2017 here we go

0

Hej på er allesammans! Jag har helt ärligt haft för fullt upp för att blogga, men nu när vi gått in i ett nytt år tar vi nya tag! 


Jobbade ju som tidigare nämnt på julafton, men åt lite julmat och så när jag kom hem på kvällen. Kändes inte ens som julafton..


Men på juldagen var det utgång som väntade, så vi förade några stycken hemma hos Louise innan vi drog oss till Palladium. Måste säga att det var en himla onödig kväll. Ingen av oss hade så jättekul, tyvärr.

Men det vägdes upp av nyårsfesten vi var på iförrgår! Jag och Louise åt god mat tillsammans och fixade oss tillsammans, sen kom Daniel och vi tre drog till en lokalfest som Ida och hennes pojkvän hade dragit ihop. Var där en liten stund innan vi tog en taxi till seglarklubben där Frida och Nora och våra andra vänner var! Hade en superrolig kväll, även om jag redan var lite sjuk och vi gick hem i regn mitt i natten. Har tyvärr inte så många bilder som jag vill lägga ut, men lovar att bättra mig med bilder. Nu har jag faktiskt ändå en ny mobil som har en bra kamera, så nu har jag inga ursäkter längre..


Imorgon är det tillbaka till verkligheten, ska jobba hela dagen. Ni får ha det bra så hörs vi snart igen!NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo