Blog challenge - Day 23 - 15 facts about yourself

0
* Jag blir jävligt sällan rädd för skräckfilmer. Jag älskar att se på dom, men jag blir sällan rädd. Det enda som gör mig riktigt stressad och rädd är när människor blir jagade. Får verkligen panik av det.
 
* Jag älskar svag saft. Alla tycker det är skitkonstigt men jag tycker att stark saft är så jävla sliskigt? Klarar inte av det.
 
* Jag har och kommer nog alltid ha problem med ångest. Jag har liksom accepterat det och lärt mig hantera det någorlunda. Men det är fortfarande riktigt jävla jobbigt, inte bara för mig utan för alla runtomkring mig. Men som med allt här i livet, det kommer och det går. Vissa dagar är bättre än andra.
 
* Jag är besatt av vackra solupp- och nedgångar, av vackra utsikter rent allmänt faktiskt. Såna grejer man aldrig riktigt kan stirra sig mätt på. Världen är vacker och vi borde uppskatta den mer.
 
* Jag tycker att grytfriterade chips är så mycket godare än vanliga.
 
* Jag är onödigt allmänbildad. Det är bra att vara allmänbildad, sure, men jag vet för mycket onödig fakta.
 
* Jag är en väldigt lugn människa för det mesta. Så när jag ser rött och blir skitarg blir jag typ rädd för mig själv.
 
* Jag fryser typ alltid. Sover med raggsockor, går runt med tjocktröjor hemma typ året runt. Har duntofflor på mig under hela hösten/vintern för att ja fryser om fötterna hela tiden.
 
* Jag har så sjuka koncentrationssvårigheter när något inte intresserar mig. Det var och är verkligen ett problem, speciellt när jag gick i skolan.
 
* Men om det är något jag tycker är intressant är det verkligen tvärtom. Då är jag helskärpt och kan knappt slita mig ifrån det.
 
* The Maine har varit mitt favoritband sen jag gick i åttan.
 
* Jag har typ aldrig varit attraherad av blondiner, när det gäller boys. Finns väl något undantag, men tycker väldigt sällan att blonda killar är attraktiva. Blonda tjejer kan ja dock tycka är skitsnygga? Konstigt det där.
 
* Jag har konstant musik omkring mig. När jag sitter vid datorn, när jag spelar, när jag skriver och målar, när jag går promenader, när jag städar, när jag duschar och när jag lagar mat. Gillar inte tystnad.
 
* Jag är en väldigt öppensinnad person. Är inte den personen som dömer innantill(om jag inte har en riktigt bra orsak till det). Ger allt och alla iallafall en chans.
 
* Jag har alltid varit en väldigt känslosam person. Inte på det sättet att jag är känslig och tunnhudad(skulle snarare hävda att jag är motsatsen), men jag känner mycket. Det är aldrig svaga känslor. Blir jag arg blir jag riktigt arg, blir jag ledsen blir jag skitledsen. Blir jag glad är jag helt jävla cpglad.
 
 
 
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo