Blog challenge - Day 14 - A TV show you're currently addicted to

0
 
STRANGER THINGS, SKOJA INTE. Sjukaste serien. Nu var det visserligen ett tag sen jag kollade klart, eftersom jag såg klart hela på 3 dagar. Men den är verkligen helt otroligt bra. Fantastiska karaktärer, skådespelarna är fantastiska dom med. Man blir verkligen helt fast. Den utspelar sig på 80-talet och handlar om en pojke som försvinner, och hur hans familj, vänner, alla försöker hitta honom. Typ. Det är väldigt svårt att förklara vad serien handlar om utan att spoila något, men den är så jävla fantastisk. Det kändes som att se en film typ, den är så sjukt välgjord. Så sjukt genomtänkt. Underbart soundtrack också. Älskar den här serien och rekommenderar den till alla.
 
 
 
 
 
Måste även ge en liten honorable mention till Skins UK som jag kollar om för 7e gången nu. Älskar den serien. Se den. Den handlar om ungdomar i England som festar sketan. Nej, men den tar upp många tunga ämnen man upplever när man växer upp och mixar det med underbar humor och underbara karaktärer. Det finns tre "generationer", och varannan säsong byts karaktärerna ut. Så generation 1, säsong 1 och 2, handlar om ett gäng karaktärer, och sen handlar säsong 3 och 4 om andra karaktärer, det är generation 2. Sen 5 och 6 är generation 3, nya karaktärer igen. Jag älskar alla generationer. Har svårt att säga vilken som är bäst, för dom är bra på olika sätt. Det finns så jävla många bra karaktärer i den här serien, det är sjukt. Det är omöjligt för mig att ha en favorit. Cook, Cassie, Rich, Freddie, Effy, JJ, Chris, Grace, Pandora, alltså nej. Det är omöjligt. Och soundtracket är typ det bästa genom tiderna.
 
Alla ungdomar borde ha sett den här serien iallafall en gång i sitt liv. Den är så underbar. Men jag måste varna er, jävlar vad den här serien kommer göra ont också. Fyfan vad jag har tjutit. Tjuter varje gång jag kollar om den.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo