Blog challenge - Day 3 - Your idea of the perfect date

0
Första dejt alltså.
 
Det här med dejter. Det är ju något oerhört svenskt med att absolut inte gå på dejt, någonsin. Men jag älskar att det är så. Jag kan inte föreställa mig ett stelare tillfälle än att gå och äta middag med någon man knappt känner. Och vad är meningen med att gå på bio? Då lär man ju inte känna varandra, då sitter man tyst i en biosalong, kanske diskuterar filmen efteråt. Nej, för mig är det väl något man gör med någon man redan känner. Såna typiska dejter kan man gå på när man redan är tillsammans.
 
För mig är väl en perfekt "dejt" när man gör något som gör det lätt att lära känna den andra personen. Antingen umgås med gemensamma vänner om man har sånna, eller gå en promenad typ. Bara "vara". Då slipper man genomlida en hel middag ifall det skulle vara hemskt stelt, man sitter inte fast med personen hur länge som helst. Samma scenario kan ju uppstå om man ses hemma hos någon också. Då sitter man fast där. Umgås man med andra slipper man pinsam tystnad om man är blyg. För mig är inte det något jättestort problem, men jag vet att det är vanligt bland oss svenskar att inte vara jätteöppna och prata om allt.
 
 
Så, för att sammanfatta. För mig skulle en perfekt date vara typ en promenad. Inte motionpromenad alltså, utan bara gå runt och prata typ. Som jag gör med mina vänner. 
 
 
love, couple, and grunge-bild

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo