Song challenge - Day 1 - Your favorite song

0
Som sagt var båda frågorna likadana på dag 1. Och som jag sa i det inlägget så kan jag verkligen inte välja EN enda låt. Så, därför tänkte jag att jag istället kan ta med 2 låtar i det här inlägget. Från 2 av mina favoritband. Den här låtarna är mer långvariga favoriter, och också den typen av musik jag vanligtvis lyssnar på. Lite mer jag. Därför valde jag motsatsen till den andra låten, för att ge det lite variation och för att visa mer vad jag vanligtvis älskar för musik.
 
 
Catfish and the Bottlemen. Ingen är förvånad. Men jag vet verkligen inte vad det är med det här bandet som jag älskar så jävla mycket. Dom har en sån jävla dragningskraft på något sätt. För mig iallafall. Deras musik liksom greppar tag i mig och vägrar släppa taget. Att välja en specifik låt var oerhört svårt. Igentligen skulle jag vilja ha med hela deras första album. Men jag valde Tyrants, för att jag tycker att den här låten är så satans vacker. Som jag beskrev innan, den verkligen greppar tag i en. Genom att sakna byggas upp, explodera i sista refrängen och sen avsluta abrupt. Jag har alltid älskat hur Van använder sina ord och det här är verkligen inget undantag. Jag skulle kunna babbla på om musik i timmar, vilket kanske märks, men jag väljer att avsluta här. Den här låten är ett mästerverk och jag tycker ni alla borde ge den en chans.
 
 
 
Älskade, älskade The Maine. Så underskattade ni är, men så älskade. Detta är nog det band som varit mitt favoritband längst. Eller ja, jag har älskat Tom Petty och The Strokes en bra lång tid också, men detta är det band som jag upptäckt på egen hand och dom känns än idag som MITT band. Som min egna lilla skatt. Jag kommer alltid predika om hur fantastiska dom är, och att alla i hela världen borde lyssna på dom. För jag älskar dom så mycket. Dom är liksom en del av mig, av min uppväxt. Dom har följt mig genom livet fram tills nu och jag hoppas dom kommer fortsätta göra det länge, länge, länge.
 
Just den här låten har alltid varit så jävla gripande för mig. Texten har alltid gått rakt in i hjärtat på mig. Johns röst som mot slutet nästan övergår från sång till ett rop på hjälp. Det är svårt att förklara hur den här låten får mig att känna. Jag känner mig nedstämd, glad, trygg, bekräftad, trasig och hel på samma gång. Den är som en trygghet för mig, och den kommer alltid vara så oerhört viktig för mig. Jag känner så mycket på en gång när jag hör den här låten. Det här är definitivt en favoritlåt. Detta är definitionen av en favoritlåt. Och jag har sagt det innan, och jag säger det igen. Lyssna på The Maine om ni aldrig gjort det. It may change your life. Skoja, men nästan.

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo