Jobba jobba jobba

0

Hej på eeeeer! Jag är ledsen över min värdelösa uppdatering, men jag har faktiskt jobbat varje dag den här veckan och har varit så trött. Skräll att jobb är min ursäkt, men jag blir faktiskt trött som fan av att gå upp vid halv 6, gå ca en timme till jobbet, sen jobba i butik i 6 timmar, sen gå hem igen. För er som aldrig jobbat i butik, det är som ett jävla gympass. Innan satt jag mest i kassan, men nu är jag en hel del på golvet och plockar varor. Man blir rätt trött.


Utöver att jobba har jag iallafall umgåtts lite med mina vänner. I lördags gick jag och Louise på upptäcksfärd i våran stad, i kylan. Vi träffade Martin en stund när det blivit allt för kallt för att gå runt ute. 

Nu i veckan har det hunnit bli både snökaos och slask och nu är snön nästan borta igen. Jag har jag umgåtts med Frida och vi har gått på stan och bara chillat, det vi gör bäst helt enkelt. Har även spenderat tisdagskvällen/natten med Louise, jag började jobbet klockan halv 6 på onsdagen så det kändes som en bra idé att dygna där. Vi åkte runt och spelade bra musik i bilen, och skrek med tills vi tappade rösterna. 

Igår träffade jag Frida en kortis på förmiddagen innan jobbet, vi låg mest och pratade men det var mysigt det med. 

Idag är det fredag och jag har jobbat ca 5-6 timmar. Måste bara säga att jag trivs så jävla bra på mitt jobb. Har en underbar chef, skittrevliga arbetskamrater och jag lär mig mina uppgifter snabbt. Det trodde jag aldrig om Netto om jag ska vara helt ärlig. Tror nog allt att våran Nettobutik är en av dom bästa i landet, ärligt talat.

Nu har jag iallafall hunnit med att äta för mycket mat, ta en varm dusch och spela lite Crash Team Racing. Tror jag ska dra igång ett Sleepycast avsnitt och kanske napa lite. 

Imorgon ska jag träffa Louise, och vi ska gamea i Verkebäck tror jag. Det blir en lugn lördag hursomhelst, för alla är panka och trötta. Men lugna lördagar behövs också ibland! Ni får ha det bra så hörs vi!

Ska försöka slänga upp lite andra inlägg ikväll och på söndag, för nu finns tiden äntligen!


Skriv inläggstext 


NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo