min kärlek till detta band är omätbar

0

You get ready, you get all dressed up, to go nowhere in particular

0
Hej på er! Hoppas att ni haft en bra helg so far! Själv har min helg bara bestått av arbete och lugna kvällar.
 
 
 
Igår stängde jag, och slocknade nästan på en gång när jag kom hem. Så har sovit ut ordentligt idag, det var riktigt skönt.
 
Vädret dom senaste dagarna har ju varit helt fantastiskt. Det är så skönt att gå till jobbet när solen skiner, man blir verkligen på så himla mycket bättre humör. Det gör hela dagen nästan. Skönt med lite d-vitamin efter vinterdepressionen.
 
 
Är så avis på Frida och alla andra som varit på The Weeknd i helgen. Men fick ju se mycket på snapchat iallafall. Alltid något.
 
En annan sak när vi ändå pratar om musik, Lanas nya låt?? Den är ju helt magisk. ÄLSKAR Lana så mycket. Ska lätt försöka ta ledigt till Way Out West så jag kan se henne live igen. Helt magisk människa.
 
 
 
Annars, idag har jag degat hela dagen, men nu på kvällen träffade jag Louise. Vi gick en promenad i stan och satt i bilen och pratade om allt möjligt i nån timme. Skönt att bara vara, behöver inte vara full fart varje helg.
 
Men nästa helg blir det full rulle igen. Är ledig söndagen då jag och Mallan böt pass den här helgen, och det är löningshelg så vi har tänkt att vi ska ut en sväng. Blir förhoppningsvis kul!
 
 
Men nu borde jag verkligen sova, har lunchavbyte imorgon så ska upp vid 9... Men internet är ju också kul.
 
Ni får ha det bra så hörs vi!
 
 
 
 

Alla hjärtans dag

0

Hej på er allesammans! Jag vet att det var typ 3 veckor sen jag skrev nu, men det blir så ibland. 

 
Iallafall, det har väl inte hänt så jättemycket på  denna tid, har mest umgåtts med vänner. Och jobbat. Jag gör ju inget annat igentligen.
 
Förutom en helg som jag spenderade ute hos min lilla extrafamilj, badade jacuzzi och var barnvakt och det var så skönt att komma iväg en sväng!
 
 
I lördags firade vi Ida som fyllt 20! Hade en bra kväll förutom att jag råkade smälla min telefon i en stentrappa så den måste jag laga. Men vi lagade middag, bakade tårta och drack lite för mycket alkohol innan vi drog ner till krogen. Drog hem förvånandsvärt tidigt, vi brukar stanna tills det stänger typ, men det var rätt skönt. Speciellt eftersom vissa(läs jag) hade fått i sig lite för mycket alkohol.
 
 
Idag var jag och Frida ute på en promenad i nästan 2 timmar och det var så skönt. Känns verkligen inte som att alla hjärtans dag är något speciellt faktiskt, bara en solig tisdag.
 
Imorgon väntar ett stängningspass på jobbet och sen på kvällen ska jag träffa Louise! 
 
Hoppas ni haft det bra, och att eran alla hjärtans dag varit bra, så hörs vi! Ska försöka bli bättre på detta...
 
 
 
Appen är skräp så jag kan inte lägga upp bilder just nu, men dom lägger jag in imorgon istället!