Song challenge - Day 30 - Your favorite song at this time last year

0
 
Lyssnade jättemycket på The Pains of Being Pure at Heart förra hösten vill jag minnas.

Song challenge - Day 29 - A song from your childhood

0
 
2000-talet var bästa årtalet för rock ändå.

Song challenge - Day 28 - A song that makes you feel guilty

0
Den här är väl ändå lite lustig. Vadå skyldig? Och det är väl inte guilty pleasure som menas eftersom det redan har varit en dag? Jag kan verkligen inte komma på något? Så ni får väl en till "guilty pleasure". Vilket jag redan har förklarat att jag ändå inte skäms för.
 
 
Skäms inte ens. It's lit. Någon kommer ba "hahaha smosh vilka är dom längre ens" men alltså dom var youtube kings år 2013. Ni som minns ni vet. Jag och Hanne har seriöst suttit och lyssnat på den här samtidigt som vi har spelat Assassins Creed 3. Skojar inte ens. Den är ju bra. Smosh år 2013 var bra skit. Den har ju nästan 80 miljoner visningar av en anledning.
 

Song challenge - Day 27 - A song you wished that you could play

0
 
Typ allt som James Bay någonsin skapat. Hans musik är så jävla mysig och det är så mycket akustisk gitarr och piano och det är mina favoritinstrument. Jag ÄLSKAR det så mycket.

Song challenge - Day 26 - A song that you can play on a instrument

0
 
Jag lärde mig den här för att spela gitarr på våran avslutningsmiddag i nian. Alla klasser på våran skola gjorde en låt om lärarna när vi slutade nian, det var liksom tradition. Men igentligen var det väl mer eller mindre en roast man gjorde, lite kul. Men hur som helst var detta melodin till våran roast. Men sen ändrades så mycket och jag skulle sjunga en del solo så jag blev fett nervös och valde att inte spela gitarr.
 
Men jag kan den fortfarande, för den är sjukt simpel.

Song challenge - Day 25 - A song that makes you laugh

0
 
Jag älskar Filthy Frank. Men det är jävligt speciell humor, så jag förstår att alla inte uppskattar det. Men typ hela Pink Guy albumet är bra? George(geniet bakom Filthy Frank) har talang på riktigt. Det är så välskrivet och välgjort även om innehållet är så jävla sjukt. Texterna till låtarna är sjuka i huvudet men ändå välskrivna. Han tillsammans med Tyler, The Creator är mitt dreamteam.
 
Beatet i den här låten är ju legit bra. Men sen är det så sjukt på samma gång att jag inte kan låta bli att skratta. Det är väl svårt att förklara vad det är som är så kul med Filthy Frank för någon som inte förstår. Men ni som vet ni vet.
 
 
 
Vill bara varna er som aldrig sett något av hans innehåll tidigare att hela kanalen är provocerande. Det är liksom meningen. Det finns ingen han inte provocerar. Hela grejen är att han driver med exakt allt och jag älskar det. Det är väldigt grov och sjuk humor, så om ni inte är känsliga för sånt go ahead och kolla in papa franku god bless.

Blog challenge - Day 24 - A picture of something that means a lot to you

0
 
Varför har jag inga såna här bilder PÅ mina vänner? Alla dom här bilderna kommer iallafall från fina stunder med fina vänner. Måste börja ta bilder på vännerna istället, hahaha.

Song challenge - Day 24 - A song that you want to play at your wedding

0
 
Som ni kanske märkt är dom flesta av dessa inlägg tidsinställda, mest för att det iallafall ska dyka upp NÅGOT på dom dagarna jag inte har ork eller hinner skriva. Men jag fastnade på dag 24 för att jag verkligen inte kom på något. Det var blankt verkligen. Har aldrig varit en sådan som planerar mitt framtida bröllop, så det är ju ingenting jag tänkt på. Men sen kollade jag, Frida och Hanne på The Conjuring 2 för nån vecka eller två sen, och den här låten är med där. Jag hade helt glömt den här låten. Men den är ju så himla fantastiskt fin. Jag älskar den. Så jag får säga den här låten här, så att jag kan gå vidare någon gång.

Blog challenge - Day 23 - 15 facts about yourself

0
* Jag blir jävligt sällan rädd för skräckfilmer. Jag älskar att se på dom, men jag blir sällan rädd. Det enda som gör mig riktigt stressad och rädd är när människor blir jagade. Får verkligen panik av det.
 
* Jag älskar svag saft. Alla tycker det är skitkonstigt men jag tycker att stark saft är så jävla sliskigt? Klarar inte av det.
 
* Jag har och kommer nog alltid ha problem med ångest. Jag har liksom accepterat det och lärt mig hantera det någorlunda. Men det är fortfarande riktigt jävla jobbigt, inte bara för mig utan för alla runtomkring mig. Men som med allt här i livet, det kommer och det går. Vissa dagar är bättre än andra.
 
* Jag är besatt av vackra solupp- och nedgångar, av vackra utsikter rent allmänt faktiskt. Såna grejer man aldrig riktigt kan stirra sig mätt på. Världen är vacker och vi borde uppskatta den mer.
 
* Jag tycker att grytfriterade chips är så mycket godare än vanliga.
 
* Jag är onödigt allmänbildad. Det är bra att vara allmänbildad, sure, men jag vet för mycket onödig fakta.
 
* Jag är en väldigt lugn människa för det mesta. Så när jag ser rött och blir skitarg blir jag typ rädd för mig själv.
 
* Jag fryser typ alltid. Sover med raggsockor, går runt med tjocktröjor hemma typ året runt. Har duntofflor på mig under hela hösten/vintern för att ja fryser om fötterna hela tiden.
 
* Jag har så sjuka koncentrationssvårigheter när något inte intresserar mig. Det var och är verkligen ett problem, speciellt när jag gick i skolan.
 
* Men om det är något jag tycker är intressant är det verkligen tvärtom. Då är jag helskärpt och kan knappt slita mig ifrån det.
 
* The Maine har varit mitt favoritband sen jag gick i åttan.
 
* Jag har typ aldrig varit attraherad av blondiner, när det gäller boys. Finns väl något undantag, men tycker väldigt sällan att blonda killar är attraktiva. Blonda tjejer kan ja dock tycka är skitsnygga? Konstigt det där.
 
* Jag har konstant musik omkring mig. När jag sitter vid datorn, när jag spelar, när jag skriver och målar, när jag går promenader, när jag städar, när jag duschar och när jag lagar mat. Gillar inte tystnad.
 
* Jag är en väldigt öppensinnad person. Är inte den personen som dömer innantill(om jag inte har en riktigt bra orsak till det). Ger allt och alla iallafall en chans.
 
* Jag har alltid varit en väldigt känslosam person. Inte på det sättet att jag är känslig och tunnhudad(skulle snarare hävda att jag är motsatsen), men jag känner mycket. Det är aldrig svaga känslor. Blir jag arg blir jag riktigt arg, blir jag ledsen blir jag skitledsen. Blir jag glad är jag helt jävla cpglad.
 
 
 
 
 

Song challenge - Day 23 - A song that you want played at your funeral

0

Song challenge - Day 22- A song that you listen to when you're sad

0
 
Det mesta med Radiohead om jag ska vara helt ärlig.

Blog challenge - Day 22 - A letter to someone who has hurt you recently.

0
Till ****.
 
 
 
Hoppas du tappar din mobil i toaletten och har dåliga hårdagar varje dag i resten av ditt liv.
 
 
 
Med inte så vänliga hälsningar, din fd vän.

Blog challenge - Day 21 - A picture of something that makes you happy

0
 
Hittade typ inga bra bilder men alla mina fina vänner!!
 
 
 

Song challenge - Day 21 - A song that you listen to when you're happy

0
 
Det mesta från 80-talet gör mig så himla glad. Men tänkte slå två flugor i en smäll och samtidigt tipsa om en film som utspelar sig på 80-talet och därför innehåller otroligt 80-talsinspirerad musik. Sing Street! Så himla mysig film, och jag blir alltid på sjukt bra humör av den här låten. Blir glad i hela kroppen. 80-talsmusik är ju livet. A-ha, Toto, Queen, Whitney Houston, Bruce Springsteen, Billy Joel, David Bowie. Listan kan göras milslång.

Blog challenge - Day 20 - The meaning behind your blog name

0
Det är rätt simpelt. Mitt namn.
 
 
och här är jag i mitt naturliga hår. Saknar det lite ändå.

Blog challenge - Day 19 - A picture of something you want to do before you die

0
Nu tycker säkert vissa av er att jag är sjuk i huvudet, men jag har alltid velat dyka med hajar. Är så jävla fascinerad av dom. Har alltid varit det. Har sett så många dokumentärer och läst så jävla mycket om hajar. Jag vet inte varför jag är så jävla fascinerad av dom. Det är så jävla coola djur bara. Samtidigt som jag är livrädd för dom kan jag inte låta bli att vilja se dom. Med mina egna ögon. I en hajbur. Speciellt vithajar. Dom är så jävla coola. Tänk adrenalinkicken. Tänk att sitta i en bur, ute på öppet hav, och se en stor haj komma simmandes. Alltså så jävla mäktigt ändå?
 
 

Blog challenge - Day 18 - Something that irritates me about the opposite sex

0
Kan jag ens svara på den här frågan utan att bli anklagad för att vara sexistisk, transfobisk, hatisk blablabla?
Får försöka svara så oskyldigt som jag bara kan, hahahah..
 
 
* När dom blivit blessed med ögonfransar som dom inte behöver. Dom där långa fransarna kunde varit mina istället, jag hade utnyttjat dom så mycket mer! Case in point, Van McCann.
 
 
* Att deras kläder är så mycket snyggare än alla fula tjejkläder. Jämför typ H&Ms herravdelning med damavdelningen. Hur mycket finare är inte deras kläder? Att kolla på killkläder är så mycket roligare än att kolla på tjejkläder. Plus att det oftare är billigare av någon jävla anledning. En stickad tröja på herravdelningen kostar hundra kronor mindre än en från tjejavdelningen. Varför? (snälla attackera mig inte med nå jävla pk-tjaffs om tjej/killkläder nu snälla)
 
 
 
* Att dom utvecklas långsammare än tjejer. Läs: Dom är trögare än tjejer. Det är därför jag bara attraheras av äldre killar typ. För då ligger vi på samma nivå. När dom är några år äldre.
 
 
 
* Att dom tjänar 25 öre mer än oss tjejer. (Obs skämtar "the wage gap" är myteri.)
 
 
* Att det är så mycket lättare för dom att fixa håret än för oss tjejer. Vi behöver värmeskydd, plattång, hårspray, oljor, anti-friss grejer, locktång, osv. Sen förstörs det ändå så fort man går ut och det är minsta lilla fukt i luften. Dom behöver lite wax sen är det bra tills dom tvättar det igen. Vissa behöver inte ens det? ORÄTTVIST.
 
 
 
 
 

Blog challenge - Day 17 - How you hope your future will be like

0
Det är så himla svårt att säga. Om 5 år? Om 10 år? Om 20 år?
 
I framtiden hoppas jag iallafall att jag bara gör saker som gör mig glad. Vad det är då kan jag inte säga nu. Jag hoppas jag träffar någon som är som mig, som vill dela sitt liv med mig. Hur det ska se ut kan jag inte heller säga nu. Jag vet inte hur jag hoppas att min framtid ser ut. Jag hoppas bara att jag är lycklig. Fri. Gör sånt som gör mig glad. Även om jag lever ett tråkigt svensson-liv eller ett galet liv med fart och fläkt. Jag vill bara att jag ska vara 1100% lycklig. Trivas med min tillvaro. Allt sånt där, ni vet.
 
 
 
 
 

Blog challenge - Day 16 - Short term goals for this month and why

0
Att ta mig igenom den utan att hamna på botten. Det är mitt enda mål. För att oktober är den månaden som jag mår som allra värst under. Får så mycket ångest. Dels för att min mamma gick bort i oktober, och dels för att jag alltid blir så fruktansvärt nere på hösten. Även om jag inte är det utåt så är jag så fylld av ångest att det är sjukt. Är jag ensam så äter jag inte ens mat. Jag ligger mest inne och sover. Målar lite, läser lite. Spelar lite spel. Men det är liksom bara för att fördriva tiden. Har ingen ork eller motivation liksom.
 
Men, för att lätta upp detta inlägg lite. Detta har varit en skitbra höst i jämförelse med andra. Har så fina människor runtom mig som lyfter mitt humör till skyarna. Känner att jag verkligen bara har människor som faktiskt bryr sig om mig i min närhet och det känns så bra. Jag kommer ut mer, jag ligger inte bara hemma. Det känns faktiskt jättebra. Så jag skulle faktiskt säga att jag har klarat av mitt mål ganska så jävla skitbra.
 
 
Bra bild jag vet tack

Blog challenge - Day 15 - Something you don't leave your house without

0
Min kära mobil och hörlurar! Har dessvärre ingen bild men kan ge er lite bra låtar att lyssna på i höstmörkret istället.
 

Skärpning

0
Hahahah, hur många gånger har jag sagt att jag ska bättra mig nu? Det är ju inte klokt. Har inte gjort ett ordentligt inlägg på 2 veckor.. Men det är faktiskt en väldigt jobbig period för mig, oktober...
 
Men jag har så underbara vänner att det är den bästa hösten på länge! För 2 veckor sedan blev jag bjuden på Markoolio av Louise. Alltså, fucking Markoolio. Vilken kung. Det var hands down den roligaste kvällen på krogen i mitt liv. Satan vad kul vi hade! Perfekt kväll. Bästa födelsedagspresenten, även om jag fick den i efterhand!
 
Veckan där efter umgicks jag med vänner och så. Provade proteinpudding med Frida och Hanne och gick lite promenader och sånt. Träffade Louise och sånt. Åkte våran vanliga tripp till Gamleby och hem(bara för att gamla vägen till Gamleby är så härlig). Så himla skönt när man bara kan träffa någon och inte göra något speciellt, har så med alla mina nära vänner. Vi kan ligga i en soffa och hålla på med mobilerna men det är ändå kul liksom.
 
Sen förra helgen firade vi Felice som fyllt 18! Drack inget den helgen för det kändes inte bra att göra det, av anledningar. Men hade en jätterolig kväll ändå, iallafall på förfesten! För när vi väl kom ner till krogen var det dött och tråkigt, tyvärr. Tycker så synd om Felice, att det inte var något drag på hennes första krogrunda... Men vi hade det iallafall jättetrevligt hemma hos henne innan förfesten och under förfesten! 
 
 
 
Nu i veckan har jag gjort lite samma saker som jag alltid gör i veckorna. Har haft filmkväll med Frida och Hanne, chillat och ätit svingod mat med familjen Smedbäck, gått på stan och chillat hemma. Men, har hunnit med att gå på en arbetsintervju! Det kändes jättebra, chefen var så himla trevlig! Så väntar på att dom ska ringa tillbaka nu, hoppas verkligen jag får det... Behöver ett jobb..
 
Idag är det torsdag och idag har jag gått på stan med Frida och Hanne. Vi käkade donken och kikade i massa affärer. Kollade på massa inredning och blir så himla sugen på att flytta hemifrån nu på en gång. Sen på kvällen träffade jag Louise en sväng och vi gjorde det vi gör bäst. Drack red bull och chillade.
 
 
Jag kan inte lova att jag ska bli bättre på att blogga, men jag lovar att faktiskt försöka. Men det blir bättre i november, det lovar jag. Oktober är bara inte min månad, har aldrig varit.
 
 
KINGEN MARKOOLIO // Jag och en katt
Bra tjejer // Varför är John på ett par Lee-byxor???
Proteinpudding, min ser ut som kräks // Fint
 

Song challenge - Day 20 - A song that you listen to when you're angry

0
Det här är livets låt, helt ärligt. Livets musikvideo också, det är så jävla tillfredsställande vid 2:34 när allt går i takt till musiken. Spelar om den delen hela tiden.

Song challenge - Day 19 - A song from your favorite album

0
 
The Strokes första album, Is This It. Det kan ju vara ett av dom bästa albumen som någonsin skapats. Fan vad jag älskar The Strokes.

Song challenge - Day 18 - A song that you wish you heard on the radio

0
 
Jag själv lyssnar typ aldrig på radio, men jag vill att Catfish and the Bottlemen ska spelas av den enkla anledningen att jag vill att dom ska bli större i Sverige. Typ ingen vet ju vilka dom är här. Och jag vill att dom ska ha spelningar här. Hela tiden helst.

Song challenge - Day 17 - A song that you hear often on the radio

0
 
Jag saknar tiden när Twenty One Pilots inte var enorma. Inte för att jag är nån Twenty One Pilots fangirl, utan för att då spelades inte låtarna sönder på radion. Det här är en väldigt bra låt, och Twenty One Pilots är ett väldigt bra band, men det blir ett problem när man åker bil i en och en halv timme och hör den här låten 3ggr. Tragiskt att den var tvungen att vara på albumet till en värdelös film. Skulle säga att den här låten är det enda som var bra med Suicide Squad.

Song challenge - Day 16 - A song that you used to love but now hate

0
 
Det här var skitsvårt för har jag väl älskat en låt brukar jag aldrig hata den. Men den här låten spelades sönder så himla mycket på radion att den fick mig att byta station varje gång jag hörde den. Men nu när radion har släppt den och gått vidare kan jag uppskatta den igen. Så igentligen är det här väl "A song that you used to love but now hate, but now like again".

Song challenge - Day 15 - A song that describes you

0
 
Peace är ännu ett band jag vill tipsa om. Fantastiskt bra. Den här låten har jag alltid känt igen mig i. Vad mer finns det att säga? Den är underbart fin iallafall.

Song challenge - Day 14 - A song that no one would expect you to love

0
 
Alltså, det här om något var en svår fråga. För jag är väl känd för att gilla ALLT. Det är ju inget skämt, jag gillar verkligen allt. Men just hårdare musik verkar man behöva se ut på ett visst sätt för att det ska accepteras att man gillar. Av någon jävla anledning. Men jag älskar The Ghost Inside, och massa andra liknande artister. Men känner man mig så vet man redan att jag gillar sånt. Men det kanske är något ni andra inte hade räknat med? Inte vet jag.

Blog challenge - Day 14 - A TV show you're currently addicted to

0
 
STRANGER THINGS, SKOJA INTE. Sjukaste serien. Nu var det visserligen ett tag sen jag kollade klart, eftersom jag såg klart hela på 3 dagar. Men den är verkligen helt otroligt bra. Fantastiska karaktärer, skådespelarna är fantastiska dom med. Man blir verkligen helt fast. Den utspelar sig på 80-talet och handlar om en pojke som försvinner, och hur hans familj, vänner, alla försöker hitta honom. Typ. Det är väldigt svårt att förklara vad serien handlar om utan att spoila något, men den är så jävla fantastisk. Det kändes som att se en film typ, den är så sjukt välgjord. Så sjukt genomtänkt. Underbart soundtrack också. Älskar den här serien och rekommenderar den till alla.
 
 
 
 
 
Måste även ge en liten honorable mention till Skins UK som jag kollar om för 7e gången nu. Älskar den serien. Se den. Den handlar om ungdomar i England som festar sketan. Nej, men den tar upp många tunga ämnen man upplever när man växer upp och mixar det med underbar humor och underbara karaktärer. Det finns tre "generationer", och varannan säsong byts karaktärerna ut. Så generation 1, säsong 1 och 2, handlar om ett gäng karaktärer, och sen handlar säsong 3 och 4 om andra karaktärer, det är generation 2. Sen 5 och 6 är generation 3, nya karaktärer igen. Jag älskar alla generationer. Har svårt att säga vilken som är bäst, för dom är bra på olika sätt. Det finns så jävla många bra karaktärer i den här serien, det är sjukt. Det är omöjligt för mig att ha en favorit. Cook, Cassie, Rich, Freddie, Effy, JJ, Chris, Grace, Pandora, alltså nej. Det är omöjligt. Och soundtracket är typ det bästa genom tiderna.
 
Alla ungdomar borde ha sett den här serien iallafall en gång i sitt liv. Den är så underbar. Men jag måste varna er, jävlar vad den här serien kommer göra ont också. Fyfan vad jag har tjutit. Tjuter varje gång jag kollar om den.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog challenge - Day 13 - A picture of your favorite band or artist

0
 
 
(har så många favoritband men jag garanterar er att om någon jag känner får frågan "Vilket är Sarahs favoritband?" så är det Catfish and the Bottlemen eller The Maine som är svaret)

Blog challenge - Day 12 - Your current relationship, if single discuss how single life is.

0
Jag är singel, och det är så jävla skönt. Allt jag ser runtomkring mig är bara massa gräl, tjaffs och gnäll över förhållanden och jag känner bara hur sjukt skönt det är att slippa allt det. Har alltid varit väldigt självständig, och ärligt talat så skrämmer det mig att se andra vara så himla beroende av någon annan. Men jag ska vara ärlig och jag är faktiskt rädd för att det ska hända mig. Jag kan ärligt säga att jag aldrig varit kär. Har väldigt svårt för att bli det. Får lätt en crush på någon, men blir aldrig kär. Dels för att jag blir uttråkad och dels för att jag typ inte vill bli kär. Har sett så många i min närhet bli sårade och vara i trasiga förhållanden. Det känns som att det händer så många, så jag blir liksom avskräckt. Men samtidigt så är det ju mysigt att ha någon. Men som sagt, det är verkligen inget jag stressar över. Alls. Är inte den som behöver bekräftelse av killar direkt.
 
 

Song challenge - Day 13 - A song that is a guilty pleasure

0
 
Jag brukar aldrig skämmas över vad jag lyssnar på. Verkligen inte. Embrace it säger jag. Men den här låten är en fucking meme. Men jag älskar den av någon jävla anledning. Även om det till en början var lite ironiskt. Men nu är det oironiskt. Den är ju bra? Även om det är en meme. Fuck it, som jag sa. Embrace it.

Song challenge - Day 12 - A song from a band you hate

0
 
Det här är en väldigt svår fråga för mig, för jag hatar typ inga band eller artister. Men av någon anledning dök 5 Seconds Of Summer upp i mitt huvud. Det är inte för att dom gör skitdålig musik, utan bara för att jag tycker det känns så falskt. Hela deras image. Gillar inte deras fans. Gillar inte hur mycket dom försöker. Gillar inte allt dom kopierat rakt av från andra artister. Finns liksom inget orginellt med dom. Sjunga live är dom inte heller jättebra. Tror jag rantade ganska ordentligt på min blogg om dom för nått år sen. Men menar absolut inget illa om er som gillar deras musik, det är ju upp till var och en vad man uppskattar för musik. Men jag ogillar dom väldigt mycket.

Song challenge - Day 11 - A song from your favorite band

0
 
Jag har många favoritband. Catfish and the Bottlemen är ett av dom. Ett band som jag alltid tipsar andra om, som jag alltid spelar för andra så fort jag får chansen. Som det inte går en dag utan att jag lyssnar på. Som jag skrev i ett annat inlägg, dom har greppat mig totalt och vägrar släppa taget. Jag kommer aldrig släppa taget. Jag har lyssnat på den här låten i över 2 år nu. Jag älskar den lika mycket. Vill ni få mig på bättre humör någon gång, spela den här låten för mig. Jag tycker att den är så jävla fantastisk. Det här är absolut en av mina favoritlåtar. Någonsin. Av all musik jag hört under min livstid. Jag ÄLSKAR den här låten. Den är som en trygghet för mig. Det låter så sjukt, men jag vet inte hur jag ska förklara det annars. Den är som en del av mig helt enkelt.

Brandon Rogers

0
 
 
Jag själv har väldigt grov humor, alltid haft. Jag har inget filter, tar sällan illa upp. Om ni är överdrivet känsliga människor och tar illa upp lätt så är nog inte Brandon Rogers något för er. Men jag älskar det, så sjukt kul. Men som sagt, är ni känsliga och tar illa upp av typ Family Guy kommer ni inte uppskatta detta lika mycket som jag, bara en varning.
 
 

Blog challenge - Day 11 - A picture of your favorite memory

0
Jag har inget direkt favoritminne, har så många fina! Så ger er lite blandade bilder från blandade tillfällen!
 
 
 
 
 
 

Blog challenge - Day 10 - A picture of your favorite place to eat

0
Jag har inget sånt där favoritställe faktiskt, men älskar Phil's Burger. Standard när man åker upp till Stockholm!
Här i Västervik vet jag inte. Älskar ingen av resturangerna vi har här och favoritsnabbmatsställe känns som att det skiftar beroende på vad man är sugen på. Men typ alla mina favoritresturanger ligger i Stockholm. Däremot har vi bra cafeer i Västervik. Älskar Tant Gröns sallader och kaffe, och Båtsmansstugorna gör galna räkmackor på sommaren!
 
 
 
 

Blog challenge - Day 9 - A picture of the thing you last purchased

0
Det senaste jag köpte var en bussbiljett hem från Verkebäck i söndags, som jag inte har någon bild på..

Song challenge - Day 10 - A song that makes you fall asleep

0
 
Att säga att en låt får en att somna kan ju tolkas som att den är så tråkig att man somnar, men jag valde en låt som jag slappnar av till. Älskar Cage The Elephant, och den här låten blir jag så lugn av. Den är otroligt avkopplande. Vad mer kan man säga? Kolla in Cage The Elephant. Dom är bra.

Song challenge - Day 9 - A song that you can dance to

0
 
The Strokes är ett av mina favoritband. Speciellt albumet Is This It. Det är något med den här låten som får mig att vilja dansa. Den är så up-beat. Älskar den. Faktum är att jag har en hel spellista dedikerad till låtar som denna, som man bara vill dansa runt i sitt sovrum till.

Song challenge - Day 8 - A song that you know all the words to

0
 
Jag är en sån som kan alla låttexter. Till alla låtar jag älskar. Jag lär mig låttexter svinsnabbt. Så därför var det här en svår grej att välja, eftersom jag kan alla låttexter i världen typ. Men jag valde denna för att låten är sjukt mysig, och texten är fantastisk. Det är ju svårt att inte älska The Killers, men den här låten är verkligen magisk.
 
"The stars are blazing like rebel diamonds cut out of the sun
When you read my mind"

Blog challenge - Day 8 - Your dream wedding

0
Vet inte riktigt hur mitt drömbröllop skulle se ut. Många därute har ju planerat sitt bröllop sen dom var små, men jag har aldrig varit den som drömmt om dagen jag ska gifta mig. Men vill väl ha det väldigt klassiskt? Jag vet ärligt inte. Jag ger er lite fina bröllopsbilder istället.
 
 
 
 

Song challenge - Day 7 - A song that reminds you of a certain event

0
Den här låten kommer för alltid att påminna mig om min första festival. Bråvalla 2013. Detta var introlåten till Aviciis spelning. Men den var så sjukt mycket bättre där, för den började utan gitarren i bakgrunden och bygdes sakta upp typ. Man blev så himla spänd och taggad i hela kroppen, och det var bara en fin avslutning på en fin första festival. Sen blev Wake Me Up lite min(och många andras) sommarlåt för 2013. Får bara bra vibbar av den låten.
 
Jag har alltid varit en sån som förknippar musik med minnen. Jag älskar hur en låt kan ta en tillbaka. Det blir så mycket tydligare för mig på något vis.

Blog challenge - Day 7 - A picture of an animal you'd love to keep as a pet

0
 
En Ragdoll!!!! Älskar fluffiga katter, och ragdolls är så himla fina!
 

Hösten är kommen

0
Hej på er! Idag har varit en riktig jävla degdag. Har bara legat hemma. Sov otroligt dåligt av någon anledning, så har varit trött och seg hela dagen. Men har haft en liten treat yo self-dag istället, har badat, haft hårinpackning, rakat benen, ansiktsmask och hela köret. Druckit te och målat i min målarbok. Spelat lite tv-spel.
 
Däremot igår så umgicks jag med Frida och Hanne. Vi spelade Guitar Hero, sprang runt i kylan utomhus och bara hängde. Supermysigt, men nu är det ju verkligen höst. Fyfan vad kallt det är. Får sova med raggsockor för att jag fryser så mycket. Kommer ju inte överleva vintern om det ska fortsätta vara såhär kallt.
 
För övrigt så kommer snart Louise hem, äntligen. Har inte träffat henne på en hel vecka vilket är så konstigt eftersom vi träffas nästan varje dag? Sjukt. Men snart får jag äntligen träffa henne igennnnnn.
 
Jag hoppas ni har det bra där ute i höstkylan så hörs vi!
 
 
 

Song challenge - Day 6 - A song that reminds you of somewhere

0
 
Den här låten påminner mig om Nävelsö. Som är Fridas och Hannes sommarställe typ. Just för att back in the day så höll vi på mycket med videofy.me, och jag gjorde en video på midsommar år 2013 som vi spenderade på Nävelsö. Så varje gång jag hör den här låten tänker jag på våran midsommar vi spenderade tillsammans på Nävelsö, och på Nävelsö överlag. Har tyvärr inte tillgång till videon, men den var jättegullig och vårat äventyr på Nävelsö den sommaren var också jättegulligt.
 
Kan bjuda på några söta bilder. Sjukt söta tjejer, och där har ni även min naturliga hårfärg. Dom kan vara från 2014 dock.. Vet inte riktigt. Dom är söta iaf.
 
Det ser ju typ inte ens ut som jag?? Så konstigt att se mig själv med den hårfärgen!!

Blog challenge - Day 6 - A song to match your mood

0
 
 

Song challenge - Day 5 - A song that reminds you of someone

0
 
Den här låten påminner mig om min älskade farmor. Just för att det är hennes favoritlåt. Varje gång den spelas på radion lyser hon upp och dansar som en galning. Såna saker bara gör mig så glad, och jag kommer ALLTID förknippa den här låten med henne. Hon är världens bästa farmor, och jag spelar den här låten för henne idag för good luck för hon ska operera benet. Sen när hon kommer hem igen ska vi dansa i bilen till Bette Davis Eyes igen, som alltid. För det är min och farmors låt, och kommer alltid att vara.
 
 

Blog challenge - Day 5 - What makes you different from everyone else?l

0
Ingen människa är ju den andra lik. Alla är olika, på olika sätt. Det finns garanterat personer där ute med samma personlighetsdrag som jag. Men en sak som skiljer mig från många i min närhet är att jag inte direkt har något filter. Jag är inte rädd för konflikter, och att argumentera. Jag är inte rädd för att säga min åsikt. Det kanske är något typiskt svenskt att vara lite konflikträdd, men då är jag väl inte typiskt svensk. Jag har alltid haft skinn på näsan och det är jag stolt över. Tycker jag något så säger jag det, det spelar ingen roll vad andra i min närhet kanske tycker. Jag står för mig själv och mina egna åsikter. Det är något jag tycker är viktigt, för jag ser allt för ofta hur människor låter sig själva formas efter andra. Ta efter alla andras åsikter, värderingar, tankar, för att passa in osv. Om dom inte kan acceptera att du är dig själv, fuck it.
 
 
 
 

Song challenge - Day 4 - A song that makes you sad

0
 
Nick är en sån himla fantastisk artist enligt mig. Så otroligt underskattad. Just den här låten dyker alltid upp när någon nämner sorglig musik. Den är så fin och sorglig på samma gång. Det är så himla mycket känsla i den. Man känner att det kommer från hjärtat. Det är inte en typisk tragisk kärlekslåt för mig. Den berättar en historia.
 
Ni alla borde kolla in Nick Santino okej, han är underbar.

Blog challenge - Day 4 - Your favorite photograph of your best friend

0
Jag har så otroligt många favoritbilder, så ni får några stycken här.
 
 
Tjejor, jag hoppas ni inte slår ihjäl mig för bilderna. Vi måste också börja ta fler seriösa bilder. Även om dom här är fantastiska.
 
 

Blog challenge - Day 3 - Your idea of the perfect date

0
Första dejt alltså.
 
Det här med dejter. Det är ju något oerhört svenskt med att absolut inte gå på dejt, någonsin. Men jag älskar att det är så. Jag kan inte föreställa mig ett stelare tillfälle än att gå och äta middag med någon man knappt känner. Och vad är meningen med att gå på bio? Då lär man ju inte känna varandra, då sitter man tyst i en biosalong, kanske diskuterar filmen efteråt. Nej, för mig är det väl något man gör med någon man redan känner. Såna typiska dejter kan man gå på när man redan är tillsammans.
 
För mig är väl en perfekt "dejt" när man gör något som gör det lätt att lära känna den andra personen. Antingen umgås med gemensamma vänner om man har sånna, eller gå en promenad typ. Bara "vara". Då slipper man genomlida en hel middag ifall det skulle vara hemskt stelt, man sitter inte fast med personen hur länge som helst. Samma scenario kan ju uppstå om man ses hemma hos någon också. Då sitter man fast där. Umgås man med andra slipper man pinsam tystnad om man är blyg. För mig är inte det något jättestort problem, men jag vet att det är vanligt bland oss svenskar att inte vara jätteöppna och prata om allt.
 
 
Så, för att sammanfatta. För mig skulle en perfekt date vara typ en promenad. Inte motionpromenad alltså, utan bara gå runt och prata typ. Som jag gör med mina vänner. 
 
 
love, couple, and grunge-bild

Song challenge - Day 3 - A song that makes you happy

0
 
80-talsmusik överlag gör mig så himla glad av någon anledning. Men just den här låten. Jag vet inte vad det är, men jag kan dansa runt hemma i timmar till den här låten. När jag hör den kan jag inte låta bli att dansa. Det liksom kliar i hela kroppen. Den är så himla gullig, sprallig, glad. En riktig feelgood-låt. Blir så himla glad varje gång jag hört den. Man vill ju börja dansa redan av introt, men när refrängen kickar in går det inte att låta bli.

ASOS WANTIES

0
Kurt Geiger Chelsea Boots, 1874kr HÄR!
 
ASOS Premium Biker Jacket, 1999kr HÄR!
 
ASOS Boyfriend Coat, 724kr HÄR!
 
Levi's Line 8 Rocker Jeans, 812kr HÄR!
 
Dr Martens Chelsea Boots, 1374kr HÄR!
 
VILA Longline Borg Jacket, 1187kr HÄR!
 

Song challenge - Day 2 - Your least favorite

0
Musik kan vara så svårt. Det är så himla personligt. Du kanske älskar en låt jag hatar, och det är helt okej. Det handlar ju faktiskt om preferenser. Samtidigt är jag inte den som sitter och lägger låtar jag hatar på minnet, för att om jag inte gillar en låt så stänger jag av och glömmer att låten finns (tills någon spelar upp den igen...).
 
Men något jag kan säga är att jag gillar musik med känsla. Med hjärtslag. Musik som känns äkta. Men vad som är äkta för mig kanske inte är det för dig. Det är svårt, som sagt. Men vad jag försöker säga här är att jag gillar allt som gjorts för att man ville göra det. Musik som skapats ur passion, inte för att tjäna pengar. Så alla dessa konstgjorda pojkband och popstjärnor är ganska högt upp på min blä-lista. För att det är så konstgjort och falskt. Spökskrivare och allt det där. Musik som gjorts för pengarnas skull saknar ofta den där gnistan som jag gillar.
 
Men, ni ska få ett exempel på en låt jag inte gillar.
 
 
Åh, jag kommer låta som en sån jävla högfärdig hipsterjävel nu. Men det här är så generiskt det kan bli. EDM har influerat mainstreammusiken bra länge nu, och ända sen Kygo populariserade den där mer tropiska, lugna sortens musik så hör man den i varenda låt på topplistorna nu för tiden. Den här låten är som skräddarsydd efter vad dagens mainstreampublik vill höra, och det irriterar mig även att det inte borde det. Men missförstå mig inte, skulle den här låten spelas på krogen när jag druckit ett eller två glas vin för mycket skulle jag dansa till den utan beskymmer. Men det är så opersonligt, utan känsla, utan karaktär. Det är bara en massa beats som producenterna vet att folk vill höra matchat med en generisk och tom sångtext. Usch, hatar mig själv efter att ha skrivit allt det där men det är så jag känner. Jag lovar att jag inte är en vidrig hipster i vanliga fall.

Blog challenge - Day 2 - Your favorite movie

0
Jag har ett dilemma när det gäller film. Jag ÄLSKAR film. Verkligen älskar film. Men samtidigt så har jag så mycket damp i min kropp att jag har problem att sitta stilla och verkligen bara kolla på en film när jag är ensam. Av någon anledning går det bra när jag är med andra människor, men inte ensam. Och det är ofta ensam som jag kollar på film. Men det är bra på ett sätt, och det är att när en film är riktigt bra så stillar det mitt kli i fingrar och ben.
 
Men eftersom jag älskar film nästan lika mycket som jag älskar musik så har vi återigen det här problemet med att jag inte kan välja just en favorit. Det är så många filmer som ploppar upp på en gång när jag får den frågan. Jurassic Park, Iron Man, Star Wars, Zodiac, The Road, en hel DRÖS animerade filmer osv. Men en film som många har missat som är en absolut favorit är denna.
 
 
Alla som känner mig har hört mig nämna den här filmen minst en gång. Jag älskar den här filmen så mycket. Den ger mig ett sånt kli i benen för äventyr, för att hitta mig själv. Det är en sann historia som följer Christopher McCandless, som en dag bestämmer sig för att ge sig iväg. För att hitta sig själv. Typ. Den här filmen är så VACKER. Från alla naturbilder, till kemin mellan skådespelarna, till den fantastiska musiken av Eddie Vedder. Den ger mig alltid gåshud, och jag skulle rekommendera den till vem som helst.
 
Men något som jag har märkt är att människor aldrig bara tycker att den är okej. Antingen gillar man den, eller så hatar man den. En del ser Chris som en självisk person, och tycker att han är idiotisk. Medans andra förstår hans handlingar. Jag tycker att det är en fantastisk film. Jag älskar den här filmen, och boken den är baserad på. Chris må ha varit naiv och dum, men hans äventyr är så jävla inspirerande och intressant att jag kan se förbi det. Jag kan se vad han försökte göra, vad han försökte fly undan ifrån och jag tycker hans historia är otroligt fin.
 
 
Se den här filmen. Den kommer vara värd er tid.

Song challenge - Day 1 - Your favorite song

0
Som sagt var båda frågorna likadana på dag 1. Och som jag sa i det inlägget så kan jag verkligen inte välja EN enda låt. Så, därför tänkte jag att jag istället kan ta med 2 låtar i det här inlägget. Från 2 av mina favoritband. Den här låtarna är mer långvariga favoriter, och också den typen av musik jag vanligtvis lyssnar på. Lite mer jag. Därför valde jag motsatsen till den andra låten, för att ge det lite variation och för att visa mer vad jag vanligtvis älskar för musik.
 
 
Catfish and the Bottlemen. Ingen är förvånad. Men jag vet verkligen inte vad det är med det här bandet som jag älskar så jävla mycket. Dom har en sån jävla dragningskraft på något sätt. För mig iallafall. Deras musik liksom greppar tag i mig och vägrar släppa taget. Att välja en specifik låt var oerhört svårt. Igentligen skulle jag vilja ha med hela deras första album. Men jag valde Tyrants, för att jag tycker att den här låten är så satans vacker. Som jag beskrev innan, den verkligen greppar tag i en. Genom att sakna byggas upp, explodera i sista refrängen och sen avsluta abrupt. Jag har alltid älskat hur Van använder sina ord och det här är verkligen inget undantag. Jag skulle kunna babbla på om musik i timmar, vilket kanske märks, men jag väljer att avsluta här. Den här låten är ett mästerverk och jag tycker ni alla borde ge den en chans.
 
 
 
Älskade, älskade The Maine. Så underskattade ni är, men så älskade. Detta är nog det band som varit mitt favoritband längst. Eller ja, jag har älskat Tom Petty och The Strokes en bra lång tid också, men detta är det band som jag upptäckt på egen hand och dom känns än idag som MITT band. Som min egna lilla skatt. Jag kommer alltid predika om hur fantastiska dom är, och att alla i hela världen borde lyssna på dom. För jag älskar dom så mycket. Dom är liksom en del av mig, av min uppväxt. Dom har följt mig genom livet fram tills nu och jag hoppas dom kommer fortsätta göra det länge, länge, länge.
 
Just den här låten har alltid varit så jävla gripande för mig. Texten har alltid gått rakt in i hjärtat på mig. Johns röst som mot slutet nästan övergår från sång till ett rop på hjälp. Det är svårt att förklara hur den här låten får mig att känna. Jag känner mig nedstämd, glad, trygg, bekräftad, trasig och hel på samma gång. Den är som en trygghet för mig, och den kommer alltid vara så oerhört viktig för mig. Jag känner så mycket på en gång när jag hör den här låten. Det här är definitivt en favoritlåt. Detta är definitionen av en favoritlåt. Och jag har sagt det innan, och jag säger det igen. Lyssna på The Maine om ni aldrig gjort det. It may change your life. Skoja, men nästan.

Blog challenge - Day 1 - Your favorite song

0
Alla som känner mig vet hur mycket jag ÄLSKAR musik. All musik, till alla tillfällen. Så att välja min absoluta favoritlåt går bara inte. Så därför ger jag er en som jag har för tillfället i det här inlägget, och sen i den andra challengen får ni en som jag har haft en längre tid. Båda favoriter. För det är verkligen omöjligt för mig att peka ut en enda låt som en favorit.
 
 
Jag är överlag inte någon som älskar rap och hiphop. Jag har alltid varit en mer rock-människa, hur jävla töntigt det än låter. Det är bara så det är. Men jag har också alltid varit en öppensinnad person som kan uppskatta all sorts musik, så när man kommer över riktigt jävla bra hiphop älskar jag det, och det är precis vad detta är.
 
Kendrick Lamar är en av de starkaste i gamet. Han är äkta. Den här låten är så jävla grym rakt igenom. Från pikarna till Drake, till beatet, till texten rakt igenom. Till musikvideon. Det känns väldigt old school, och jag älskar det. 
 
 
"I was gonna kill a couple rappers but they did it to themselves, everybody suicidal didn't even need my help"
är en av raderna som jag ÄLSKAR. För majoriteten av dagens rap är faktiskt skräp om jag ska vara helt ärlig.
 
Kendrick vet att det är han som är kung, och det bevisar han återigen med den här låten. Satan vad jag älskar det.

30 day song challenge & blog challenge

0
 
 

Long time no see

0
Hej på er! Jag är sämst i världen på det här med att blogga nu för tiden, men har fullt upp med annat. Nu är det söndag och den här veckan har väl inte varit jättegalen. Förra helgen var vi ute en sväng på lördagen för att Alfons spelade på Palladium. Helt okej kväll, bättre än det brukar vara men väldigt långtråkig samtidigt. Sen har jag bara träffat Louise, och gått på tjejkvällen på stan med Frida. Har legat hemma sjuk hela helgen så är lagom rastlös nu. 
 
Jag lovar att bättra mig angående bloggandet. På riktigt den här gången. Ska starta 2 challenges nu i Oktober, för att makea up för alla missade inlägg. Så nu blir det 2 inlägg om dagen, minst. Utöver det så söker jag jobb för fullt, försöker få ordning på livet. Går väl sisådär men det ordnar sig snart. Livet har ju bara börjat. Lämnar er nu med ett riktigt work of art som avslut på det här inlägget. Summerar mina känslor den senaste tiden ganska perfekt.