En tisdagslista

0
(snodd helt oblygt från vendela, länk till hennes blogg HÄR!)
 

Hur gammal är du? 19 år.

 

Vilken stad bor du i? Risiga lilla Västervik.

 

Vilken är den bästa födelsedagspresenten du någonsin fått? Jag vet inte riktigt, jag brukar inte tänka på sånt så mycket. Sålänge jag får umgås med människor jag tycker om är jag nöjd. Men minns att jag var  väldigt glad när jag fick min första dator, en gammal sliten stationär sak men ändå min alldeles egen.

 

Har du någonsin samlat på något? I så fall, vad? På mellanstadiet samlade jag(och typ alla andra) på sudd, har även samlat på stenar. Alltså ametister och sånt, inte småsten.

 

Turn on's? "Badboys" tyvärr(inte som i deala-knark-vakta-orten badboys, utan mer ja... vet inte ens hur jag ska förklara) , mörkt hår, charm, min humor, fina leenden, uppmärksamhetsfångande ögon(om ni fattar vad jag menar ens), inte stela osv.

 

Turn off's? Tråkiga människor, som aldrig vill göra något kul och galet, lättkränkta människor, korta, dålig klädstil, taskigt sinne för humor osv.

 

Hur många gånger har du sagt "Jag älskar dig" den senaste månaden? Jag håller inte räkningen.

 

När var senaste gången någon gav dig en komplimang? Idag fick jag en komplimang för mina ögonfransar av en kund på jobbet, så söt.

 

Om du vann en resa till Hawaii och fick ta med dig 5 personer, vilka skulle dessa 5 personer vara? Hihi dom vet nog redan.

 

Vad handlade din senaste dröm om? Att Bråvalla var under 2 olika helger, som Coachella, och jag, Frida och Louise typ köpt fel biljetter och vi alla grät för vi kom inte in? Skev dröm må jag säga.

 

Om du kunde resa bakåt i tiden och välja ett år att återuppleva, vilket år skulle du välja? Asså typ 2014? 15 16 har varit ganska dåliga för min del.

 

purple, grunge, and aesthetic-bild


NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo