hand me a towel i'm dirty dancing by myself

0
Hej på er allesammans. Nu har det nästan gått en månad sen jag skrev här, men jag har inte orkat tyvärr. 
 
Så då förstår jag att ni är jättenyfikna på vad jag har hittat på under tiden, eller hur? 
 
Jag har faktiskt inte gjort jättemycket. Mycket jobb och sånt kul. 
 
Nattkäk på donken i Oskarshamn, druckit drinkar på Harrys med Louise och Felice, umgåtts med Frida och Nora, tjuvkikat på Fridas underbara balklänning(men ni får inga bilder på den än, hihi), hunnit med en utgång när Coffe fyllde år och lyssnat på sleepycast. Det har kommit massa snö som smälte bort på 2 dagar och jag har gått runt i en fin jacka.
 
Har inte jättemånga bilder men kan slänga upp några iallafall. SKA bli bättre på att ta bilder och allt sånt, för jag vet att det kommer bli mycket roligare att se tillbaka på. Så ska försöka bli bättre på allt sånt. 
 
Har också upptäckt och återupptäckt så himla mycket härlig musik. Har lyssnat på massor av gamla (och nya) Frank Ocean låtar, älskar. Mår verkligen så himla bra av musik. Och mina fina, underbara vänner. Vad vore jag utan er?
 
 
Ber om ursäkt återigen för den dåliga uppdateringen, men jag har jobbat så mycket och sena kvällar så jag har däckat när jag kommer hem. Men ska bättra mig. Sen har jag varit för lat för att lägga över bilder på datorn.... Borde bli bättre på det också iofs, så man har dom på backup liksom. Men jaja. Skärpning från och med nu, så hörs vi redan imorgon eller på söndag igen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo