Skärpning

0
Hahahah, hur många gånger har jag sagt att jag ska bättra mig nu? Det är ju inte klokt. Har inte gjort ett ordentligt inlägg på 2 veckor.. Men det är faktiskt en väldigt jobbig period för mig, oktober...
 
Men jag har så underbara vänner att det är den bästa hösten på länge! För 2 veckor sedan blev jag bjuden på Markoolio av Louise. Alltså, fucking Markoolio. Vilken kung. Det var hands down den roligaste kvällen på krogen i mitt liv. Satan vad kul vi hade! Perfekt kväll. Bästa födelsedagspresenten, även om jag fick den i efterhand!
 
Veckan där efter umgicks jag med vänner och så. Provade proteinpudding med Frida och Hanne och gick lite promenader och sånt. Träffade Louise och sånt. Åkte våran vanliga tripp till Gamleby och hem(bara för att gamla vägen till Gamleby är så härlig). Så himla skönt när man bara kan träffa någon och inte göra något speciellt, har så med alla mina nära vänner. Vi kan ligga i en soffa och hålla på med mobilerna men det är ändå kul liksom.
 
Sen förra helgen firade vi Felice som fyllt 18! Drack inget den helgen för det kändes inte bra att göra det, av anledningar. Men hade en jätterolig kväll ändå, iallafall på förfesten! För när vi väl kom ner till krogen var det dött och tråkigt, tyvärr. Tycker så synd om Felice, att det inte var något drag på hennes första krogrunda... Men vi hade det iallafall jättetrevligt hemma hos henne innan förfesten och under förfesten! 
 
 
 
Nu i veckan har jag gjort lite samma saker som jag alltid gör i veckorna. Har haft filmkväll med Frida och Hanne, chillat och ätit svingod mat med familjen Smedbäck, gått på stan och chillat hemma. Men, har hunnit med att gå på en arbetsintervju! Det kändes jättebra, chefen var så himla trevlig! Så väntar på att dom ska ringa tillbaka nu, hoppas verkligen jag får det... Behöver ett jobb..
 
Idag är det torsdag och idag har jag gått på stan med Frida och Hanne. Vi käkade donken och kikade i massa affärer. Kollade på massa inredning och blir så himla sugen på att flytta hemifrån nu på en gång. Sen på kvällen träffade jag Louise en sväng och vi gjorde det vi gör bäst. Drack red bull och chillade.
 
 
Jag kan inte lova att jag ska bli bättre på att blogga, men jag lovar att faktiskt försöka. Men det blir bättre i november, det lovar jag. Oktober är bara inte min månad, har aldrig varit.
 
 
KINGEN MARKOOLIO // Jag och en katt
Bra tjejer // Varför är John på ett par Lee-byxor???
Proteinpudding, min ser ut som kräks // Fint
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo