Liseberg och bakismat

0
Hej på er! Nu är det söndagkväll och jag sitter här och dricker red bull. Det är typ det jag gjort hela dagen. Suttit här. För igår var en riktigt lång(men jätterolig!!) dag. 
 
I lördags var jag, Frida, Sara, Agnes och Angelica på Liseberg, precis som förra året! Klockan 5 på morgonen ringde klockan och jag gick upp och fixade mig och allt sånt, för sen vid 7 bar det av mot Göteborg. Vi var väl framme runt 11 och det var helt sjukt mycket folk. Vi lyckades ju timea in till någon handbollsturnering eller något? Så det var helt sjukt mycket folk. Fick köa 1 timme på typ allt vi skulle åka. Men vi hade det jätteroligt och klockan 18 bar det av hemåt igen. Försökte sova men det gick inte jättebra, men fick ändå en energiboost när jag kom hem. Och då blev det väldigt, väldigt spontant. Jag mötte Louise, Ella och Martin och vi drog ner till krogen. Där nere mötte vi samma personer som vi alltid är med, men precis när vi tänkt gå hem hamnade vi vid samma bord som Louises kusin. Sen när krogen stängde satt vi på torget och kollade på människor, och sen hamnade vi i stadsparken för att Louise ville spela Pokèmon. Sen kom vi hem runt fyra-halv fem typ. Så jag var uppe i typ 24 timmar, och jag kan lova att jag sov tungt efter det.
 
Sen idag mötte jag Louise, och vi käkade bakismat på bästa Corner. Det är livet mina vänner. Nästan så att jag vill säga åt er att åka hit bara för att äta på Corner. Sen har jag som sagt spenderat reste av min dag i sängen.
 
 
Imorgon ska jag och Frida gå en sväng på stan, annars har jag inga andra planer för veckan! Vi tar det som det kommer helt enkelt!
 
 
 
 
 
Vill tacka alla inblandade för en superbra lördag och med det säger jag godnatt.

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo