Blog challenge - Day 2 - Your favorite movie

0
Jag har ett dilemma när det gäller film. Jag ÄLSKAR film. Verkligen älskar film. Men samtidigt så har jag så mycket damp i min kropp att jag har problem att sitta stilla och verkligen bara kolla på en film när jag är ensam. Av någon anledning går det bra när jag är med andra människor, men inte ensam. Och det är ofta ensam som jag kollar på film. Men det är bra på ett sätt, och det är att när en film är riktigt bra så stillar det mitt kli i fingrar och ben.
 
Men eftersom jag älskar film nästan lika mycket som jag älskar musik så har vi återigen det här problemet med att jag inte kan välja just en favorit. Det är så många filmer som ploppar upp på en gång när jag får den frågan. Jurassic Park, Iron Man, Star Wars, Zodiac, The Road, en hel DRÖS animerade filmer osv. Men en film som många har missat som är en absolut favorit är denna.
 
 
Alla som känner mig har hört mig nämna den här filmen minst en gång. Jag älskar den här filmen så mycket. Den ger mig ett sånt kli i benen för äventyr, för att hitta mig själv. Det är en sann historia som följer Christopher McCandless, som en dag bestämmer sig för att ge sig iväg. För att hitta sig själv. Typ. Den här filmen är så VACKER. Från alla naturbilder, till kemin mellan skådespelarna, till den fantastiska musiken av Eddie Vedder. Den ger mig alltid gåshud, och jag skulle rekommendera den till vem som helst.
 
Men något som jag har märkt är att människor aldrig bara tycker att den är okej. Antingen gillar man den, eller så hatar man den. En del ser Chris som en självisk person, och tycker att han är idiotisk. Medans andra förstår hans handlingar. Jag tycker att det är en fantastisk film. Jag älskar den här filmen, och boken den är baserad på. Chris må ha varit naiv och dum, men hans äventyr är så jävla inspirerande och intressant att jag kan se förbi det. Jag kan se vad han försökte göra, vad han försökte fly undan ifrån och jag tycker hans historia är otroligt fin.
 
 
Se den här filmen. Den kommer vara värd er tid.

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo