
Imorgon ska jag följa med Louise till tandläkaren. Vi hörs då. Ha en trevlig söndag!
 
 
 
Ber om ursäkt för vansinnigt tråkiga bilder, men jag har liksom inte tänkt på att ta bilder tyvärr.. Ska försöka bättra mig.
 
 
 
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo