You get ready, you get all dressed up, to go nowhere in particular

0
Hej på er! Hoppas att ni haft en bra helg so far! Själv har min helg bara bestått av arbete och lugna kvällar.
 
 
 
Igår stängde jag, och slocknade nästan på en gång när jag kom hem. Så har sovit ut ordentligt idag, det var riktigt skönt.
 
Vädret dom senaste dagarna har ju varit helt fantastiskt. Det är så skönt att gå till jobbet när solen skiner, man blir verkligen på så himla mycket bättre humör. Det gör hela dagen nästan. Skönt med lite d-vitamin efter vinterdepressionen.
 
 
Är så avis på Frida och alla andra som varit på The Weeknd i helgen. Men fick ju se mycket på snapchat iallafall. Alltid något.
 
En annan sak när vi ändå pratar om musik, Lanas nya låt?? Den är ju helt magisk. ÄLSKAR Lana så mycket. Ska lätt försöka ta ledigt till Way Out West så jag kan se henne live igen. Helt magisk människa.
 
 
 
Annars, idag har jag degat hela dagen, men nu på kvällen träffade jag Louise. Vi gick en promenad i stan och satt i bilen och pratade om allt möjligt i nån timme. Skönt att bara vara, behöver inte vara full fart varje helg.
 
Men nästa helg blir det full rulle igen. Är ledig söndagen då jag och Mallan böt pass den här helgen, och det är löningshelg så vi har tänkt att vi ska ut en sväng. Blir förhoppningsvis kul!
 
 
Men nu borde jag verkligen sova, har lunchavbyte imorgon så ska upp vid 9... Men internet är ju också kul.
 
Ni får ha det bra så hörs vi!
 
 
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo