Blog challenge - Day 18 - Something that irritates me about the opposite sex

0
Kan jag ens svara på den här frågan utan att bli anklagad för att vara sexistisk, transfobisk, hatisk blablabla?
Får försöka svara så oskyldigt som jag bara kan, hahahah..
 
 
* När dom blivit blessed med ögonfransar som dom inte behöver. Dom där långa fransarna kunde varit mina istället, jag hade utnyttjat dom så mycket mer! Case in point, Van McCann.
 
 
* Att deras kläder är så mycket snyggare än alla fula tjejkläder. Jämför typ H&Ms herravdelning med damavdelningen. Hur mycket finare är inte deras kläder? Att kolla på killkläder är så mycket roligare än att kolla på tjejkläder. Plus att det oftare är billigare av någon jävla anledning. En stickad tröja på herravdelningen kostar hundra kronor mindre än en från tjejavdelningen. Varför? (snälla attackera mig inte med nå jävla pk-tjaffs om tjej/killkläder nu snälla)
 
 
 
* Att dom utvecklas långsammare än tjejer. Läs: Dom är trögare än tjejer. Det är därför jag bara attraheras av äldre killar typ. För då ligger vi på samma nivå. När dom är några år äldre.
 
 
 
* Att dom tjänar 25 öre mer än oss tjejer. (Obs skämtar "the wage gap" är myteri.)
 
 
* Att det är så mycket lättare för dom att fixa håret än för oss tjejer. Vi behöver värmeskydd, plattång, hårspray, oljor, anti-friss grejer, locktång, osv. Sen förstörs det ändå så fort man går ut och det är minsta lilla fukt i luften. Dom behöver lite wax sen är det bra tills dom tvättar det igen. Vissa behöver inte ens det? ORÄTTVIST.
 
 
 
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo